BRAM’S Gourmet Frites opent in Leidsche Rijn Centrum

12 juni 2018 | Thijs Jacobs

De negende vestiging van BRAM’S Gourmet Frites is een feit: de populaire frietformule heeft haar deuren in het prachtige Leidsche Rijn Centrum geopend. Dit wordt op woensdag 13 juni van 14:00 tot 17:00 uur groots gevierd tijdens de BRAM’S Experience Day. Geniet hier op het sfeervolle terras van de zomerse happen van de chefs van Las Palmas en ervaar de unieke experience binnen in de stoere en robuuste entourage! Franchisenemer Barry vertelt: ‘’BRAM’S is voor mij de toekomst en ik zag een mooie kans in de uitbreiding op een toplocatie als Leidsche Rijn Centrum. Dit wordt dé plek voor het ultieme genietmoment van het winkelend publiek.’’

Experience Day BRAM’S Leidsche Rijn

BRAM’S Leidsche Rijn is gelegen in Leidsche Rijn Centrum, het vooruitstrevende stadsdeel voor iedereen in regio Utrecht die wil genieten van een onbezorgde dag. De feestelijke opening van de gloednieuwe BRAM’S vestiging mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Daarom wordt de middag goed ingeluid met flessen bubbels en bites van de Big Green Egg, verzorgd door de chefs van restaurant Las Palmas. De vierde vaste vestiging van BRAM’S is gelegen op het Brusselplein en is perfect te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Proef nu ook het populaire frietje Rotistoof, de tijdelijke populaire stoof van BRAM’S.

De verse frites van BRAM’S

De nieuwe formule BRAM’S Gourmet Frites is een groot succes. Dit is mede toe te schrijven aan de aardappel, die aardappelteler Novifarm rechtstreeks vanuit de Hoeksche Waard naar de BRAM’S locaties brengt. Dat deze aardappels van de hoogste kwaliteit zijn, blijkt wel uit de prijs ‘Beste Agrarische Ondernemer’, die het akkerbouwbedrijf in 2017 heeft gewonnen. De aardappelen worden zorgvuldig opgeslagen en met de hand gesneden door de fritesbakkers. De schil wordt aan de verse frites gelaten, wat zorgt voor een karakteristieke smaak. Hierdoor beleven liefhebbers een uniek verwenmomentje bij elke hap.

Over BRAM’S Gourmet Frites

BRAM’S is onderdeel van de bekende formule Bram Ladage. Patatkoning Bram Ladage startte in 1967 met een kraam op de Rotterdamse markt en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider met meer dan 30 winkels door heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, beleving, authentiek, eerlijk, echt, puur en natuurlijke producten. De nieuwe fritesformule BRAM’S groeit razendsnel. Na de zes eerdere ‘containervestigingen’ opende BRAM’S afgelopen maand de tweede vaste winkel van Nederland in Leidsche Rijn. Ook heeft de franchiseformule serieuze ambitie om internationaal te groeien.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horeca 22.00 uur dicht, maximaal dertig gasten binnen

De horeca is verplicht om vanaf dinsdag 29 september de deuren om 22.00 uur te sluiten. Vanaf 21.00 uur mag er niemand meer naar binnen. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. In de buitenruimte gaat landelijk een maximum van 40 personen gelden voor bijeenkomsten. Daarbij ...

Economie
"Horeca 22.00 uur dicht, maximale groepsgrootte naar 30"

Tijdens de persconferentie van vanavond zal premier Mark Rutte bekendmaken dat de horeca iedere dag verplicht om 22.00 uur de deuren zal moeten sluiten. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. Dat geldt dus ook in restaurants. Daarbij wordt het personeel niet meegerekend. D...

Culinair Nice 'n Easy
''Natuurlijk kopen we weleens voorgesneden uitjes in''

Of je convenience- of gemaksproducten gebruikt in de keuken is vaak afhankelijk van het type restaurant waarin je werkt en welke volumes je draait. We benaderden verschillende chefs die in uiteenlopende restaurants werken en zij vertellen je meer over hoe zij werken. Peter Postma is chef-kok en m...

Awards Vega
Restaurant Veggies On Fire wint duurzaamheidsprijs voor de horeca

Veggies On Fire, Vegan Restaurant Den Haag wint voor de tweede maal op rij de duurzaamheidsprijs voor de horeca van Nederland en België. Op dinsdag 22 september werden in Ahoy, tijdens de zwaar versoberde editie van Gastvrij Rotterdam, maar toch geheel in stijl, de Gaia Green Awards 2020 uitger...

Culinair Internationaal Bocuse d'Or
17 deelnemers aan de Europese finale Bocuse d'Or Europe

Van 15 tot 16 oktober nemen 17 Europese landen deel aan Bocuse d'Or Europe in Tallinn, Estland om zich te kwalificeren voor de grote wereldfinale die plaatsvindt op 1 en 2 juni 2021 in Lyon (Frankrijk). Aanvankelijk hadden 24 landen zich aangemeld. Na de eerste selectie bleven er 20 over, er ...

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: