BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan

22 september 2009 |
BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan<

BEWUST is de manier waarop Levens Cooking & Baking Systems het liefst zaken doet met horeca-ondernemers. Al meer dan 60 jaar is Levens een toonaangevende leverancier van professionele keukenapparatuur en een partner met frisse en vernieuwende ideeën. In de Levens Cooking & Baking Plaza te Gilze, kunnen bezoekers op persoonlijke wijze kennismaken met innovaties op het gebied van professionele voedselbereiding tijdens de BEWUST Food Innovatiedagen 2009, van maandag 5 oktober tot en met woensdag 7 oktober. De dagen staan in het van BEWUST ONDERNEMEN: bewust bezig zijn met gezond eten, bewust worden van alle mogelijkheden in uw keuken en een bewuste kijk op de inzet van apparatuur.

Tijdens de BEWUST Food Innovatiedagen 2009 presenteert
Levens Cooking & Baking Systems:
•De nieuwe Leventi ovenlijn. Kwaliteit, duurzaamheid, lage onderhoudskosten en gemak.

•SIZE DOESN’T MATTER, THINK BIG! De Leventi SLiM: geavanceerde techniek toegepast in klein.formaat. Bewust omgaan met ruimte en keukentechniek.

•SmartCuisine: Het nieuwe keukenconcept voor de zorg. Lagere investering en een effi ciëntere werkmethode.

•Masterclass inductiekoken. Ervaar de snelheid en het rendement van de inductietechniek.

•De schone kunst van vaatwassen. Rhima professionele vaatwastechnieken.

•Kredietcrisis? Laat Prorent de apparatuur voor u financieren!

Deli XL zorgt tijdens de innovatie dagen voor een BEWUST VERS experience!
•Deli XL VLEES. Alles over Anna Paula rund en het Livar varken.
•Deli XL VIS. Leer meer over de gekweekte Noorse Zalm.
•Deli XL AGF. Over truffel en cress.
•Deli XL WILD&GEVOGELTE. Het wild zwijn en de Label rouge maïskip.
•Deli XL Mijn lunch. Meer rendement met het Deli XL Lunch-concept.

Meer informatie en inschrijven via de website van Levens
:mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20horecabericht&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20een%20van%20de%20websites%20van%20Uitgeverij%20PS%3Abv.%0A%0Ahttp://www.lunchroom.nl/nieuws/bewust-food-innovatiedagen-komen-eraan/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Drinks Marketing
Wat doe jij met Wereld Whisky dag?

Op vrijdag 27 maart vieren wij met z’n allen ‘Wereld Whisky Dag’. De dag waarop wij onze tulpvormige glazen uit de kast halen, halfvol schenken om vervolgens te proosten met elkaar. Overal op de wereld vinden er evenementen plaats, ook in Nederland dus. Dit evenement kun je zelf or...

Restaurant
Uniek wereldrestaurant met Asian drive-through

Kampen is over elf maanden als eerste in Nederland een wereldrestaurant met Asian drive-through rijker. De heipalen gaan deze weken de grond in. De bouw van het unieke restaurant bij Kampen Zuid wordt gerealiseerd door Weever Bouw uit Kampen als hoofdaannemer. Bo Qiu, de eigenaar van onder andere wo...

Restaurant Brooks: seizoensproducten van Hollandse bodem

Vanaf maart heeft de menukaart van restaurant Brooks in Amsterdam-Zuid een geheel nieuw culinair concept. Executive chef Ruud Wirken stelde een nieuwe kaart samen vol heerlijkheden om samen te delen. Een menu van wereldse gerechten, bereid met de lekkerste seizoensproducten, het liefst van Hollandse...

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ned...

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: