Wie wordt de Meest Markante Horecaondernemer?

11 april 2016 |
Wie wordt de Meest Markante Horecaondernemer?

De jury van de Meest Markant verkiezing Noord Holland heeft zes horecaondernemers genomineerd voor de verkiezing van Meest Markante
Horecaondernemer 2016/2017 Noord Holland. De Open Keuken en Ome Pietje in Beverwijk, Boutique Hotel Texel in De Cocksdorp, Eetcafe ’t Ankertje in Enkhuizen, Groeneveld Eten in Zaandijk en The WineKitchen in Amstelveen dingen mee naar de begeerlijke titel. Deze bedrijven worden de komende weken bezocht door de jury. Op 23 mei wordt bekend gemaakt wie van de ondernemers zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemer van Noord Holland mag noemen.

Genomineerden
De jury heeft de volgende horecaondernemers genomineerd voor de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer in de regio Noord Holland 2016/2017:

Alex Oerlemans en Jeroen Broekkamp van De Open Keuken in Beverwijk
Pieter van de Poll van Ome Pietje in Beverwijk
Marianne Langeveld van Boutique Hotel Texel in De Cocksdorp
Karin Mazereeuw van Eetcafe ’t Ankertje in Enkhuizen
Linda Brederode en Jeroen Gruijs van Groeneveld Eten in Zaandijk
Remco en Jessica Snoek van The WineKitchen in Amstelveen

Jury en verkiezingsproces
De jury bestaat uit:
Falco Bloemendal, Regiovoorzitter KHN Noord Holland en GM Stayokay Hotel Haarlem
Frank Bakker, Penningmeester KHN Noord Holland en Directeur Hotel Medemblik
Anke Somsen-Wynia, Voorzitter KHN Haarlemmermeer en mede-eigenaar Hotel Herbergh Amsterdam Airport
Barry de Haan, Regionale winnaar Meest Markant Verkiezing Noord-Holland 2014-2015 van de Jopenkerk in Haarlem
Harry Bijl, Adviseur inspiratie en innovatie bij Inretail.

Zij gaan de komende weken de genomineerde bedrijven bezoeken en met de horecaondernemers in gesprek gaan. Een van de belangrijkste criteria is dat een ondernemer een vernieuwend en origineel concept heeft neergezet dat succes heeft. Op basis van de bezoeken en gesprekken worden 3 kandidaten gekozen die zich op 23 mei mogen presenteren tijdens de regiovergadering van KHN Noord Holland. Hierna zal op feestelijke wijze de winnaar van de titel Meest Markante Horecaondernemer Noord Holland bekend worden gemaakt.

Toelichting Meest Markante Horecaondernemer
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) organiseert elke twee jaar de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer. Deze prijs kennen wij toe aan innovatieve horecaondernemers die andere ondernemers inspireren. Ondernemers die weten wat er speelt, inspelen op nieuwe consumentenontwikkelingen en succesvol zijn. Op deze manier stimuleert KHN innovatie onder horecaondernemers. De Meest Markant-verkiezing begint bij regionale verkiezingen in veertien regio’s. Uit de veertien winnaars wordt begin januari 2017, tijdens Horecava, de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland gekozen. Voor meer informatie zie www.meestmarkant.nl.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel Gastronomie
Vital Awick nieuwe chef van Harry’s Maastricht

Vital Awick heeft de afgelopen jaren gewerkt in diverse gerenommeerde zaken, zoals de Leuf in Ubachsberg, Rijks in Amsterdam en momenteel tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze waar hij werkt als keukenchef bij Jan Sobecki. Hij gaat zich onder Executive Chef Frank van Thiel volledig focussen op het ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ges ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse “Sherry Show”

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Corona
Fieldlab Cafés van start

Het Fieldlab evenement voor de horeca is vandaag van start gegaan in Utrecht. Vijf cafés in de Domstad doen mee aan het proefevenement, waarbij TNO kijkt of en hoe de gasten en het personeel zich houden aan de maatregelen en afspraken. Het proefevenement duurt tot en met aanstaande zaterdag ...

Achtergronden Gastronomie
Restaurant Bloei opent dit voorjaar

Restaurant Bloei opent dit voorjaar de deuren in een 155 jaar oud rijksmonument in Nieuwersluis-Breukelen. In de charmante villa aan de rivier de Vecht voorziet het restaurant haar gasten van verrassende gerechten die worden gekenmerkt door stijlvolle eenvoud, elegantie en pure smaken. Bij Bloei ...

Achtergronden Branded Content
Wise: het platform voor het boeken van een werkplek in de horeca

Vanaf de heropening kunnen horecaondernemers laptopgebruikers in de eigen zaak reguleren en ontvangen met Wise. Via het innovatieve platform bieden horecaondernemers werkplekken aan (thuis)werkers. Zo kunnen werkgevers, werknemers, freelancers en ondernemers geschikte werkplekken vinden, boeken en b ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: