Brasserie FLO on tour door Nederland

22 juli 2010 |
Brasserie FLO on tour door Nederland<

Brasserie FLO gaat op tournee door Nederland. Van begin september tot medio oktober zal de culinaire hotspot te gast zijn in de keukens van restaurants van de diverse Eden Hotels in Leeuwarden, Emmen, Zutphen, Enschede en Den Haag. “We willen heel Nederland de kans geven kennis te maken met het begrip Brasserie FLO", zegt commercieel directeur Jordi Kuijt, initiator van 'Le goût de FLO'. “We maken het food-liefhebbers, die niet in de buurt van een van de brasseries wonen graag gemakkelijk. We komen gewoon naar hen toe.” Er wordt een flinke toestroom verwacht, dus snel reserveren wordt aanbevolen.

Paris dans les Pays-Bas
Brasserie FLO is onderdeel van de Franse keten Groupe FLO en heeft in Nederland restaurants in Amsterdam, Eindhoven en Maastricht. De keukens serveren lekkere gerechten uit de Franse ambachtelijke keuken op een originele wijze. Denk aan verse fruits de mer en steak tartare, aan tafel bereid. Gasten wanen zich dankzij de authentieke Franse cuisine, levendige service en gezellige sfeer voor even in Parijs. "Met Le Gout de FLO wil de Eden Hotel Group een stukje Frankrijk laten proeven. Iedere dag serveren wij een heerlijk stukje Frankrijk in de drie Brasseries FLO die de Eden Hotel Group rijk is. We bekijken waar een Brasserie FLO nog meer zou passen en daar waar wenselijk zullen we er één vestigen. Den Haag staat hoog op ons wensenlijstje", aldus Eden Hotel Group directeur Léon Dijkstra

Reserveren
Belangstellenden kunnen per telefoon een tafeltje reserveren bij de deelnemende restaurants zijn Van Buren in Leeuwarden (058-2126241), Eden Hotel in Emmen (0591-642002), Bistro De Broeierd in Enschede (053-8506500), Brasserie 6 in Zutphen (0575-596866) en The Living Room in Den Haag (070-3814901).

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair
5&33 trapt truffelseizoen af

Goed nieuws voor alle truffel lovers! Het nieuwe truffelseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat restaurant 5&33 weer volledig in het teken van de truffel staat. De jaarlijkse 5&33 truffel kick-off is dit jaar in samenwerking met chefs Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer. Van...

Events Achtergronden
Kom je ons bezoeken op Gastvrij Rotterdam?

Uitgeverij PS: bv, de uitgever van jouw favoriete horecavakbladen, staat op horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Bezoek je onze stand om van gedachten te wisselen? Heb je een innovatief horecaconcept of ben je op zoek naar informatie over de branche? We vertellen je er ook meer over de horecatrainingen v...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: