U heeft gezocht op : Bord'Eau

9 juli 2019 Michelin Restaurant
Prikkelende start van het nieuwe seizoen bij Restaurant Bord'Eau*

Bas van Kranen, de met een Michelinster bekroonde Executive Chef van Restaurant Bord'Eau in hotel De L’Europe Amsterdam, heeft het nieuwe seizoen met veel smaak ingeluid. De officiële start van de zomer luidde voor de keuken van Restaurant Bord'Eau tevens de overstap van vier, naa...

27 september 2017 Personalia Culinair
Bas van Kranen wordt Executive Chef Bord'Eau Restaurant Gastronomique

Een lichte, frisse keuken met een menu vol sprankelende smaaksensaties, herkenbare gerechten en unieke texturen. Dit is de stijl en de kracht van dynamische chef Bas van Kranen die vanaf 1 januari 2018 het stokje zal overnemen van Richard van Oostenbrugge en leiding zal geven aan het getalenteerde k...

10 februari 2016
Creditcardgegevens vragen om no-show te voorkomen

Reserveringssite Couverts gaat wat doen tegen gasten die wel reserveren in restaurants, maar vervolgens niet op komen dagen. Restaurants kunnen nu de gast bij de reservering vragen om de creditcardgegevens achter te laten om deze inkomstenderving tegen te gaan. Hotels doen het al langer Hotels...

17 december 2015
De IENS Toppers 2016

Welke restaurants zijn als beste beoordeeld door de bezoekers van IENS? Ieder jaar is het weer spannend voor menig restaurateur. We bieden je een kijkje in de opvallendste lijstjes. De Top 10 van de Top 1000 Restaurants in Nederland: 1. Boreas (9,6) 2. Bord'Eau (9,5) 3. De Librije (9,4) 4. ...

19 november 2015
Boreas nummer 1 Iens Toppers 2016

Online restaurantgids Iens heeft onlangs de Iens Toppers 2016 bekendgemaakt. Volgens de bezoekers van de website is restaurant "Boreas":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=boreas&x=zoeken in Heeze het beste restaurant van Nederland. Tweede en derde plaats Op de tweede plaats in de lijst staat he...

3 september 2015
Richard van Oostenbrugge naar Ikarus

Richard van Oostenbrugge van het tweesterrenrestaurant Bord'Eau in Hotel de l'Europe in Amsterdam gaat naar Oostenrijk. Naar Salzburg om precies te zijn, waar hij in restaurant Ikarus in Hangar 7 gastchef is. Ikarus Hangar 7 is een futuristisch gebouw in de Oostenrijkse stad en is eigendom van...

25 augustus 2015
Nieuw: The French Connection Amsterdam

The French Connection is het langverwachte nieuwe restaurant in het pand waar eerder Odeon huisvestte. In het hart van Amsterdam nemen Paul Mercier en Jef van den Hout gasten mee door de 21 culinaire regio's van Frankrijk. Fransman Paul Mercier was eerder souschef van Joris Bijdendijk bij restaura...

29 november 2013
'Kookboek van de toekomst is een app'

Chef Richard van Oostenbrugge van het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Bord’Eau heeft een eigen culinaire app gelanceerd. Het is van Oostenbrugge’s visie op de toekomst van het traditionele kookboek. Kijkje in keuken De app bevat bij de introductie 14 digitaal opgenomen bereid...

26 november 2013
Paul Zwart wint titel Chef of the Year

Paul Zwart heeft de Young Euro-Toques Chef of the Year Award 2013 tijdens de beurs Gastronomie in Utrecht gewonnen. De chef-kok van de Oude Clipper in Alkmaar streed samen met Raymond Plat (Bord'eau in Amsterdam) en Daniël Wessel (de Koolkamer in Noord Scharwoude) om de prijs. De wedstrijd D...

25 november 2013
Bord'Eau, FG en Fred naar twee sterren

Drie restaurants krijgen van Michelin een tweede ster in 2014. Bord'Eau uit Amsterdam, Fred en FG Restaurant uit Rotterdam zijn gepromoveerd naar twee sterren. De chef-koks Richard van Oostenbrugge en Fred Mustert waren persoonlijk naar Maastricht gekomen om het goede nieuws te vernemen. ...

11 december 2012
Koks toprestaurants strijden om titels tijdens NK Horeca

Het NK Horeca kent in 2013 een sterk deelnemersveld. Er zijn koks van gerenommeerde bedrijven die deelnemen aan de wedstrijden. Duurzaam koken Er zijn deelnemers van onder meer De Bokkedoorns*, La Rive*, The Fat Duck***, De Leest**, Ciel Bleu**, Librije’s Zusje**, Oud Sluis***, Ivy* en Bord'ea...

24 oktober 2012
Lekker 2013: stijgers en dalers top-100

Wie zijn de grootste stijgers, wie dalen er flink in de hoogste regionen van de nieuwe Lekker? De hoogste nieuwe binnenkomers in de top-100 van Lekker 2013. Hoogste binnenkomer top-100 La Provence, Driebergen op plek 89 Overige nieuwkomers De Saffraan, Amersfoort, nummer 93 De Swarte Ruij...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: