15 jaar De RestaurantKrant (2015): Peter Klosse over wildfabelen

Auteur: Redactie
15 jaar De RestaurantKrant (2015): Peter Klosse over wildfabelen

Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen optekenen van chefs, restaurateurs, sommeliers en andere mensen uit de culinaire wereld.

In deze rubriek vind je interviews met iconische chefs, maar ook met opkomende talenten die nog aan het begin van hun carrière staan. We hebben gesproken met restaurateurs die hun hart hebben verpand aan een specifieke keuken, en met sommeliers die hun passie voor wijn met ons hebben gedeeld.

Deze week blikken wij terug op een interview uit 2015. Peter Klosse, voormalig lector van de Hotel Management School Maastricht en oprichter van de Academie voor Gastronomie, praatte ons bij en hielp een aantal wildfabelen de wereld uit. “Nederland heeft een zeer rijke wildstand, zeker vergeleken met onze omringende landen”, vertelde Peter. “Wild is omgeven door misstanden." Lees het hele interview hier.

’15 jaar De RestaurantKrant’ is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek blikken wij wekelijks terug op een bijzonder verhaal uit onze archieven. Lees het hele dossier terug.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

 

Overig nieuws