Winstgevend tafelwater

31 december 2018 | David Bakker

Langs deze weg willen wij als team van ECO tapwater de twee oprichters en bedenkers van het concept bedanken en in het zonnetje te zetten. Wim Krosenbrink In het bijzonder voor zijn visie en advies de afgelopen jaren. Het idee dat mineraalwater schenken in de horeca niet (meer) past bij een duurzame onderneming was zijn kindje. Nu ons team volwassen is doet hij een stapje terug maar we weten zeker dat we hem nog vaak zullen zien in 2019 en daarna!

Hiermee is de tijd gekomen om vooruit te kijken. Theo Wichers neemt daarom het stokje over en gaat gas geven. ECO tapwater mag dan de afgelopen jaren hard zijn gegroeid, Theo doet er in 2019 een schepje bovenop en schakelt een tandje bij. In 2019 introduceren wij namelijk nieuwe producten en diensten. Die lanceren wij op de verschillende horecavakbeurzen. Zo vind je ons in februari op het EvenTTCulinair in Assen, in mei op de Independent Hotel Show in Amsterdam, in september op de Gastvrij Rotterdam en in oktober op de BBB in Maastricht. Wij zij er klaar voor!

Nooit meer flessen mineraal water

Zo komen we in 2019 direct uit de startblokken voor een spectaculair jaar! Wij geloven in het concept om lokaal tafelwater te schenken dat gefilterd en gekoeld is. Uit de tap komt plat en bruisend of koolzuurhoudend water zodat je nooit meer flessen mineraalwater hoeft te schenken. Dit maatwerk concept is inclusief flessen. Deze worden speciaal voor uw restaurants gegrafeerd. De flessen zijn een sieraad op uw tafels. Service en onderhoud zijn natuurlijk ook inbegrepen!

Winstgevend tafelwater

ECO tapwater staat voor persoonlijk contact, uitstekende service door eigen monteurs en winstgevend tafelwater. Wij hebben niet alleen ambassadeurs in de hotellerie, restaurant- en lunchroomsector, maar ook bij strandpaviljoens en eetcafés. Voor iedere ambassadeur is een maatwerk concept neergezet. Zo spelen wij in op de behoefte van restaurateurs. Als je met ons in zee gaat word je ook ambassadeurs van het ECO Tap duurzaam waterproject in Kenia. Omdat schoon en veilig drinkwater voor iedereen bereikbaar moet zijn.

Nieuwsgierig geworden? Bel voor een afspraak, dan vertellen we je er alles over!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Michelin
Videoportret: Mauro Colagreco, de beste chef ter wereld

Mauro Colagreco mag zich een jaar lang de beste chef ter wereld noemen. De geboren Argentijn met Italiaanse roots leerde koken van Alain Ducasse en Alain Passard, runt restaurants in China en opende in 2006 Mirazur, dat vandaag werd uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld. Het is meteen een p...

Opening Interview
Bagels & Beans opent eerste aGoGo in Hoog Catharijne Utrecht

Speciaal voor wie wel wil genieten, maar niet wil wachten, opent op donderdag 4 juli de allereerste Bagels & Beans aGoGo: de bekende belegde bagels en prijswinnende Panamese koffie, maar dan sneller. Naast dit compleet nieuwe concept krijgt winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht ook een &lsquo...

Awards Mensen
De Librije terug in mondiale top 50

De Librije is terug in de top 50 van beste restaurants ter wereld. Het restaurant van Jonnie en Thérèse Boer is terug te vinden op plaats 46. De Britse uitgeverij William Reed Business Media publiceert jaarlijks een lijst met de vijftig bete restaurants ter wereld. Op nummer é&e...

Awards Duurzaamheid
Finalisten Gaia Green Awards 2019 bekend

De vakjury van de Gaia Green Awards heeft vandaag de 3 finalisten per categorie bekend gemaakt. De volgende horecabedrijven zijn doorgedrongen tot de finale van de Gaia Green Awards 2019: Strandpaviljoens - Nautilus aan Zee (Egmond aan Zee / NL) - The Shore (Scheveningen / NL) - Sjoerd (...

Restaurant
Bistro Croquant sluit zich aan bij Maastricht Culinair

Bistro Croquant in Maastricht sluit per 1 juli 2019 aan bij Maastricht Culinair. Eigenaar Roland Philipsen is verheugd dat zijn kwaliteitsbistro binnen twee jaar na de opening onderdeel uitmaakt van het samenwerkingsverband voor de betere restaurants en smaakmakers in Maastricht en omgeving. Bist...

Awards Mensen
Rosalie Theunissen winnaar Klasbak Trofee 2019

Op maandag 24 juni ontving Rosalie Theunissen tijdens het Slotdiner van Tour Culinair in sterrenrestaurant One in Roermond de Klasbak Trofee 2019. Met het jaarlijks uitreiken van de Trofee willen Tour Culinair en SVH het belang van het overdragen van vakkennis in de horeca positief onder de aandacht...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: