Anne & Max Utrecht geopend

15 december 2014 |
Anne & Max Utrecht geopend

Na de 'soft opening' vanaf 3 december, is op vrijdag 12 december de eerste Utrechtse vestiging van Anne & Max geopend. Franchisenemers Sander en
Paul Haarsma-Bakker zijn blij met hun nieuwe zaak. “We willen al jaren een eigen horecaonderneming in Utrecht en het concept van Anne&Max is ons op het lijf geschreven. We hebben er heel veel zin in!”, aldus de enthousiaste gastheren. Op de foto zie je Paul, die enorm trots is op de vestiging.

Extra personeel
Gedurende de eerste week bleek al snel dat er boehoefte is aan een dergelijke zaak in hartje Utrecht. De zaak draait enorm goed en er moesten zelfs twee extra personeelsleden ingeschakeld worden om de drukte bij te kunnen benen. De locatie is schitterend: in een monumentaal pand - eigendom van Elizen Vastgoed uit Twello - kun je terecht voor ontbijt, lunch, high tea, wijn en nog veel meer. De zaak is een echte 'huiskamer in de stad'.

B&B
Boven de lunchroom bevindt zich de B&B, die ook door Paul en Sander wordt gerund. De zaak is met enige vertraging geopens, aangezien er in de kelder archeologische vondsten werden gedaan tijdens de verbouwing. Dit kenmerkt de historische waarde van het pand.

Anne&Max staat bekend om de unieke formule en de gastvrije en vriendelijke sfeer. We bieden voor alle momenten van de dag niet alleen eerlijke en uitstekende koffie, maar je kan er ook terecht voor een uitgebreid ontbijt of een bijzondere lunch.

Veel ervaring in de horeca
Sander en Paul Haarsma-Bakker zijn de eigenaren van de nieuwe vestiging van Anne&Max. Ze hebben beiden veel ervaring opgedaan in de horeca en zien een droom werkelijkheid worden. Na een uitgebreide verbouwing van het statige herenhuis wordt de eerste verdieping door de franchisenemers als Bed & Breakfast geëxploiteerd.

Thijs Jacobs

"#geopend#":http://www.lunchroom.nl/?q=geopend&x=zoeken

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastservice
Horeca in Amsterdam The Style Outlets morgen geopend

HMSHost International en NEINVER openen met trots de eerste eet- en drinkgelegenheden in Amsterdam The Style Outlets, de nieuwste winkelbestemming van Nederland. Vanaf morgen kunnen bezoekers tijdens het winkelen genieten van Starbucks, Burger Federation en Pommes Frites. Hierdoor wordt de aanwezigh ...

Culinair Coronacrisis
Helft Nederlanders sinds maart niet meer uit eten geweest

De helft van de Nederlanders (49%) heeft geen bezoek meer gebracht aan een restaurant sinds de uitbraak van COVID-19. Dit in tegenstelling tot 2019, toen slechts 1 procent nooit uit eten ging. Het restaurantgedrag van de Nederlander is door de pandemie flink veranderd. Dit blijkt uit het onderzoek & ...

KHN Coronacrisis
Gelderse horecaondernemers kunnen voucher met waarde tot 5000 euro aanvragen

De provincie Gelderland stelt 1 miljoen euro beschikbaar aan ondernemers in de horeca-, toerisme- en vrije tijdsector die door de coronacrisis in zwaar weer zijn gekomen. Dit ‘steuntje in de rug’ kunnen ondernemers in deze hard getroffen sectoren inzetten voor adviesdiensten en ondersteu ...

Wet- en regelgeving
Viswinkel of horeca?! Het slotstuk!

Een jaar geleden schreven wij over de handhavingszaak die door de gemeente Amsterdam was gestart tegen The Seafood Shop, een luxe viswinkel in het hart van Amsterdam, waar ook diverse vissnacks en maaltijden worden verkocht. In dit artikel staan wij nogmaals stil bij het verloop van deze zaak en kij ...

Digitaal Ondernemen
December: Alles over digitaal ondernemen

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: