Bread! op Schiphol geopend

11 maart 2011 |
Bread! op Schiphol geopend<

Twee nieuwe horeca-concepten van HMSHost zijn geopend op Schiphol; het broodconcept bread! en de vijfde vestiging van Starbucks Coffee. De hele lounge wordt grondig verbouwd om een omgeving te ontwikkelen waarin passagiers zich niet alleen thuis voelen en tot rust kunnen komen, maar ook kunnen werken en recreëren. De nieuwe horecalocaties in deze lounge sluiten hier goed op aan.

Verse broodjes centraal
Centraal in deze lounge staat het broodconcept bread! In het zicht van de gast worden hier verse broodjes naar smaak en wens van de gast samengesteld. Passagiers met weinig tijd kunnen kiezen voor de ‘fast lane’ en een keuze maken uit een vooraf gemaakte huisselectie.

Nauwe samenwerking
Bij de uitwerking van het assortiment en de uitstraling is nauw samengewerkt met broodleverancier Carl Siegert en culinair illustrator Janneke Hoeben. In de hele uitstraling van bread! staat puur en eerlijk centraal. Dit komt terug in het assortiment, de kleding, de inrichting
(waarbij gebruik is gemaakt van robuuste en natuurlijke materialen) en de slogan ‘Bake my Day’.

Doel bereiken
“HMSHost is er als organisatie trots op om ook in Lounge 3 inspirerende en gastvrije horeca te bieden aan de bijna 5,3 miljoen passagiers die deze lounge jaarlijks bezoeken", zegt Dawn Wilding, Vice President of HMSHost Europe and Middle East. "Ons doel is om ‘the traveler’s day better’ te maken en met bread! en Starbucks zijn we in staat om dat doel te bereiken.”

Lounge in najaar gereed
Momenteel wordt er nog druk gebouwd aan concepten en diensten voor de reizigers in deze lounge. Nog voor de zomerperiode zal een ander horecaconcept van HMSHost geopend worden. De verwachting is dat in het najaar van 2011 de gehele lounge gereed is.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Coronacrisis
Deliveroo betaalt restaurants dagelijks

Deliveroo betaalt vanaf vandaag haar restaurants dagelijks. Op deze manier kunnen restaurants het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen. Door middel van dagelijkse betalingen biedt Deliveroo extra onderst...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, dagboek in crisistijd: Pasen en inspiratie

De rust is wat wedergekeerd. Alles went, en ook onze nieuwe status als afhaalrestaurant in deze tijden went. Daar moesten we wel elke dag aan sleutelen en schaven. Nu we één gerecht per dag hebben zit er een beter ritme en een betere flow in de dagen. Heerlijk! Als je iets nieuws do...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Ondernemen Coronacrisis
Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog]

Alle drink,- en eetgelegenheden in Nederland zijn minstens tot en met 6 april 2020 gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Door het hele land onstaan in deze donkere dagen prachtige initiatieven om de branche overeind te houden. 'We are in this together'. ...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: 'Thuiskunstenaars'

Afgelopen zaterdagavond knalden we alle driegangenmenu’s eruit. Het was prachtig! Toen wij om een uur of acht klaar waren met alle pakketten uitgeven en bezorgen, kreeg ik direct de eerste appjes binnen met filmpjes en foto’s van mensen die de gerechten zelf hadden opgemaakt. In de &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: