Met zijn 28 jaar is Armin Vahabian, oprichter van de Nederlandse fastfoodketen Fat Phill’s, de enige Nederlander in de welbekende Forbes 30...
Met de langverwachte komst van het mooie weer is het terrassenseizoen afgelopen weekend geopend. Hierom heeft Firstmate Hospitality Consultants, onder...
Vanaf maart krijgt Jans’ Food & Wijnbar in Arnhem nieuwe eigenaren. Horecakoppel Leon Dieperink en Elise de Jong nemen Jans’ Food &...
Op maandag 5 februari werd in Utrecht de Gault&Millau gids 2024 gepresenteerd. Van de 842 restaurants die op de lijst prijken, zijn er 72 nieuw op...
Restaurant Locals, gelegen in Hotel Haarhuis, heeft afgelopen maanden een verbouwing ondergaan en is uitgebreid met twee mooie salons. Dit jaar worden...
Woensdag 9 oktober 2023 organiseert Euro-Toques Nederland vanaf 11.00 uur de allereerste 'Palux Innovation Award' in de demonstratiekeuken van Culinai...
Bij The Church wordt restaurant en hotel met een bijzondere locatie gecombineerd, in de voormalige Lutherse kerk in Arnhem. Het boutiquehotel en resta...
Het nieuwe restaurant Sky56, dat pas vijf maanden geleden de deuren opende, is definitief gesloten. Chef-kok Sibrecht Benning heeft al een nieuw...
De jonge ondernemers Bart Leussink en Janiek van den Broeck openen begin maart 2023 hun eigen hotel en restaurant in Arnhem. Een naam is nog niet beke...
December is de tijd om te reflecteren op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar de toekomst. Voor de meeste restaurateurs en horecaondernemers l...
December: de maand van lijstjes, terugblikken en voorspellingen doen. Niemand weet wat 2023 gaat brengen, maar wat de redactie wel weet is welke artik...
Op maandag 31 oktober presenteerde Lekker500 de gids voor het jaar 2023. Dit is een overzicht van de top-100. 1 De Librije, Zwolle Overijssel 2 Tr...
Koninklijke Burgers’ Zoo presenteert woensdag 19 oktober 2022 het volledig vernieuwde Bush Restaurant. Met veel oog voor detail en sfeer heeft h...
Chef-kok Estée Strooker (31) vindt het tijd worden om het hoofdstuk van haar restaurant ’t Amusement in Arnhem af te sluiten en op zoek t...
Topkok Sibrecht Benning gaat na een jaar gewerkt te hebben bij Document 12 in Wijchen, aan de slag bij Sky aan de Rijnkade in Arnhem. In augustus vori...
Plantaardig restaurant Mama Gaia in Haarlem, Kasvio in Utrecht en Bij Albrecht in Eindhoven zijn genomineerd voor een Vegan Award van de Nederlandse V...
Een eigen horecabedrijf runnen, mensen in goede sfeer een avond uit bezorgen én eigen baas zijn. Wat wil je nog meer? Je wilt daarnaast ook een...
Gisteren werd op de nieuwe Gault&Millau Nederland website en de app een update gedaan bij meer dan 100 restaurants. Nieuwe scores en teksten resul...
'De 8 van...' is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek krijgen prominente horecamensen de keuze om 8 int...
Arnhem krijgt er een nieuwe horecagelegenheid bij: Café Pierre. In de koepel van Museum Arnhem vestigt zich het café, vernoemd naar de p...
Restaurant LOCALS gevestigd in Hotel Haarhuis is een samenwerkingsverband aangegaan met Dutch Cuisine; een organisatie die de Nederlandse ke...
Ze liep stage bij de absolute culinaire top in Nederland, kookte zichzelf de Gault&Millau-gids in met haar eigen restaurant De Sjalot én is...
Limburg is een hotspot rijker; STAN Maastricht. Vandaag opent het nieuwe restaurant, dat valt onder horecagroep Restaurant Company Europe (RCE), de de...
Horecagroep RCE opent in het voorjaar van 2022 een nieuw restaurant met horecaformule 'Stan' in het Sphinxkwartier in Maastricht. Ondanks deze lastige...
Om aandacht te vragen voor kinderen die beperkt worden in hun kind-zijn, zijn topchefs Mark Minkman en Sidney Schutte en Brouwhuis De Goede & De Stout...
De horeca in de provincie Gelderland mag de vergrote terrassen in de meeste gemeente voorlopig laten staan. Dat blijkt uit een rondgang van Omroep Gel...
Het is de nieuwste innovatie in de markt van luxevlees op het gebied van dry aging: een in Zwitserland ontwikkelde rijpingsmethode met behul...
Dat horecagroep Restaurant Company Europe (RCE) groeiplannen heeft met Loetje was al langer bekend. Dat ze de daad bij w...
Na maanden zonder terrassen verheugen Nederlanders in het hele land zich dit jaar extra op de zomer en op alle terrasjes die Nederland rijk is. Maar w...
Bij heropening van de horeca zijn ondernemers verplicht om een gezondheidscheck en registratie van bezoekers te regelen, om deze bij een contactonderz...
In de Randstad zijn in 2020 relatief veel vestigingen van bedrijven opgeheven. In de regio’s Haarlem en Groot-Amsterdam ging het om ruim 6,5 pro...
Een investering in goed servies loont. Dat je kunt besparen door te investeren in kwalitatief goed servies, dat weet helaas nog niet iedereen. En natu...
De Arnhemse horecaondernemer Kees Bouwhof, bekend van Stadsvilla Sonsbeek, is sinds vandaag ook eigenaar van het nabijgelegen horeca-etablissement De...
Ondanks alle problemen die de lockdown veroorzaakt voor de horeca, werkt Loetje hard door aan de beoogde groei. Na de heropening van de horeca zal het...
Digitaal betalen is snel, schoon, veilig en makkelijk. Zeker in de horeca groeide de voorkeur voor deze gebruiksvriendelijke betaalmogelijkheid de afg...
Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de m...
SPAR neemt een meerderheidsbelang in The Tosti Club, dat elf vestigingen heeft in steden als Rotterdam, Breda en Nijmegen. In Arnhem en Zwolle is The...
Waar Nederlanders in 2017 en 2018 nog een gezond maaltje bestelden tijdens Koningsdag, zijn hamburgers en snacks in 2019 populairder geworden op de ja...
Popocatepetl is een Mexicaanse restaurantketen (onderdeel van Debuut) met zes vestigingen verspreid in Nederland. De vestiging in Arnhem is de ni...