Zuid-Holland heeft markantste ondernemer

14 januari 2015
Zuid-Holland heeft markantste ondernemer

Martijn en Michiel van den Berg van hotel Vesper in Noordwijk zijn gisteravond uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemers van
Nederland. Dit vond plaats tijdens het KHN-gala in Hotel Okura Amsterdam. De dolgelukkige heren ontvingen de prijs uit handen van Loek Hermans, voorzitter van de landelijke jury. De broers werden gekozen uit veertien regionale winnaars die gedurende de avond allemaal in het zonnetje werden gezet.

*Vak geleerd van vader*
Michiel: "Wat ontzettend geweldig! We hebben het vak geleerd van onze vader. Samen met mijn lieve broer en lieve vrouwen hebben we dit kunnen bereiken. Wij zijn zo ontzettend trots! Wat zou Nederland zijn zonder horeca!"
De broers zijn eigenaar van strandpaviljoen Het Zuiderbad, bar en restaurant Bries en Hotel Vesper in Noordwijk aan Zee.

*Zorgeloze en tijdloze ervaring*
Juryvoorzitter Loek Hermans roemde het tweetal om hun innovatiekracht: "Wat deze twee jongens doen, is innovatie van begin tot einde. Ze rijgen concept na concept aan elkaar en hebben oog voor ontwerp, gevoel, gastvrijheid, professionaliteit en - last but not least - de gasten. Er was afgelopen jaren nergens tijd voor; om de gasten boven alles een zorgeloze, tijdloze ervaring te kunnen bieden. Een moment waarop de tijd even stilstaat. Om te genieten. Van pure gastvrijheid."

*Top 3*
Tijdens de gala-avond werd ook de gedeelde nummer twee bekendgemaakt: Eugene Vaessen van de Gerardushoeve in Epen (regionale winnaar Limburg) en Antonio van den Hengel, Marieke Beijersbergen en Sander van Veenendaal Grand Café De Lindenhof in Soest.

"*Meer lezen over de Meeste Markante Horecaondernemer verkiezing? Klik hier!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=meest+markant&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws