15 jaar De RestaurantKrant (2018): Chefs verdeeld over convenience

Auteur: Redactie
15 jaar De RestaurantKrant (2018): Chefs verdeeld over convenience De RestaurantKrant: november 2018

Het is met grote trots dat wij je ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze week blikken wij terug op een artikel, bestaande uit enkele interviews, in de convenvience-uitgave van 2018. Michael van der Struis, Martijn van Roon, Jürgen Eikholt, Bert-Jan Hoekjen en Gert Zaat gaven hun mening over convenience. Is convenience een vloek of een zegen? “Een zegen voor bepaalde producten, maar je moet wel de goede producten zien te vinden.” "Iedereen gebruikt wel convenience en het moet passen bij je bedrijf." Lees alle meningen hier.

’15 jaar De RestaurantKrant’ is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek blikken wij wekelijks terug op een bijzonder verhaal uit onze archieven. Lees het hele dossier.

Overig nieuws