Anne & Max Utrecht geopend

15 december 2014 |
Anne & Max Utrecht geopend<

Na de 'soft opening' vanaf 3 december, is op vrijdag 12 december de eerste Utrechtse vestiging van Anne & Max geopend. Franchisenemers Sander en
Paul Haarsma-Bakker zijn blij met hun nieuwe zaak. “We willen al jaren een eigen horecaonderneming in Utrecht en het concept van Anne&Max is ons op het lijf geschreven. We hebben er heel veel zin in!”, aldus de enthousiaste gastheren. Op de foto zie je Paul, die enorm trots is op de vestiging.

Extra personeel
Gedurende de eerste week bleek al snel dat er boehoefte is aan een dergelijke zaak in hartje Utrecht. De zaak draait enorm goed en er moesten zelfs twee extra personeelsleden ingeschakeld worden om de drukte bij te kunnen benen. De locatie is schitterend: in een monumentaal pand - eigendom van Elizen Vastgoed uit Twello - kun je terecht voor ontbijt, lunch, high tea, wijn en nog veel meer. De zaak is een echte 'huiskamer in de stad'.

B&B
Boven de lunchroom bevindt zich de B&B, die ook door Paul en Sander wordt gerund. De zaak is met enige vertraging geopens, aangezien er in de kelder archeologische vondsten werden gedaan tijdens de verbouwing. Dit kenmerkt de historische waarde van het pand.

Anne&Max staat bekend om de unieke formule en de gastvrije en vriendelijke sfeer. We bieden voor alle momenten van de dag niet alleen eerlijke en uitstekende koffie, maar je kan er ook terecht voor een uitgebreid ontbijt of een bijzondere lunch.

Veel ervaring in de horeca
Sander en Paul Haarsma-Bakker zijn de eigenaren van de nieuwe vestiging van Anne&Max. Ze hebben beiden veel ervaring opgedaan in de horeca en zien een droom werkelijkheid worden. Na een uitgebreide verbouwing van het statige herenhuis wordt de eerste verdieping door de franchisenemers als Bed & Breakfast geëxploiteerd.

Thijs Jacobs

"#geopend#":http://www.lunchroom.nl/?q=geopend&x=zoeken

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Awards Culinair
Tess de Groot wint Cas Spijkers Academie Trofee

Tess de Groot (22), examenstudent van de Cas Spijkers Academie vestiging Nijmegen, heeft als eerste vrouwelijke aankomend chef de Cas Spijkers Academie Trofee gewonnen. De uitreiking van de trofee vond plaats op dinsdag 30 juni bij Restaurant Witlof in Nijmegen en kwam als een verrassing. De wi...

Columns
Kan ik niet meedoen met die duurzame wijngaard van je?

Hoe vaak ik deze vraag afgelopen week niet heb gekregen... er is voldoende ruimte op Domein Bergen, en met meer stokken zouden we meer kunnen investeren in duurzaamheid en kwaliteit. En samen mooie dingen doen is natuurlijk veel leuker. We gaan dus in april 2021 een tweede wijngaard planten wa...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: