BRAM’S Gourmet Frites opent grootste winkel naast Euroscoop in Schiedam

9 juli 2018 | David Bakker

Op vrijdag 13 juli opent BRAM’S Gourmet Frites haar grootste winkel op het levendige plein van de Euroscoop in Schiedam. De opening wordt ook hier gevierd met de welbekende BRAM’S Experience Day: een dag waar jong en oud kennis maakt met de producten, gerechten én beleving van BRAM’S. Zo bereidt een chef een heerlijke stoof op de Green Egg barbecue én kan voor het eerst in de BRAM’S geschiedenis de ambachtelijke frieten gecombineerd worden met een biertje of wijntje op locatie. De vestiging in Schiedam is met 78 zitplaatsen binnen en 100 buiten op het terras tot nu tot de grootste BRAM’s vestiging.

BRAM’S Schiedam voor het hele gezin

De locatie in Schiedam ademt de signature look van BRAM’S Gourmet Frites: binnenhuisarchitecte Lilianne van der Meijden creëerde ook hier een industriële, robuuste en stoere omgeving. Franchisenemer Sadik Eksi vertelt trots: “De vestiging ligt op een steenworp afstand van de populaire Euroscoop bioscoop waar dagelijks films voor jong en oud worden gedraaid. We wilden hier graag op inspelen en bieden daarom een uitgebreid assortiment aan. Zo kun je ‘s ochtends aanschuiven voor een lekkere kop koffie en gedurende de dag neem je plaats voor een van onze heerlijke soda’s of alcoholhoudend drankjes.

Kindvriendelijk

Met de introductie van een kinderstoof, speciaal ontworpen kleurplaten en leuke gadgets genieten ook de jongste frietliefhebbers bij BRAM’S. Dat de opening samenvalt met het begin van de zomervakantie, is dan ook niet toevallig.” BRAM’S Gourmet Frites Schiedam organiseert daarnaast geregeld leuke acties in samenwerking met de Euroscoop. Het authentieke verhaal van BRAM’S Tijdens BRAM’S Experience Day maken klanten kennis met het authentieke verhaal van BRAM’S Gourmet Frites. Het team van BRAM’S staat klaar om bezoekers bij te praten over alle ins en outs van het unieke foodconcept. Zelf een aardappel omtoveren tot frieten kan op deze dag onder toeziend oog van een ervaren fritessnijder.

Over BRAM’S Gourmet

Het succesvolle BRAM’S is onderdeel van de bekende frietformule Bram Ladage. Bram Ladage is in 1967 begonnen met een kraam op de Rotterdamse markt en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in verse frites met meer dan 30 winkels in heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, snel, smakelijk én betaalbaar. De nieuwe fritesformule BRAM’S groeit razendsnel; na vijf vaste winkels en vijf eerdere ‘containervestigingen’ opent BRAM’S deze week de 11 de van Nederland in Schiedam. Ook heeft de franchiseformule ambitie om internationaal te groeien.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Interview Longread
Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken

Anne-Marie van Leggelo is expert op het gebied van etiquette. Ze brengt ons graag de fijne kneepjes van haar vak bij. Dit keer behandelen we de Kerst-, nieuwjaars- en netwerkborrel. Binnen de horeca zijn daar ook aardig wat valkuilen, zo blijkt. Zowel voor de gast als voor het horecapersoneel! De...

Culinair
Restaurant ‘t Kalkoentje Rhenen viert 30-jarig bestaan

Restaurant ’t Kalkoentje in Rhenen bestaat 30 jaar en viert dat met een speciaal jubileummenu waarin toppers uit de afgelopen 30 jaar. Het restaurant van chef-eigenaar Nico Klaver is tevens geïnaugureerd als lid van restaurantvereniging Euro-Toques Nederland. Het jubileum werd op 8 novemb...

Blog
Blog URBN FOLKS: het team klaarstomen

De RestaurantKrant volgt de ervaringen van ondernemer Martijn van den Hurk en gastoloog Jeannine Sok uit Nijmegen. Maandelijks plaatsen we een blog over de ontwikkelingen en hun ervaringen, ze houden jou op de hoogte van de opening van een nieuw merk in Nijmegen tegenover het station - URBN FOLKS. ...

Amsterdam Culinair
Nieuw: private dining bij MOMO

Als pionier van de high-end Aziatische cuisine in Amsterdam lanceert Yossi Eliyahoo, oprichter en eigenaar van THE ENTOURAGE GROUP, het nieuwe exclusieve private dining concept van MOMO Restaurant, Bar & Lounge na een decennium van ongeëvenaarde service en design. Met de lancering van deze ...

Franchise Friendly Concepts sluit zich aan bij NLVVM

Franchise Friendly Concepts – de onderneming die de ketens Kwalitaria en Délifrance in beheer heeft – sluit zich aan bij de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers. Sinds 2014 bundelen de grootste namen binnen deze branche hun krachten en streven naar een strak georganiseerde...

Wet- en regelgeving Amsterdam
Ministerie sluit horecazaken vanwege arbeidsmarktfraude

Vervalsing van loonstroken, het tewerkstellen van vreemdelingen zonder vergunning, sjoemelen met arbeidstijden en onderbetaling. De Inspectie SZW constateerde deze overtredingen bij diverse horecaondernemingen in de Amsterdamse binnenstad. Ook bij hercontroles bleek er geen verbetering te zijn. In s...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: