BRAM’S Gourmet Frites opent in Leidsche Rijn Centrum

12 juni 2018 | Thijs Jacobs

De negende vestiging van BRAM’S Gourmet Frites is een feit: de populaire frietformule heeft haar deuren in het prachtige Leidsche Rijn Centrum geopend. Dit wordt op woensdag 13 juni van 14:00 tot 17:00 uur groots gevierd tijdens de BRAM’S Experience Day. Geniet hier op het sfeervolle terras van de zomerse happen van de chefs van Las Palmas en ervaar de unieke experience binnen in de stoere en robuuste entourage! Franchisenemer Barry vertelt: ‘’BRAM’S is voor mij de toekomst en ik zag een mooie kans in de uitbreiding op een toplocatie als Leidsche Rijn Centrum. Dit wordt dé plek voor het ultieme genietmoment van het winkelend publiek.’’

Experience Day BRAM’S Leidsche Rijn

BRAM’S Leidsche Rijn is gelegen in Leidsche Rijn Centrum, het vooruitstrevende stadsdeel voor iedereen in regio Utrecht die wil genieten van een onbezorgde dag. De feestelijke opening van de gloednieuwe BRAM’S vestiging mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Daarom wordt de middag goed ingeluid met flessen bubbels en bites van de Big Green Egg, verzorgd door de chefs van restaurant Las Palmas. De vierde vaste vestiging van BRAM’S is gelegen op het Brusselplein en is perfect te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Proef nu ook het populaire frietje Rotistoof, de tijdelijke populaire stoof van BRAM’S.

De verse frites van BRAM’S

De nieuwe formule BRAM’S Gourmet Frites is een groot succes. Dit is mede toe te schrijven aan de aardappel, die aardappelteler Novifarm rechtstreeks vanuit de Hoeksche Waard naar de BRAM’S locaties brengt. Dat deze aardappels van de hoogste kwaliteit zijn, blijkt wel uit de prijs ‘Beste Agrarische Ondernemer’, die het akkerbouwbedrijf in 2017 heeft gewonnen. De aardappelen worden zorgvuldig opgeslagen en met de hand gesneden door de fritesbakkers. De schil wordt aan de verse frites gelaten, wat zorgt voor een karakteristieke smaak. Hierdoor beleven liefhebbers een uniek verwenmomentje bij elke hap.

Over BRAM’S Gourmet Frites

BRAM’S is onderdeel van de bekende formule Bram Ladage. Patatkoning Bram Ladage startte in 1967 met een kraam op de Rotterdamse markt en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider met meer dan 30 winkels door heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, beleving, authentiek, eerlijk, echt, puur en natuurlijke producten. De nieuwe fritesformule BRAM’S groeit razendsnel. Na de zes eerdere ‘containervestigingen’ opende BRAM’S afgelopen maand de tweede vaste winkel van Nederland in Leidsche Rijn. Ook heeft de franchiseformule serieuze ambitie om internationaal te groeien.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Bistrobar Bankoh opent 19 oktober

Vrijdag 19 oktober opent Bistrobar Bankoh met een spetterend openingsfeest de deuren aan de Handelskade in Nijmegen. Vanaf zaterdag 20 oktober is het mogelijk in de nieuwe Bistrobar in Aziatische sferen te dineren met uitzicht op het water. Na Bistrobar Berlin wordt Bankoh het tweede Nijmeegse re...

Drinks Longread
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Overdag een ijskoud glas bier of een goed glas wijn. Hoewel in Nederland die cultuur niet heerst, verandert de behoefte van de consument. De mogelijkheid om een glas wijn of een biertje bij de lunch te bestellen groeit. Alcoholvrije wijnen zijn (nog) niet populair in de horeca, maar bieren die weini...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Patisserie Advertorial
Creëer je eigen unieke dessert

Patisserie speelt een steeds belangrijkere rol in de Nederlandse horeca. Met een mooi stukje patisserie kun je een geweldige indruk maken op je gasten, hetgeen kan zorgen voor meer omzet. Het is belangrijk om innovatief te blijven. Zo kan het aanbieden van huisgemaakte patisserie een manier zijn om ...

Achtergronden
Top 10 brandoorzaken bij bedrijven

Menselijk handelen is de belangrijkste oorzaak van bedrijfsbranden in Nederland. En daarmee is het één van de grootse bedreiging van de bedrijfscontinuïteit in het midden- en kleinbedrijf. Dat constateert verzekeraar Reaal, na een analyse van brandoorzaken bij bedrijven. De verzek...

Awards
Tim Bresssers van Taste bij Dirk door naar finale European Young Chef Award 2018

Op donderdag 11 oktober vond bij Sligro Den Bosch de voorronde plaats voor de European Young Chef Award 2018. Drie jonge chefs t/m 25 jaar streden hier om een plek in de finale van de Europese wedstrijd die van van 25 tot 27 november plaatsvindt in Galway, Tim Bressers van Wijnbar Taste bij Dirk uit...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: