Wiertz Company opent urban grand café in Kerkrade

28 november 2016 | Thijs Jacobs

De Limburgse organisatie Wiertz Company van ondernemersechtpaar Dionne Wiertz-Buck en Harm Wiertz opent in 2017 een urban grand café, Bites 'n Booze op de markt in Kerkrade. Voor dit doel verwierf het echtpaar onlangs het voormalige 'Navarro pand' aan de Markt 53. Dit pand kwam afgelopen jaar nog in het nieuws toen een motorclub van plan was hier het clubhuis te vestigen. 

Wiertz Company is actief in Limburg als intermediaire organisatie op het gebied van alles wat met mens en werk te maken heeft. Met behulp van een brede dienstverlening worden er tal van oplossingen geboden. Een van de diensten betreft Wiertz Gastvrij, gespecialiseerd in personeelsvraagstukken voor hospitality en horeca. Het nieuwe grand café sluit naadloos aan bij de activiteit van Wiertz Gastvrij. Het zal een van de visitekaartjes van het label worden. Daarnaast is het de bedoeling er horeca krachten op te leiden en ervaring te laten op doen. 

Het bestaande horecapand zal eerst grondig verbouwd worden. Ook komt er een extra etage bovenop. Deze etage zal ingericht worden als "sky bar" en is separaat te gebruiken voor feesten en private dining. Het nieuwe urban grand café zal in de loop van 2017 operationeel zijn, liefst nog voor het Wereld Muziek Concours dat in Kerkrade plaats vindt in de maand juli. Wiertz Company heeft alle vertrouwen in deze nieuwe activiteit. Het centrum van Kerkrade staat er na een grondige verbouwing goed bij. Er zijn tal van publiekstrekkers in de nabije omgeving die zorgen voor de noodzakelijke aantrekkingskracht. De 'big five' van activiteiten zijn Roda JC, Rolduc, GaiaZOO, Museumplein en Center Court. De markt in Kerkrade is het bourgondische hart van die activiteiten en een ware ontmoetingsplek voor jong en oud. 

Wiertz Gastvrij- Booze n Bites 

Impressie van het nieuwe grand café, Bites 'n Booze op de Markt in Kerkrade.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Opening
Restaurant Felix opent in historisch cultuurhuis Felix Meritis

Met de opening van Restaurant Felix op 31 januari, wordt Felix Meritis niet alleen de culturele- maar ook gastronomische hotspot van de hoofdstad. Een ervaring bij restaurant Felix bestaat uit seizoensgebonden Nederlandse kwaliteitsproducten in combinatie met slimme kooktechnieken en een gedurfde ui...

Culinair Internationaal
Jan Smink strijdt in Le Taittinger Prix Culinaire in Parijs tegen internationale topchefs

Chef Jan Smink komt dinsdag 28 januari 2020 voor Nederland uit in de internationale kookwedstrijd Le Taittinger Prix Culinaire International in Parijs. De eigenaar van restaurant Smink in Wolvega strijdt tegen zeven internationale topchefs om een hoofdprijs van € 20.000,-. Met winst zou Jan Smi...

Achtergronden Culinair
Sterrenrestaurant De Loohoeve in Schoonloo voorlopig nog open

Sterrenrestaurant De Loohoeve in Schoonloo zal vooralsnog nog volledig geopend zijn. De voorbereidingen voor de nieuwe locatie in de monumentale Theresiakapel in Hoogkerk bij Groningen zijn in volle gang, maar een verhuizing is op korte termijn nog niet te verwachten, zo laten eigenaren Marleen en J...

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Opening Rotterdam
Rotterdam krijgt er een PizzaBar di Vicini bij

Op 6 maart 2020 opent PizzaBar di Vicini haar deuren in het Rotterdamse Kralingen en is - naast Osteria Vicini en Fratelli - de jongste van de drie. PizzaBar di Vicini wordt een plek voor een spontane ontmoeting aan de bar, rijk gevulde tafels of een lekker afhaalmaal. Met ovenverse pizza’s en...

Opening Rotterdam
Tres: intimate dining in Rotterdam

Na een carrière in Zeeland, Melbourne en Kopenhagen zijn Emy Koster en Michael van der Kroft terug in de havenstad waar zij horen. In het monumentale Entrepotgebouw op de Kop van Zuid vindt het onafscheidelijke duo een thuis – in een voormalige jazzkelder - voor het kersverse Tres. Een ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: