BBB reserveert datum voor 2014

10 oktober 2013 |
BBB reserveert datum voor 2014

De 59e horecavakbeurs BBB en de 1e gastronomievakbeurs Folie Culinaire zijn in drie dagen tijd bezocht door 12.037 professionals uit Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. De keuze voor het
najaar in combinatie met het vernieuwde concept is goed aangeslagen, volgens de organisatie. De jubileumeditie van de BBB vindt weer in het najaar plaats, van 6 t/m 8 oktober 2014. Dan viert de oudste Horecavakbeurs van Nederland en zelfs de Benelux, haar 60e jubileum.

Verfijnen van concept
Erik Stroink, productmanager: “Dat we nu al mogen gaan kijken naar het verfijnen van het concept en het verbeteren van details is voor een beursmanager een droom. Er staat een stevig fundament voor een geweldige jubileum BBB waar de hele regio van zal profiteren. De Folie Culinaire heeft een prachtige start mogen maken en we kregen goede reacties van de exposanten, de sterrenkoks en de vakbezoekers. De tweede editie zal verder ingaan op de meest succesvolle aspecten zoals de kookdemonstraties in combinatie met het kwalitatief hoogstaande aanbod op de beursvloer."

Spannende veranderingen
Erik Panis, hoofd exhibitions van het MECC, is ook blij met het resultaat van beide vakbeurzen: “Het waren spannende veranderingen die we met zijn allen zijn aangegaan. Heilig geloof in de beursconcepten, hard werken, ijzersterke samenwerkingsverbanden en heel veel goodwill hebben mogen leiden tot deze geweldige uitkomst. Maastricht en het MECC kunnen gewoonweg niet zonder een BBB, zeker niet nu deze is verrijkt met een Folie Culinaire. De prettige samenwerking met Chateau Maestricht, de VVV, Maastricht Culinair, Les Tables en de Brandslang heeft geleid tot een fantastisch avondprogramma waar bezoekers en deelnemers zeer over te spreken waren.”

Door Myrtille Vromans:mailto:myrtille.vromans@@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Corona
"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen heeft collega-horecaondernemers opgeroepen om op 2 maart de terrassen te openen. Dat ligt gevoelig, want de keerzijde van een dergelijke actie kan zijn dat het negatieve aandacht voor de branche oplevert. Monique van Klaveren is eigenaresse van Café d&rsqu ...

Personeel Gastronomie
Adriaan Visser nieuwe hoofdsommelier Harry's Maastricht

Adriaan Visser is de afgelopen jaren werkzaam geweest in diverse gerenommeerde zaken, waaronder Cordial in Oss en tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze. Hij is de derde Nederlander die in het bezit is van de prestigieuze titel Advanced Sommelier. Bij Harry’s wordt hij eindverantwoordelijke vo ...

Wet- en regelgeving Corona
Minister: geen ruimte voor heropening van terrassen

Minister Bas van 't Wout (Economische Zaken) heeft vrijdag nog eens gemeld dat er op dit moment "echt geen ruimte is om meer te doen." Hij sprak uit dat de "huidige rotsituatie dan alleen maar langer voort al duren." Op 8 maart wil hij de situatie nog eens bekijken in de hoop ...

Gastronomie Corona
Toprestaurants doen niet mee aan horeca-protest

De meeste toprestaurants in Nederland doen niet mee aan het horeca-protest, waarbij op dinsdag 2 maart de terrassen weer voor publiek open worden gesteld. Ruim 130 ondernemers, verenigd in de G4 (Gastronomische 4) en te samen goed voor driekwart van de Michelin-sterren in Nederland, distantieren zic ...

Corona
Groep horecaondernemers opent 2 maart terrassen

De horeca is het zat. Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen roept collega-ondernemers op om de terrassen aanstaande dinsdag 2 maart te openen. Het besluit van het kabinet om de horeca geen versoepelingen te bieden is voor de actiegroep de reden tot de oproep, meldt Omroep Brabant. De actiegroep, ...

Interview Longread
Corona of niet, dit stel opende deze week hun nieuwe zaak

In Veldhoven pakten Nick en Rebecca Schaminée hun kans. De coronacrisis krijgt het stel niet klein en ze maakten van de nood – ze zagen beiden hun baan verdwijnen bij Hutten Catering – een deugd. De langgekoesterde wens om een eigen zaak te openen werd werkelijkheid. Grand Caf&eac ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: