Winstgevend tafelwater

31 december 2018 | David Bakker

Langs deze weg willen wij als team van ECO tapwater de twee oprichters en bedenkers van het concept bedanken en in het zonnetje te zetten. Wim Krosenbrink In het bijzonder voor zijn visie en advies de afgelopen jaren. Het idee dat mineraalwater schenken in de horeca niet (meer) past bij een duurzame onderneming was zijn kindje. Nu ons team volwassen is doet hij een stapje terug maar we weten zeker dat we hem nog vaak zullen zien in 2019 en daarna!

Hiermee is de tijd gekomen om vooruit te kijken. Theo Wichers neemt daarom het stokje over en gaat gas geven. ECO tapwater mag dan de afgelopen jaren hard zijn gegroeid, Theo doet er in 2019 een schepje bovenop en schakelt een tandje bij. In 2019 introduceren wij namelijk nieuwe producten en diensten. Die lanceren wij op de verschillende horecavakbeurzen. Zo vind je ons in februari op het EvenTTCulinair in Assen, in mei op de Independent Hotel Show in Amsterdam, in september op de Gastvrij Rotterdam en in oktober op de BBB in Maastricht. Wij zij er klaar voor!

Nooit meer flessen mineraal water

Zo komen we in 2019 direct uit de startblokken voor een spectaculair jaar! Wij geloven in het concept om lokaal tafelwater te schenken dat gefilterd en gekoeld is. Uit de tap komt plat en bruisend of koolzuurhoudend water zodat je nooit meer flessen mineraalwater hoeft te schenken. Dit maatwerk concept is inclusief flessen. Deze worden speciaal voor uw restaurants gegrafeerd. De flessen zijn een sieraad op uw tafels. Service en onderhoud zijn natuurlijk ook inbegrepen!

Winstgevend tafelwater

ECO tapwater staat voor persoonlijk contact, uitstekende service door eigen monteurs en winstgevend tafelwater. Wij hebben niet alleen ambassadeurs in de hotellerie, restaurant- en lunchroomsector, maar ook bij strandpaviljoens en eetcafés. Voor iedere ambassadeur is een maatwerk concept neergezet. Zo spelen wij in op de behoefte van restaurateurs. Als je met ons in zee gaat word je ook ambassadeurs van het ECO Tap duurzaam waterproject in Kenia. Omdat schoon en veilig drinkwater voor iedereen bereikbaar moet zijn.

Nieuwsgierig geworden? Bel voor een afspraak, dan vertellen we je er alles over!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bier Events
Bijna 450 bieren in 5e Dutch Beer Challenge

Op woensdag 20 maart 2019 is Rotterdam weer een dag de bierhoofdstad van Nederland. Dan wordt in Arminius congres- en debatcentrum voor de vierde keer de ‘Dutch Beer Challenge’ georganiseerd. Alle ruim 650 Nederlandse brouwerijen en brouwerijhuurders zijn benaderd en velen hebben &eacut...

Economie KHN
Oproep KHN voor Provinciale Staten-verkiezingen: voorkom overaanbod horeca

De afgelopen tien jaar nam het aantal horecazaken in Nederland explosief toe. Het aantal groeide met 13 procent naar ruim 43000 zaken. KHN is blij met deze ontwikkeling en ziet ook voor de toekomst nog ruimte voor extra horeca. Maar in steeds meer binnensteden ontstaat overaanbod van horeca, vooral ...

Achtergronden Restaurant
Download nu de maarteditie van De RestaurantKrant

De maarteditie van De RestaurantKrant is uit! Niet alleen hebben we een fonkelnieuw design, maar we spreken ook nog eens met de eigenaren van restaurant Flicka in Kerkdriel. Het restaurant ontving onlangs zijn eerste Michelinster. Klik hier om de uitgave te downloaden (je hoeft enkel je e-mailadres ...

Tech Interview
''Bij De Beren hebben we nu al twaalf marketingmedewerkers nodig''

Marjolein Mens is communicatieadviseur bij restaurantketen De Beren. De restaurantketen heeft de social media campagnes uitstekend op orde en pakt de marketingactiviteiten professioneel aan. Hoe gaat dat in zijn werk bij zo’n succesvolle keten? Marjolein: “We hebben hier op kantoor een h...

Michelin Interview
Interview: Posthoorn in Monnickendam, al tien jaar een Michelinster

De Posthoorn, ML in Haarlem, Bij Jef en Kaatje bij de Sluis, allen restaurants met een Michelinster en een hotel, maar wel in die volgorde. Waar instituten als Château Neercanne en het Amstel Hotel hun ster de afgelopen jaren kwijt raakten, lijken de ‘kleine’ hotels te overleven in...

Opening Rotterdam
Voor dit nieuwe restaurant moet je een toegangskaartje kopen

Op 16 mei openden Frank en Hans Mosselman – de mannen achter Food for Thought en Rotterdamse pop-ups Á La Plancha en De Swarte Leeuw – de deuren van Food Club Rotterdam (FC Rotterdam). In de voormalige kantine van Croonwolter&dros elektrotechniek in verzamelgebouw De KROON Rot...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: