Brasserie FLO on tour door Nederland

22 juli 2010 |
Brasserie FLO on tour door Nederland<

Brasserie FLO gaat op tournee door Nederland. Van begin september tot medio oktober zal de culinaire hotspot te gast zijn in de keukens van restaurants van de diverse Eden Hotels in Leeuwarden, Emmen, Zutphen, Enschede en Den Haag. “We willen heel Nederland de kans geven kennis te maken met het begrip Brasserie FLO", zegt commercieel directeur Jordi Kuijt, initiator van 'Le goût de FLO'. “We maken het food-liefhebbers, die niet in de buurt van een van de brasseries wonen graag gemakkelijk. We komen gewoon naar hen toe.” Er wordt een flinke toestroom verwacht, dus snel reserveren wordt aanbevolen.

Paris dans les Pays-Bas
Brasserie FLO is onderdeel van de Franse keten Groupe FLO en heeft in Nederland restaurants in Amsterdam, Eindhoven en Maastricht. De keukens serveren lekkere gerechten uit de Franse ambachtelijke keuken op een originele wijze. Denk aan verse fruits de mer en steak tartare, aan tafel bereid. Gasten wanen zich dankzij de authentieke Franse cuisine, levendige service en gezellige sfeer voor even in Parijs. "Met Le Gout de FLO wil de Eden Hotel Group een stukje Frankrijk laten proeven. Iedere dag serveren wij een heerlijk stukje Frankrijk in de drie Brasseries FLO die de Eden Hotel Group rijk is. We bekijken waar een Brasserie FLO nog meer zou passen en daar waar wenselijk zullen we er één vestigen. Den Haag staat hoog op ons wensenlijstje", aldus Eden Hotel Group directeur Léon Dijkstra

Reserveren
Belangstellenden kunnen per telefoon een tafeltje reserveren bij de deelnemende restaurants zijn Van Buren in Leeuwarden (058-2126241), Eden Hotel in Emmen (0591-642002), Bistro De Broeierd in Enschede (053-8506500), Brasserie 6 in Zutphen (0575-596866) en The Living Room in Den Haag (070-3814901).

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Economie Opening
Arsenaal Restaurants Groep lanceert Grill&Lounge

Op 1 juni staat vanaf 12.00 uur in de Brasserie van Arsenaal Restaurants de grill aan. Met een Restaurant, Brasserie, Arsenaal Events en Catering biedt de groep nu een nieuw concept aan: De Brasserie | GRILL&LOUNGE. De Brasserie voor lunch en borrel wordt uitgebreid met een trendy daily gril...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Coronacrisis
Realtime countdown tot opening horeca 1 juni, 12 uur

Het aftellen is begonnen! In onderstaande countdown timer zie je exact hoe lang het nog duurt totdat je de deuren van je horecazaak en terras weer mag openen. Heel veel succes! ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: