Bier en spijs op Gastvrij Rotterdam

6 september 2013
Bier en spijs op Gastvrij Rotterdam

Tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam in Ahoy vindt dit jaar een Bier & Spijs Lunch plaats. Ieder gerecht zal hierbij worden gecombineerd met een speciaal bier. De lunch wordt bereid door chefs van
Euro-Toques Nederland. Met het initiatief willen de organisatoren van de Bier & Spijs Lunch, (speciaal)bier als maaltijdbegeleider onder de aandacht brengen. Op 24 september zullen ruim vijftig vooraanstaanden uit de Nederlandse horeca aanschuiven voor de driegangenlunch.

*Bierpaviljoen*
Gastvrij Rotterdam wil bier als gastronomisch product een plaats geven op de beursvloer. Voor de eerste editie van het evenement is gekozen om een WijnPaviljoen te realiseren. Voor 2014 is het voornemen om ook bier een eigen paviljoen te geven. Bier en spijs combinaties, bier als ingrediënt bij maaltijden en kennisoverdracht over de drank zullen hier centraal staan. Door bier als maaltijdbegeleider onder de aandacht te brengen op de beurs zullen alle segmenten van de horeca kennis kunnen maken met deze steeds populairder wordende dranksoort.

Meer informatie over Gastvrij Rotterdam en de lunch is te vinden op de "website":http://www.gastvrij-rotterdam.nl/.

~Mariska van Gorp~

Overig nieuws