Winstgevend tafelwater

31 december 2018 | David Bakker

Langs deze weg willen wij als team van ECO tapwater de twee oprichters en bedenkers van het concept bedanken en in het zonnetje te zetten. Wim Krosenbrink In het bijzonder voor zijn visie en advies de afgelopen jaren. Het idee dat mineraalwater schenken in de horeca niet (meer) past bij een duurzame onderneming was zijn kindje. Nu ons team volwassen is doet hij een stapje terug maar we weten zeker dat we hem nog vaak zullen zien in 2019 en daarna!

Hiermee is de tijd gekomen om vooruit te kijken. Theo Wichers neemt daarom het stokje over en gaat gas geven. ECO tapwater mag dan de afgelopen jaren hard zijn gegroeid, Theo doet er in 2019 een schepje bovenop en schakelt een tandje bij. In 2019 introduceren wij namelijk nieuwe producten en diensten. Die lanceren wij op de verschillende horecavakbeurzen. Zo vind je ons in februari op het EvenTTCulinair in Assen, in mei op de Independent Hotel Show in Amsterdam, in september op de Gastvrij Rotterdam en in oktober op de BBB in Maastricht. Wij zij er klaar voor!

Nooit meer flessen mineraal water

Zo komen we in 2019 direct uit de startblokken voor een spectaculair jaar! Wij geloven in het concept om lokaal tafelwater te schenken dat gefilterd en gekoeld is. Uit de tap komt plat en bruisend of koolzuurhoudend water zodat je nooit meer flessen mineraalwater hoeft te schenken. Dit maatwerk concept is inclusief flessen. Deze worden speciaal voor uw restaurants gegrafeerd. De flessen zijn een sieraad op uw tafels. Service en onderhoud zijn natuurlijk ook inbegrepen!

Winstgevend tafelwater

ECO tapwater staat voor persoonlijk contact, uitstekende service door eigen monteurs en winstgevend tafelwater. Wij hebben niet alleen ambassadeurs in de hotellerie, restaurant- en lunchroomsector, maar ook bij strandpaviljoens en eetcafés. Voor iedere ambassadeur is een maatwerk concept neergezet. Zo spelen wij in op de behoefte van restaurateurs. Als je met ons in zee gaat word je ook ambassadeurs van het ECO Tap duurzaam waterproject in Kenia. Omdat schoon en veilig drinkwater voor iedereen bereikbaar moet zijn.

Nieuwsgierig geworden? Bel voor een afspraak, dan vertellen we je er alles over!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: