15 jaar De RestaurantKrant (2021): De kansen van een kaasplank

Auteur: Redactie
15 jaar De RestaurantKrant (2021): De kansen van een kaasplank De RestaurantKrant: juni 2021

Het is met grote trots dat wij je ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze week blikken wij terug op een artikel uit een van de themamaanden van 2021. Koen van der Plas, door Michelin uitgeroepen tot sommelier van het jaar 2020, en Arvid Bergström, internationaal biersommelier en auteur van het boek Bier en Kaas, zien kaas graag met bier of wijn gecombineerd worden. “Het grote voordeel van bier is de aanwezigheid van koolzuur." "Er is veel meer mogelijk.” Maar hoe verkoop je nou een kaasplank? Lees het hele interview hier.

’15 jaar De RestaurantKrant’ is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek blikken wij wekelijks terug op een bijzonder verhaal uit onze archieven. Lees het hele dossier.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws