Wil jij meedoen aan de Bocuse d'Or?

27 maart 2015 |
Wil jij meedoen aan de Bocuse d'Or?<

Chefs met ambitie kunnen vanaf dit jaar meedoen aan de voorrondes waarbij kandidaten geselecteerd worden voor de Nederlandse Bocuse d’Or finale.
Het bestuur van Bocuse d'Or Nederland organiseert twee voorrondes. Het doel is om meer koks de kans te geven kennis te maken met de belangrijkste culinaire wedstrijd ter wereld en zich te kwalificeren voor de Nederlandse finale. De voorrondes staan open voor alle professionele Nederlandse koks. Ze vinden plaats op 15 en 16 juni 2015 in het FrieslandCampina Innovation Centre in Wageningen. Kandidaten kunnen zich vanaf nu "aanmelden.":http://bocusedornederland.nl/
Chef Jan Smink deed afgelopen januari mee aan de Bocuse d'Or wereldfinale in Lyon. Hij behaalde de 9e plaats.

Over de voorrondes
"We kennen een aantal ambitieuze koks die geweldige kandidaten zijn om Nederland te vertegenwoordigen bij de internationale wedstrijden. Sommigen van hen deden al eerder mee aan de wedstrijd. Hen gaan we persoonlijk uitnodigen zich nogmaals aan te melden voor de Nederlandse finale", aldus het bestuur van Bocuse d’Or Nederland. "Maar er zijn ook veel ambitieuze jonge koks die we nog niet persoonlijk kennen. We willen hen graag de gelegenheid bieden te laten zien wat zij kunnen. Ze kunnen tijdens de voorrondes een plaats bemachtigen voor de Nederlandse finale." Met de voorrondes hoopt Bocuse d’Or Nederland meer koks de gelegenheid te geven kennis te maken met de belangrijkste culinaire wedstrijd ter wereld.

Data en locatie
De voorrondes vinden plaats op 15 en 16 juni 2015 in de keukens van het FrieslandCampina Innovation Centre in Wageningen. De Nederlandse finale vindt plaats op 21 september 2015 op de Horeca vakbeurs Gastvrij Rotterdam in Ahoy.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download hier de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: