Brasserie EQUIPE geopend, hotel volgt

21 december 2009 |
Brasserie EQUIPE geopend, hotel volgt<

Brasserie EQUIPE Food, Drinks & Passion te Zwolle is afgelopen donderdag officieel geopend. Het restaurant, gevestigd in het nieuwe stadioncomplex van FC Zwolle, vierde de opening met een feestelijk culinaire proeverij, in aanwezigheid van de Zwolse burgemeester Meijer. Gasten proefden diverse exclusieve hapjes en drankjes en maakten zo kennis met de culinaire hoogstandjes van EQUIPE.

EQUIPE wordt volledig geëxploiteerd door Eurest, onderdeel van Compass Group Nederland, in samenwerking met onderwijsorganisatie Landstede te Zwolle. Door deze samenwerking kunnen horecastudenten van Landstede werken en leren combineren. Hierbij worden ze begeleid door zowel docenten van Landstede als management en medewerkers van EQUIPE.

Het restaurant biedt plaats aan ruim 240 gasten. Onder de naam EQUIPE wordt tevens een business- en loungecentrum voor vergaderingen & evenementen geëxploiteerd. Deze skyboxen en vergaderruimten zijn onlangs in gebruik genomen. In de toekomst wordt dit aangevuld met een hotel en een congres- en evenementencentrum, dat nu in aanbouw is.

Hospitality Management; De RestaurantKrant, Natalja Elings

:mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20horecabericht&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20een%20van%20de%20websites%20van%20Uitgeverij%20PS%3Abv.%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/brasserie-equipe-geopend-hotel-volgt/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Drinks Marketing
Wat doe jij met Wereld Whisky dag?

Op vrijdag 27 maart vieren wij met z’n allen ‘Wereld Whisky Dag’. De dag waarop wij onze tulpvormige glazen uit de kast halen, halfvol schenken om vervolgens te proosten met elkaar. Overal op de wereld vinden er evenementen plaats, ook in Nederland dus. Dit evenement kun je zelf or...

Restaurant
Uniek wereldrestaurant met Asian drive-through

Kampen is over elf maanden als eerste in Nederland een wereldrestaurant met Asian drive-through rijker. De heipalen gaan deze weken de grond in. De bouw van het unieke restaurant bij Kampen Zuid wordt gerealiseerd door Weever Bouw uit Kampen als hoofdaannemer. Bo Qiu, de eigenaar van onder andere wo...

Restaurant Brooks: seizoensproducten van Hollandse bodem

Vanaf maart heeft de menukaart van restaurant Brooks in Amsterdam-Zuid een geheel nieuw culinair concept. Executive chef Ruud Wirken stelde een nieuwe kaart samen vol heerlijkheden om samen te delen. Een menu van wereldse gerechten, bereid met de lekkerste seizoensproducten, het liefst van Hollandse...

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ned...

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: