Winnaar Gouden Gard 2011 bekend

5 oktober 2011 |
Winnaar Gouden Gard 2011 bekend<

Op 4 oktober vonden de vakwedstrijden om de Gouden Gard en Talentenprijs plaats bij het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) in Wageningen. Henrik Wullems van leerbedrijf Patisserie Chocolaterie Jarreau
won de Gouden Gard met zijn thema Early Spring.

Inspelen op behoefte
Wullems ging er ook vandoor met de Marketingprijs. Deze prijs is uitgereikt aan de deelnemer die het meeste inhaakte op de behoefte van de huidige consument.

Zilveren en Bronzen Gard
Winnaar van de Zilveren Gard is Don Frederiks van leerbedrijf Patisserie Vermeer. De Bronzen Gard ging naar Ronald Reuvekamp die bij leerbedrijf Patisserie Chocolaterie Lindeboom werkt.

Veel talent aanwezig
Nicole Schellekens van leerbedrijf Huize van Wely won de Talentenprijs en de Consumentenprijs. Runners-up bij de Talentenprijs waren Merl Roep en Pascal de Jong van respectievelijk Banketbakkerij Jacques van Bragt en Patisserie de Rouw.

Opzet wedstrijd
De elf deelnemers aan de Gouden Gard-wedstrijd zijn bakkerij- en horecaleerlingen op niveau 3 of 4, of hebben deze opleiding net afgerond. Alle producten zijn door de deelnemers op de wedstrijddag gemaakt en in een etalage gepresenteerd waarna een jury een oordeel gaf.

Op de foto: Winnaar Gouden Gard Henrik Wullems (tweede van links), rechts naast Wullems, Don Frederiks en rechts naast Frederiks, Ronald Reuvekamp.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Economie Opening
Arsenaal Restaurants Groep lanceert Grill&Lounge

Op 1 juni staat vanaf 12.00 uur in de Brasserie van Arsenaal Restaurants de grill aan. Met een Restaurant, Brasserie, Arsenaal Events en Catering biedt de groep nu een nieuw concept aan: De Brasserie | GRILL&LOUNGE. De Brasserie voor lunch en borrel wordt uitgebreid met een trendy daily gril...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Coronacrisis
Realtime countdown tot opening horeca 1 juni, 12 uur

Het aftellen is begonnen! In onderstaande countdown timer zie je exact hoe lang het nog duurt totdat je de deuren van je horecazaak en terras weer mag openen. Heel veel succes! ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: