Nieuwe thema's op Horeca Inspiratie Hardenberg

21 augustus 2014 |
Nieuwe thema's op Horeca Inspiratie Hardenberg

Op 22, 23 & 24 september vindt in Evenementenhal Hardenberg de Horeca & Food Inspiratie 2014 plaats. In totaal 265 exposanten verdeeld over 10.000m2 presenteren je alles voor de
hospitality & foodservice. Naast de vertrouwde opzet ontdek je streek-, vers en delicatesse producten, party catering materialen, tips ter voorbereiding op Allergenen wetgeving en specialiteiten uit de Aziatische en Mediterrane keuken op 6 nieuwe themapleinen.

De 6 nieuwe pleinen:

1. Streek Gastronomie Plein

Op het Streek Gastronomie Plein zijn diverse Friese en Groningse streekproducten te ontdekken van Jansma Haule
Groothandel. Smaakvolle producten uit Overijssel en fine food uit heel Nederland maken het geheel compleet.

2. Kickoff Vers 24/7

Vers 24/7 is een online versmarkt voor de horeca waar de chef-kok direct streekproducten kan kopen bij regionale
boeren en telers. Tijdens Horeca & Food Inspiratie Hardenberg is de Kickoff van Vers 24/7 Noord met telers uit het Noorden en Oosten des lands.

3. Vers & Delicieus

Dit smakelijke themaplein presenteert fine food en fresh food producten. Voor de echte fijnproevers is er een Delicatessenstraat met o.a. olijven, antipasti, Mediterrane specialiteiten, hammen, kazen, honingproducten en wijnen van wereldklasse.

4. Foodyard

Culinaire professionals kunnen hun hart ophalen in Hal 3 waar Deli XL Foodyard de producten en trends van morgen presenteert. De nieuwste keukenapparatuur, gave producten en de laatste noviteiten ontdek je hier. Probeer nieuwe technieken of ontwikkel zelf nieuwe bereidingswijzen op Foodyard tijdens Horeca & Food Inspiratie Hardenberg.

5. Smaak Oet Twente

Twentsch Wijnhuis presenteert samen met Tomas Larrain van Viña Apaltagua uit Chili en Diogo Barradas van Herdade do Rocim uit Portugal een mooie selectie wijnen. Het oer-Twentse productiebedrijf Gouden Ambacht bestaat dit jaar 25 jaar en zal bezoekers wederom verwelkomen met diverse gehaktproducten. Van gezellig klein partyformaat tot een reuze familiebal en alles daartussen in.
VersvoorHoreca.nl, de versleverancier voor de horeca in de regio Twente presenteert bezoekers graag hun brede assortiment dagverse artikelen. Variërend van aardappelen tot aan zomerkoninkjes en van Afilla Cress tot aan zongedroogde tomaten.

6. Etnisch Food Plaza;

De smaak van Azië ontdekken bezoekers op dit
themaplein. Zoals Japanse en Indonesische
foodspecialiteiten, fingerfood en diverse appetizers
en avocadoproducten van Salud Foodgroup Europe. Hekos Oriental Food bv laat bezoekers kennis maken met
spekkoek en oosterse snacks.

Kom ook naar de gratis workshops van ProFri en KHN en
krijg tips ter voorbereiding op de aanstaande allergenen
wetgeving.

Tickets
Entreebewijzen zijn verkrijgbaar via www.evenementenhal.nl/horeca-hb. Je kunt reserveren met code 6140001341.
Openingstijden:

Maandag 22 september 13.00 – 21.00 uur
Dinsdag 23 september 13.00 – 21.00 uur
Woensdag 24 september 11.00 – 18.00 uur

Ook in Gorinchem is er Horeca & Food Inspiratie op 17, 18 en 19 november. In Venray vindt de beurs plaats op 16, 17 en 18 maart.

"Meer lezen over Horeca Inspiratie Hardenberg? Klik hier!":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=hardenberg&x=zoeken

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Corona
"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen heeft collega-horecaondernemers opgeroepen om op 2 maart de terrassen te openen. Dat ligt gevoelig, want de keerzijde van een dergelijke actie kan zijn dat het negatieve aandacht voor de branche oplevert. Monique van Klaveren is eigenaresse van Café d&rsqu ...

Personeel Gastronomie
Adriaan Visser nieuwe hoofdsommelier Harry's Maastricht

Adriaan Visser is de afgelopen jaren werkzaam geweest in diverse gerenommeerde zaken, waaronder Cordial in Oss en tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze. Hij is de derde Nederlander die in het bezit is van de prestigieuze titel Advanced Sommelier. Bij Harry’s wordt hij eindverantwoordelijke vo ...

Wet- en regelgeving Corona
Minister: geen ruimte voor heropening van terrassen

Minister Bas van 't Wout (Economische Zaken) heeft vrijdag nog eens gemeld dat er op dit moment "echt geen ruimte is om meer te doen." Hij sprak uit dat de "huidige rotsituatie dan alleen maar langer voort al duren." Op 8 maart wil hij de situatie nog eens bekijken in de hoop ...

Gastronomie Corona
Toprestaurants doen niet mee aan horeca-protest

De meeste toprestaurants in Nederland doen niet mee aan het horeca-protest, waarbij op dinsdag 2 maart de terrassen weer voor publiek open worden gesteld. Ruim 130 ondernemers, verenigd in de G4 (Gastronomische 4) en te samen goed voor driekwart van de Michelin-sterren in Nederland, distantieren zic ...

Corona
Groep horecaondernemers opent 2 maart terrassen

De horeca is het zat. Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen roept collega-ondernemers op om de terrassen aanstaande dinsdag 2 maart te openen. Het besluit van het kabinet om de horeca geen versoepelingen te bieden is voor de actiegroep de reden tot de oproep, meldt Omroep Brabant. De actiegroep, ...

Interview Longread
Corona of niet, dit stel opende deze week hun nieuwe zaak

In Veldhoven pakten Nick en Rebecca Schaminée hun kans. De coronacrisis krijgt het stel niet klein en ze maakten van de nood – ze zagen beiden hun baan verdwijnen bij Hutten Catering – een deugd. De langgekoesterde wens om een eigen zaak te openen werd werkelijkheid. Grand Caf&eac ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: