Zo word je verspillingsvrij in de horeca

Auteur: Redactie
Events 5 januari 2023
Zo word je verspillingsvrij in de horeca

De Horecava is na twee jaar afwezigheid weer helemaal terug. En hoe. De Amsterdamse RAI staat op 9, 10, 11 en 12 januari volledig in het teken van de horeca. Onze redactie licht een aantal programmapunten uit.

Jij gooit toch ook liever geen eten weg? Eten dat is verbouwd, verwerkt, vervoerd, gekoeld en warm gemaakt. Mooie producten waar jij en de rest van de keten veel energie (én kosten) in hebben gestopt.

De stichting Samen Tegen Voedselverspilling vormt dé beweging van bedrijven en publieke organisaties die hun krachten bundelen voor een gezamenlijk doel: samen verminderen we voedselverspilling met de helft voor 2030. Daarmee houden we in Nederland jaarlijks 1 miljard kilo goed voedsel binnen de keten. En worden we koploper in het realiseren van Sustainable Development Goal 12.3. Samen maken we Nederland #verspillingsvrij. Doe je ook mee? Kijk voor meer informatie op de website van Samen Tegen Voedselverspilling.

Datum: 10 januari
Starttijd: 12:00
Locatie: Hal 1

Spreker: Saskia van der Laan

Saskia van der Laan is Programma Manager Business Solutions bij Samen Tegen Voedselverspilling. Daar Inspireert, activeert en ondersteunt ze een groeiende groep bedrijven om gezamenlijk acties te ondernemen tegen voedselverspilling.

De Horecava vindt plaats in de RAI in Amsterdam van 9 tot en met 12 januari 2023. Registreren kan via deze pagina. Het volledige programma is via deze link te bekijken. Foto: Horecava.

 

Overig nieuws