BRAM’S Gourmet Frites opent grootste winkel naast Euroscoop in Schiedam

9 juli 2018 | David Bakker

Op vrijdag 13 juli opent BRAM’S Gourmet Frites haar grootste winkel op het levendige plein van de Euroscoop in Schiedam. De opening wordt ook hier gevierd met de welbekende BRAM’S Experience Day: een dag waar jong en oud kennis maakt met de producten, gerechten én beleving van BRAM’S. Zo bereidt een chef een heerlijke stoof op de Green Egg barbecue én kan voor het eerst in de BRAM’S geschiedenis de ambachtelijke frieten gecombineerd worden met een biertje of wijntje op locatie. De vestiging in Schiedam is met 78 zitplaatsen binnen en 100 buiten op het terras tot nu tot de grootste BRAM’s vestiging.

BRAM’S Schiedam voor het hele gezin

De locatie in Schiedam ademt de signature look van BRAM’S Gourmet Frites: binnenhuisarchitecte Lilianne van der Meijden creëerde ook hier een industriële, robuuste en stoere omgeving. Franchisenemer Sadik Eksi vertelt trots: “De vestiging ligt op een steenworp afstand van de populaire Euroscoop bioscoop waar dagelijks films voor jong en oud worden gedraaid. We wilden hier graag op inspelen en bieden daarom een uitgebreid assortiment aan. Zo kun je ‘s ochtends aanschuiven voor een lekkere kop koffie en gedurende de dag neem je plaats voor een van onze heerlijke soda’s of alcoholhoudend drankjes.

Kindvriendelijk

Met de introductie van een kinderstoof, speciaal ontworpen kleurplaten en leuke gadgets genieten ook de jongste frietliefhebbers bij BRAM’S. Dat de opening samenvalt met het begin van de zomervakantie, is dan ook niet toevallig.” BRAM’S Gourmet Frites Schiedam organiseert daarnaast geregeld leuke acties in samenwerking met de Euroscoop. Het authentieke verhaal van BRAM’S Tijdens BRAM’S Experience Day maken klanten kennis met het authentieke verhaal van BRAM’S Gourmet Frites. Het team van BRAM’S staat klaar om bezoekers bij te praten over alle ins en outs van het unieke foodconcept. Zelf een aardappel omtoveren tot frieten kan op deze dag onder toeziend oog van een ervaren fritessnijder.

Over BRAM’S Gourmet

Het succesvolle BRAM’S is onderdeel van de bekende frietformule Bram Ladage. Bram Ladage is in 1967 begonnen met een kraam op de Rotterdamse markt en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in verse frites met meer dan 30 winkels in heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, snel, smakelijk én betaalbaar. De nieuwe fritesformule BRAM’S groeit razendsnel; na vijf vaste winkels en vijf eerdere ‘containervestigingen’ opent BRAM’S deze week de 11 de van Nederland in Schiedam. Ook heeft de franchiseformule ambitie om internationaal te groeien.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastservice
Nieuwe vestiging Happy Italy in hoofdkantoor KPN

Happy Italy maakt een tweetal mooie stappen. De snelgroeiende horecaformule heeft afgelopen week een contract gesloten met KPN. Onder het nieuwe KPN hoofdkantoor in Rotterdam komt in het najaar een grote Happy Italy vestiging. Bovendien lanceert Happy Italy een nieuwe take-away formule, ‘Happy...

Wet- en regelgeving Columns
Column: blurring is juist een zegen

Een glas whisky bij de barbier, een wijntje bij de kapper en een stukje ambachtelijke Spaanse pata negra worst bij de slijter. Blurring is al lang en breed geaccepteerd door de consument, het wordt misschien al een beetje verwacht. Waar veel winkels de kans hebben gepakt om hun aanbod te vergroten m...

Achtergronden Culinair
Ad Janssen viert dertigjarig jubileum als meesterkok

Horecaondernemer Ad Janssen viert dit jaar zijn dertigjarig jubileum als meesterkok. Inmiddels de 60 gepasseerd is hij nog lang niet bezig met rustiger aandoen. Integendeel, onlangs besloot hij zijn prestigieuze restaurant in het Kasteel van Rhoon totaal op de schop te nemen. Klassieke lambriseri...

Lees nu de gratis juni-uitgave van De RestaurantKrant

De juni-editie van De RestaurantKrant staat weer bomvol 'need-to-know' artikelen, diepte-interviews en trends. De mocktail heeft zijn definitieve opmars ingezet binnen de horeca. Minder, of het liefst helemaal geen alcohol meer is voor de Millennial de toekomst. Misja Vostermans, voorzitter ...

Toerisme Culinair
Gastronomie belangrijkste criterium voor vakantiebestemming Europeanen

Veel Nederlanders vertrekken in de zomer naar warme oorden om te genieten van een welverdiende vakantie. Sterker nog, Nederlanders boekten dit jaar een recordaantal vakanties naar het buitenland. De keuze voor de vakantiebestemming baseren zij vaak op de lokale keuken, zo blijkt uit jaarlijks onderz...

Culinair
10 jaar De RestaurantKrant: Paul Bocuse

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Deze week een artikel over de grondlegger van de Nouveau Cuisine, Paul Bocuse. In januari di...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: