Arsenaal Restaurants Groep lanceert Grill&Lounge

26 mei 2020 | Redactie

Op 1 juni staat vanaf 12.00 uur in de Brasserie van Arsenaal Restaurants de grill aan. Met een Restaurant, Brasserie, Arsenaal Events en Catering biedt de groep nu een nieuw concept aan: De Brasserie | GRILL&LOUNGE.

De Brasserie voor lunch en borrel wordt uitgebreid met een trendy daily grill voor iedereen die lekker mee wil eten. “Vlot, simpel en een onweerstaanbare grill food ervaring, dat is waar het in het nieuwe grill concept om draait”, vertellen Jan Willem en Frederike Schuld, eigenaren van de groep die al meer dan 10 jaar een begrip is in Het Gooi en omstreken. 

Easy menu

In de keuken laten ze de grill het werk doen. Dat ruik je, dat ervaar je en dat zie je. De kaart met hamburgers, ribeye en entrecote is lekker easy. De Brasserie | GRILL&LOUNGE kiest slim voor de juiste starters waaronder green vegan roast, garnalenkroketjes en steak tartaar. Aantrekkelijk zijn ook de sidedishes met truffelfrites, salades en de sausen die bij de echte grill niet mogen ontbreken; bearnaise, chimichurri, en beurre Café de Paris. De nagerechten als cheesecake, crème brûlée, dame blanche en de cheese platter maken het easy menu lekker compleet.

Locatie

De Brasserie | GRILL&LOUNGE is gevestigd in Het Arsenaal in Naarden Vesting. Behalve de grill is de fancy Binnentuin ook een topic. Hier kan je van april tot oktober buiten eten. Binnen heerst een relaxte sfeer; ruim, warm en stoer, met mooie grote ramen, de beschutte binnentuin en de bar, het kloppend hart van het café voor wie even moet wachten op een tafel of een bubble, cocktail, G&T of IPA drinkt. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Achtergronden
Advies Belastingdienst aan horecaondernemers: verleng bijzonder uitstel van betaling

Is uw bijzonder uitstel van betaling afgelopen en kunt u nog niet aan uw nieuwe betalingsverplichtingen voldoen? Verleng dan uw bijzonder uitstel van betaling. Dat kan nog tot en met 30 juni. Afgelopen zaterdag ontvingen 60.000 ondernemers, waaronder uit de horecabranche, hierover een brief van de B ...

KHN Corona
KHN: uit eten met sneltest onbespreekbaar

De uitspraken van minister De Jonge over de rol van sneltesten in het openingsplan van het kabinet kunnen rekenen op stevige kritiek vanuit horecaondernemers. Zo wordt er mogelijk gesproken over versoepelingen, waarbij de horeca voor uit eten open mag met de inzet van sneltesten. Vooral het feit dat ...

Achtergronden
De Beren opent nieuw bezorgrestaurant in Breda

Bourgondische Bredanaars kunnen vanaf nu hun hart ophalen met het gloednieuwe Bezorgrestaurant De Beren Breda. De opening van de 27ste bezorgvestiging vond op maandag 3 mei 2021 plaats aan de Haagdijk 24. De Haagdijk is een ideale bezorglocatie, omdat vanaf deze centrale plek veel Bredase huishou ...

Economie Achtergronden
CBS: relatief veel horecabedrijven opgeheven

In het eerste kwartaal van 2021 werden zo’n 30,2 duizend bedrijven opgeheven, ruim 9 duizend minder dan in hetzelfde kwartaal het jaar ervoor. Bij 85 procent van de opheffingen ging het om bedrijven met één werkzame persoon. Er werden 4,7 duizend bedrijven met meer dan é&e ...

Achtergronden Corona
Kan de horeca eigenlijk wel open als het weer mag?

Als de horeca op een gegeven moment weer open mag, dan is het nog maar de vraag of elke horecagelegenheid dat ook kan. BNR Nieuwsradio ging op onderzoek uit en deed daarbij ook navraag hij KHN. Bij veel ondernemers ontbreekt het op dit moment aan financiële middelen om personeel te betalen of v ...

Interview Longread
Deze brasserie opent het terras niet: ''Het zet geen zoden aan de dijk''

Andrea de Lange is eigenaresse van Brasserie Jansen in Zwolle. De terrassen mogen weliswaar weer gedeeltelijk open, maar zij koos ervoor haar terras gesloten te houden. Een weloverwogen keuze, zo blijkt. “Als je kijkt naar alle administratie en de opstartkosten die daarbij komen kijken, dan he ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: