Wiertz Company opent urban grand café in Kerkrade

28 november 2016 | Thijs Jacobs

De Limburgse organisatie Wiertz Company van ondernemersechtpaar Dionne Wiertz-Buck en Harm Wiertz opent in 2017 een urban grand café, Bites 'n Booze op de markt in Kerkrade. Voor dit doel verwierf het echtpaar onlangs het voormalige 'Navarro pand' aan de Markt 53. Dit pand kwam afgelopen jaar nog in het nieuws toen een motorclub van plan was hier het clubhuis te vestigen. 

Wiertz Company is actief in Limburg als intermediaire organisatie op het gebied van alles wat met mens en werk te maken heeft. Met behulp van een brede dienstverlening worden er tal van oplossingen geboden. Een van de diensten betreft Wiertz Gastvrij, gespecialiseerd in personeelsvraagstukken voor hospitality en horeca. Het nieuwe grand café sluit naadloos aan bij de activiteit van Wiertz Gastvrij. Het zal een van de visitekaartjes van het label worden. Daarnaast is het de bedoeling er horeca krachten op te leiden en ervaring te laten op doen. 

Het bestaande horecapand zal eerst grondig verbouwd worden. Ook komt er een extra etage bovenop. Deze etage zal ingericht worden als "sky bar" en is separaat te gebruiken voor feesten en private dining. Het nieuwe urban grand café zal in de loop van 2017 operationeel zijn, liefst nog voor het Wereld Muziek Concours dat in Kerkrade plaats vindt in de maand juli. Wiertz Company heeft alle vertrouwen in deze nieuwe activiteit. Het centrum van Kerkrade staat er na een grondige verbouwing goed bij. Er zijn tal van publiekstrekkers in de nabije omgeving die zorgen voor de noodzakelijke aantrekkingskracht. De 'big five' van activiteiten zijn Roda JC, Rolduc, GaiaZOO, Museumplein en Center Court. De markt in Kerkrade is het bourgondische hart van die activiteiten en een ware ontmoetingsplek voor jong en oud. 

Wiertz Gastvrij- Booze n Bites 

Impressie van het nieuwe grand café, Bites 'n Booze op de Markt in Kerkrade.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Sluiting
La Folie in Zaltbommel sluit de deuren

Lieke en Joris Kerkhofs sluiten de deuren van La Folie in Zaltbommel. De ondernemers zijn in het pand aan de Gamerschestraat uit hun jasje gegroeid en hebben tevergeefs gezocht naar een nieuwe locatie voor hun restaurant, dat op plaats 96 staat in de Lekker Top 100 voor 2019. ‘We zijn nu ti...

Interview Aardappel
In Friesland wordt de aardappel van de toekomst 'gemaakt'

In de komende decennia komt de wereld voor de uitdaging te staan om met beperkte landbouwgrond en een toenemende bevolking voldoende voedsel te produceren. Wereldwijd wordt op dit moment 35 procent van de grond gebruikt voor het verbouwen van voedsel. Dat percentage zal door milieuveranderingen en d...

Opening
Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de ...

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Advertorial
Een efficiëntere keuken dankzij Horeko

Of je nu een goede specialty koffie tijdens het studeren, een uitgebreide zakenlunch of een vrijdagmiddagborrel nodig hebt. Je kan bij Hotel Casa in Amsterdam niet alleen aan je behoefte voldoen, maar de eclectische mix van stijlen en ruimtes maakt dat iedereen zich thuis voelt. Van student tot pass...

Bocuse d'Or
Jarno Eggen jurylid Bocuse d'Or Nederland

Inmiddels is bekend dat naast de voorzitter Soenil Bahadoer, Moshik Roth een van de juryleden is tijdens de Nederlandse finale van Bocuse d'Or. Maar ook Jarno Eggen van Restaurant de Groene Lantaarn mag samen met de heren beoordelen wie van de finalisten het meest geschikt is om Nederland culina...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: