Arsenaal Restaurants Groep lanceert Grill&Lounge

26 mei 2020 | Redactie

Op 1 juni staat vanaf 12.00 uur in de Brasserie van Arsenaal Restaurants de grill aan. Met een Restaurant, Brasserie, Arsenaal Events en Catering biedt de groep nu een nieuw concept aan: De Brasserie | GRILL&LOUNGE.

De Brasserie voor lunch en borrel wordt uitgebreid met een trendy daily grill voor iedereen die lekker mee wil eten. “Vlot, simpel en een onweerstaanbare grill food ervaring, dat is waar het in het nieuwe grill concept om draait”, vertellen Jan Willem en Frederike Schuld, eigenaren van de groep die al meer dan 10 jaar een begrip is in Het Gooi en omstreken. 

Easy menu

In de keuken laten ze de grill het werk doen. Dat ruik je, dat ervaar je en dat zie je. De kaart met hamburgers, ribeye en entrecote is lekker easy. De Brasserie | GRILL&LOUNGE kiest slim voor de juiste starters waaronder green vegan roast, garnalenkroketjes en steak tartaar. Aantrekkelijk zijn ook de sidedishes met truffelfrites, salades en de sausen die bij de echte grill niet mogen ontbreken; bearnaise, chimichurri, en beurre Café de Paris. De nagerechten als cheesecake, crème brûlée, dame blanche en de cheese platter maken het easy menu lekker compleet.

Locatie

De Brasserie | GRILL&LOUNGE is gevestigd in Het Arsenaal in Naarden Vesting. Behalve de grill is de fancy Binnentuin ook een topic. Hier kan je van april tot oktober buiten eten. Binnen heerst een relaxte sfeer; ruim, warm en stoer, met mooie grote ramen, de beschutte binnentuin en de bar, het kloppend hart van het café voor wie even moet wachten op een tafel of een bubble, cocktail, G&T of IPA drinkt. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Awards Culinair
Tess de Groot wint Cas Spijkers Academie Trofee

Tess de Groot (22), examenstudent van de Cas Spijkers Academie vestiging Nijmegen, heeft als eerste vrouwelijke aankomend chef de Cas Spijkers Academie Trofee gewonnen. De uitreiking van de trofee vond plaats op dinsdag 30 juni bij Restaurant Witlof in Nijmegen en kwam als een verrassing. De wi...

Columns
Kan ik niet meedoen met die duurzame wijngaard van je?

Hoe vaak ik deze vraag afgelopen week niet heb gekregen... er is voldoende ruimte op Domein Bergen, en met meer stokken zouden we meer kunnen investeren in duurzaamheid en kwaliteit. En samen mooie dingen doen is natuurlijk veel leuker. We gaan dus in april 2021 een tweede wijngaard planten wa...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: