Bries Noordwijk Beste Strandpaviljoen 2010

8 juli 2010 |
Bries Noordwijk Beste Strandpaviljoen 2010

Strandpaviljoen Bries uit Noordwijk is verkozen tot het 'Beste Strandpaviljoen 2010'. Tijdens de uitreiking roemde juryvoorzitter Cees van der Padt van het NBTC paviljoen Bries vanwege de complete aanpak. “Bries heeft gewonnen omdat het over de breedte het beste paviljoen is. Van een duurzame energie zuinige bouw met warme uitstraling, waarbij het personeel zorgt voor een continu schone omgeving tot goede service en entertainment tijdens het diner."

Aan alles gedacht
Van der Padt vervolgt: "De eigenaren hebben aan alles gedacht. Daardoor is Bries in korte tijd uitgegroeid tot een begrip aan de kust en een voorbeeld voor veel andere strandpaviljoenhouders.” De prijs werd donderdag 8 juli uitgereikt bij Strandpaviljoen Blue Lagoon in Scheveningen, de winnaar van de award in 2009.

Duurzaamheid
Naast de verkiezing van het beste strandpaviljoen werden er nog vier andere prijzen uitgereikt. De paviljoens streden ook om een prijs in de deelcategorieën Schoon, Sfeer, Service en Duurzaamheid. De winnaars in deze categorieën zijn Strandpaviljoen Vooges uit Zandvoort, (Schoon), Beachclub Royal uit Hoek van Holland (Sfeer), Paviljoen Nautique uit Zandvoort (Service) en strandpaviljoen De Buren van Nes uit Ameland (Duurzaamheid).

Onderdelen
De beoordeling is gebaseerd op de mening van het publiek dat van april tot begin juli een stem kon uitbrengen op de website www.strandpaviljoen2010.nl. Daarnaast bezochten promotieteams van Strand Nederland alle strandpaviljoens voor een beoordeling ter plaatse en om bezoekers naar hun mening over de strandpaviljoens te vragen. Tenslotte konden paviljoenhouders ook zelf via een enquêteformulier een stem uitbrengen. Deze informatie leidde tot een lijst van genomineerden waaruit een onafhankelijke jury een keuze heeft gemaakt.

Jury
De jury bestond naast Cees van der Padt (NBTC) uit Rob Geus (SBS presentator van o.a. de Smaakpolitie), Jos van Halst (Strandpaviljoen de Banjaard, winnaar schoonste paviljoen 2009), Norma de Jong (bestuurslid van KHN en winnares van de duurzaamheidprijs 2009 van de Provincie Friesland met haar sauna Hotstones) en Peter Ludovici (eigenaar van Strandpaviljoen Blue Lagoon).

Doel en organisatie verkiezingen
De verkiezingen worden georganiseerd om de kwaliteit van de paviljoens langs de Nederlandse kust te promoten en de aantrekkelijkheid van het Nederlandse strand te vergroten. Paviljoens die duurzaamheid, schoonheid, sfeer en service integraal in hun bedrijfsvoering hebben opgenomen worden zo beloond. De verkiezingen zijn een gezamenlijk initiatief van Strand Nederland, Koninklijke Horeca Nederland en Stichting Nederland Schoon.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Corona
Officieel: terrassen niet open op 21 april

De terrassen gaan niet open op 21 april. Dat maakte demissionair minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid zojuist bekend tijdens de persconferentie. Het nieuws lekte afgelopen week al naar buiten. Het kabinet gaat per week bekijken of en hoe de samenleving weer open kan. Op z'n vroegst kunnen ...

Financieel Horeca & Belasting
Uw restaurant fiscaal optimaal naar de volgende generatie!

Staat u samen met uw zoon achter de tap? Of doet uw dochter de administratie van uw horecaonderneming? Denk dan eens na over de schenking van uw horecazaak aan de volgende generatie. ‘’Moet dat nu al?’’, hoor ik u denken. Juist nu! De zogeheten fiscaal voordelige bedrijfso ...

Economie Internationaal
Just Eat Takeaway noteert ongekende groei

De coronacrisis heeft Just Eat Takeaway (het bedrijf achter Thuisbezorgd.nl) geen windeieren gelegd. Het bedrijf zag een flinke toename in het aantal bestellingen: in het eerste kwartaal zijn in Nederland zo'n 15,3 miljoen maaltijden besteld, dat is 53 procent meer dan een jaar eerder, zo blijkt ...

Achtergronden Gastronomie
Tommy Janssen en Vera Voorend openen restaurant Maeve in Utrecht centrum

Na jaren bij diverse toprestaurants gewerkt te hebben openen Tommy Janssen en Vera Voorend restaurant Maeve in de zomer van 2021. “We hebben jaren gei?nvesteerd in het opdoen van kennis en ervaring en nu is het tijd om onze droom te verwezenlijken en voor onszelf te beginnen.” Het res ...

Economie Corona
FNV Horeca: valse verwachtingen kabinet opnieuw dooie mus voor horeca

De valse verwachtingen en niet waargemaakte uitspraken van het kabinet over mogelijke versoepeling zorgen voor nog meer schade in de horeca. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca: “We begrijpen dat de gezondheid voorop staat, maar het blijft ook van levensbelang dat er wordt gekeken naar de overig ...

Branded Content
Minder gasten, meer omzet? Het kan met de Kleinste keuken

Bij de gefaseerde openstelling van de horeca krijgt elke horeca-ondernemer er mee te maken: je kunt minder gasten ontvangen dan normaal. Des te belangrijker is het om te kijken hoe je de besteding per gast kunt verhogen. De Kleinste keuken helpt hierbij. Met de Kleinste Keuken, een gebruiksvriend ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: