Wiertz Company opent urban grand café in Kerkrade

28 november 2016 | Thijs Jacobs

De Limburgse organisatie Wiertz Company van ondernemersechtpaar Dionne Wiertz-Buck en Harm Wiertz opent in 2017 een urban grand café, Bites 'n Booze op de markt in Kerkrade. Voor dit doel verwierf het echtpaar onlangs het voormalige 'Navarro pand' aan de Markt 53. Dit pand kwam afgelopen jaar nog in het nieuws toen een motorclub van plan was hier het clubhuis te vestigen. 

Wiertz Company is actief in Limburg als intermediaire organisatie op het gebied van alles wat met mens en werk te maken heeft. Met behulp van een brede dienstverlening worden er tal van oplossingen geboden. Een van de diensten betreft Wiertz Gastvrij, gespecialiseerd in personeelsvraagstukken voor hospitality en horeca. Het nieuwe grand café sluit naadloos aan bij de activiteit van Wiertz Gastvrij. Het zal een van de visitekaartjes van het label worden. Daarnaast is het de bedoeling er horeca krachten op te leiden en ervaring te laten op doen. 

Het bestaande horecapand zal eerst grondig verbouwd worden. Ook komt er een extra etage bovenop. Deze etage zal ingericht worden als "sky bar" en is separaat te gebruiken voor feesten en private dining. Het nieuwe urban grand café zal in de loop van 2017 operationeel zijn, liefst nog voor het Wereld Muziek Concours dat in Kerkrade plaats vindt in de maand juli. Wiertz Company heeft alle vertrouwen in deze nieuwe activiteit. Het centrum van Kerkrade staat er na een grondige verbouwing goed bij. Er zijn tal van publiekstrekkers in de nabije omgeving die zorgen voor de noodzakelijke aantrekkingskracht. De 'big five' van activiteiten zijn Roda JC, Rolduc, GaiaZOO, Museumplein en Center Court. De markt in Kerkrade is het bourgondische hart van die activiteiten en een ware ontmoetingsplek voor jong en oud. 

Wiertz Gastvrij- Booze n Bites 

Impressie van het nieuwe grand café, Bites 'n Booze op de Markt in Kerkrade.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wijn Rotterdam
Net open: wijnbar met meer dan 70 wijnen per glas en tappen doe je zelf

Blijdorp is binnenkort een hotspot rijker. In september opent Walsjérôt haar deuren op het Bentinckplein in Rotterdam. De wijnbar werkt volgens een uniek concept waarbij je je eigen wijn kan tappen. Met de keuze voor een slok, een heel of een half glas van meer dan 70 wijnen kunnen zowe...

Opening Utrecht
Nieuwste horecalocatie van Utrecht geopend

Drukke dagen in de keuken, nieuwe soepproevers en een volgeboekt hotel: de opening van Utrechts eerste soepbar Soep-er, én van de negen sfeervolle kamers van het bovengelegen logement Petit Beijers is een feit. Op zondag 12 juli openden horecaondernemers Janine en Tom hun deuren aan Vismarkt ...

Culinair Wijn
Sterrenrestaurant Da Vinci lanceert eigen wijn van Limburgse wijndomeinen

Sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft een bijzondere Limburgse wijn gelanceerd. De witte wijn is gemaakt van Chardonnay van Wijngaard Kruisboom en van Souvignier Gris van Wijndomein St. Martinus. De ‘Cuvée Da Pé’ is gevinifieerd door Stan Beurskens van St. Martinus...

Economie Achtergronden
Inkomsten restaurants en cafés in juli nog ruim 10% lager dan vorig jaar

Restauranthouders kregen in juli gemiddeld 11% minder inkomsten bijgeschreven dan in dezelfde maand een jaar eerder. Bij café-eigenaren was dit 13%. Dit blijkt uit onderzoek van Knab. De online bank analyseerde geanonimiseerde transactiedata van 167.000 zakelijke klanten. Ondanks de vers...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Contactgegevens van horecagasten moeten na 14 dagen verwijderd worden

De contactgegevens van gasten, waar horecabedrijven sinds maandag verplicht om moeten vragen, moeten na veertien dagen vernietigd worden. Dat stelt brancheverenging Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Dit lazen we in een artikel op NU.nl. Het telefoonnummer en e-mailadres van alle gasten moet op...

Amsterdam Opening
Joris Bijdendijk en Renaissance Koepelkerk openen tijdelijk restaurant

De Amsterdamse chef Joris Bijdendijk gaat ‘on tour’ met het keukenteam van RIJKS® en serveert een 5-gangen menu in de historische kerk. Tijdens de eerste editie van Koepelkerk X RIJKS®, op 15 augustus, wordt de kerk van het Renaissance Amsterdam Hotel getransformeerd tot restaura...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: