BRAM’S Gourmet Frites opent in Leidsche Rijn Centrum

12 juni 2018 | Thijs Jacobs

De negende vestiging van BRAM’S Gourmet Frites is een feit: de populaire frietformule heeft haar deuren in het prachtige Leidsche Rijn Centrum geopend. Dit wordt op woensdag 13 juni van 14:00 tot 17:00 uur groots gevierd tijdens de BRAM’S Experience Day. Geniet hier op het sfeervolle terras van de zomerse happen van de chefs van Las Palmas en ervaar de unieke experience binnen in de stoere en robuuste entourage! Franchisenemer Barry vertelt: ‘’BRAM’S is voor mij de toekomst en ik zag een mooie kans in de uitbreiding op een toplocatie als Leidsche Rijn Centrum. Dit wordt dé plek voor het ultieme genietmoment van het winkelend publiek.’’

Experience Day BRAM’S Leidsche Rijn

BRAM’S Leidsche Rijn is gelegen in Leidsche Rijn Centrum, het vooruitstrevende stadsdeel voor iedereen in regio Utrecht die wil genieten van een onbezorgde dag. De feestelijke opening van de gloednieuwe BRAM’S vestiging mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Daarom wordt de middag goed ingeluid met flessen bubbels en bites van de Big Green Egg, verzorgd door de chefs van restaurant Las Palmas. De vierde vaste vestiging van BRAM’S is gelegen op het Brusselplein en is perfect te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Proef nu ook het populaire frietje Rotistoof, de tijdelijke populaire stoof van BRAM’S.

De verse frites van BRAM’S

De nieuwe formule BRAM’S Gourmet Frites is een groot succes. Dit is mede toe te schrijven aan de aardappel, die aardappelteler Novifarm rechtstreeks vanuit de Hoeksche Waard naar de BRAM’S locaties brengt. Dat deze aardappels van de hoogste kwaliteit zijn, blijkt wel uit de prijs ‘Beste Agrarische Ondernemer’, die het akkerbouwbedrijf in 2017 heeft gewonnen. De aardappelen worden zorgvuldig opgeslagen en met de hand gesneden door de fritesbakkers. De schil wordt aan de verse frites gelaten, wat zorgt voor een karakteristieke smaak. Hierdoor beleven liefhebbers een uniek verwenmomentje bij elke hap.

Over BRAM’S Gourmet Frites

BRAM’S is onderdeel van de bekende formule Bram Ladage. Patatkoning Bram Ladage startte in 1967 met een kraam op de Rotterdamse markt en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider met meer dan 30 winkels door heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, beleving, authentiek, eerlijk, echt, puur en natuurlijke producten. De nieuwe fritesformule BRAM’S groeit razendsnel. Na de zes eerdere ‘containervestigingen’ opende BRAM’S afgelopen maand de tweede vaste winkel van Nederland in Leidsche Rijn. Ook heeft de franchiseformule serieuze ambitie om internationaal te groeien.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Achtergronden Culinair
Jubilerend l’Atelier schenkt cheque aan KiKa

Restaurant l’Atelier in Gulpen bestaat 20 jaar. Eigenaren Ellen en Hans Kinkartz hebben dat bijzondere feit zondag 13 januari gevierd. Met een speciale jubileumlunch werd liefst €4500,- opgehaald voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Er was voor eigenaren Ellen en Hans Kinkartz ma...

Awards Van der Valk
Restaurant Van der Valk Hotel Hoorn is Restaurant van het Jaar 2018

Restaurant Van der Valk Hotel in Hoorn heeft vorige week de VVV Dinercheque 'Restaurant van het Jaar 2018' Award in ontvangst genomen. Deze prijs werd voor het derde jaar op rij uitgereikt door VVV Nederland, de uitgever van de VVV Dinercheque. "Wij zijn heel blij met deze award"...

Koffie & thee Achtergronden
Onderzoek prijsontwikkeling koffie en thee in lunchrooms

De prijsontwikkeling van koffie en thee binnen lunchrooms is nog vrijwel nooit onderzocht. Daarom deed de redactie van vakblad Lunchroom zelf een onderzoekje naar de prijsontwikkeling gedurende de afgelopen twee jaar en daarbij keken zij ook nog verder terug, naar het jaar 2001 om precies te zijn. I...

Onderwijs Ondernemen
Training concepting voor gepassioneerde horecaondernemers

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: