Biefstukrestaurant Loetje opent 20ste vestiging

25 oktober 2019 | Thijs Jacobs

Biefstukrestaurant Loetje opent vandaag haar eerste vestiging in Brabant. Loetje Breda, gelegen aan de Dr. Batenburglaan, is gevestigd in een prachtig verbouwd pand met terras. Het is alweer het twintigste filiaal van het restaurant dat bekend staat om ‘de lekkerste biefstuk’.

Gisteren mochten relaties en buren vast een kijkje komen nemen tijdens een openingsborrel. “Iedereen is erg enthousiast en we zijn dan ook trots op dit nieuwe filiaal. Onder andere door het geweldige pand, maar ook doordat we het ontzettend leuk vinden om nu een vestiging in het gezellige Brabant te hebben”, vertelt CEO Sandra van Halderen. “Het restaurant ligt op een centrale plek aan de rand van Breda, naast particuliere gasten verwachten we hier ook zakelijk publiek. Daarom hebben we ook een aantal zalen ingericht voor verschillende gelegenheden. Je kunt hier straks heel goed vergaderen, maar ook voor een lunch of diner met de hele familie kan je hier uitstekend terecht”, aldus van Halderen.

Loetje begon ruim veertig jaar geleden als biljart café. Nadat de vaste café-gasten vroegen om iets te eten, zette oude Loet, oftewel  ‘Ludwig’ Klinkhamer, de biefstuk op de kaart. Al snel zat de zaak vol met liefhebbers van de lekkerste biefstuk die zich afvroegen waarom dat biljart daar stond. Inmiddels zit Loetje verspreid over heel Nederland en genieten gasten elke avond weer van de lekkerste biefstuk.   

Loetje Breda is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur voor koffie, lunch, borrel en diner. Bij Loetje kun je gewoon binnenlopen zonder reservering. Mocht het druk zijn, dan kan de gast alvast een drankje drinken aan de gezellige bar. Uiteraard is het ook mogelijk een reservering te maken, dat kan op loetje.nl.

Over Loetje

Loetje heeft ca. 1.200 medewerkers en 20 verschillende restaurants op diverse plaatsen in het land. Het oudste filiaal, Café Loetje in Amsterdam, bestaat ruim 40 jaar. Geen Loetje is hetzelfde, maar de lekkerste biefstuk die Loetje serveert is in heel Nederland bekend. De malse ossenhaasbiefstuk wordt standaard opgediend in de eigen jus met wit brood en is heerlijk met salade en friet. Naast restaurants heeft Loetje ook vergaderlocaties. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije* (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ne...

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: