Winnaar 'beste hamburger Rotterdam' komt naar Den Haag

4 augustus 2016 | Linda Goothuijse

Nog een paar weken verbouwen en dan opent Capriole Café; een koffiebranderij met restaurant in Den Haag. Chef-kok wordt Diego Buik die eerder werkzaam was in London, Amsterdam en Rotterdam. In 2015 won hij de beste hamburger van Rotterdam en in de loop van augustus kan Den Haag genieten van zijn juicy burgers en andere stoere én verfijnde gerechten uit de open keuken van Capriole Café. Voor liefhebbers van goed eten en drinken een nieuwe hotspot in de Haagse Binckhorst.

Capriole Café is een nieuwe coffee & food experience bedacht door broer en zus Pascal en Joyce Ultee: 'De liefde voor koffie en lekker eten hebben we van onze ouders mee gekregen. Sinds 1975 handelt ons familiebedrijf in koffie en in Capriole Café combineren we een koffiebranderij met een restaurant. Net als een koffiebar serveren we ontbijt, lunch en allerlei zoete lekkernijen. Maar in Capriole Café kun je ’s avonds ook terecht voor een borrel, lekkere koffiecocktails én een sfeervol diner. En natuurlijk geniet je van ambachtelijk gebrande koffie uit alle uithoeken van de wereld met een ruime keuze uit fair trade- en biologische specialiteiten.'

Het interieur van het gerenoveerd fabriekspand is geïnspireerd door de industriële locatie en ontworpen door Bureau Fraai. De unieke stalen bar en de meubels van staal en hout zorgen voor een warme en chique uitstraling. Bij mooi weer is het terras aan de Trekvliet geopend. Nu al een fantastische plek om buiten aan het water te genieten.

Capriole Café in Den Haag ligt verborgen achter de Fokker Terminal, direct aan de nieuwe Fokkerhaven waar een tiental ligplekken voor boten gerealiseerd worden. In de komende jaren wordt het gebied rondom de Fokkerhaven verder ontwikkeld tot het nieuwe, hippe woon-werkgebied van groeiend Den Haag. De opening van Capriole Café is gepland in de loop van augustus.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview KHN Longread
Interview nieuwe directeur KHN: “Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag”

Afschaffing van de pariteitsclausules, minder macht voor de OTA’s, een eerlijk speelveld creëren en de problemen op de arbeidsmarkt aanpakken. Dirk Beljaarts is per 1 februari de nieuwe algemeen directeur van de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en is ambitieus. “Met bijna 450.000 ...

Column David Bakker
Column: bezorgen is de toekomst!

De bezorgomzet binnen de totale foodmarkt is in vijf jaar verviervoudigd, van 975,5 miljoen in 2014 tot een verwachte omzet van 4 miljard euro in 2019. Met die cijfers opende het Food Institute Service Nederland (FSIN) twee weken geleden de Horecava 2019. Eerder in december schatte het FSIN al dat d...

Achtergronden Culinair
Cuisine on tour voor vierde jaar op rij partner Vrienden van Amstel LIVE

De grootste Amstelkroeg van Nederland is weer open. Op donderdag 17 januari is de 21e editie van de Vrienden van Amstel LIVE van start gegaan. Gedurende 11 showavonden bezoeken meer dan 145.000 gasten een volledig uitverkocht Vrienden van Amstel LIVE In Ahoy Rotterdam. Culinaire invulling Trot...

Culinair Michelin
Eerste Nederlandse vrouwelijke sterrenchef, Ida Kleijnen, overleden

Ida Kleijnen is dinsdag op 82-jarige leeftijd overleden in Lanaken. Zij was de eerste Nederlandse vrouw met een Michelinster. In 1983 kookte ze een ster als chef-kok van restaurant De Lindenhorst in Valkenburg, Limburg. Zij toverde het pension om in een toprestaurant en had zelf nooit een koksopleid...

Economie
Horecaondernemers verwachten voorzichtige groei in 2019

De horeca groeit dankzij een ‘gouden mix’ van economische expansie en een grotere toestroom van toeristen, plus het goede weer in een groot deel van 2018. De omzet in de branche neemt al ruim vijf jaar elk kwartaal toe. De verwachting is dat in 2019 het oplopende personeelstekort echt...

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: