Week van social dining in september

17 september 2012
Week van social dining in september

Een vorkje prikken met onbekenden met eenzelfde hobby of interesse? Het kan tijdens de eerste Social Dining Week van Nederland die van 17 t/m 21 september plaatsvindt.

*Lange thematafels*
Een gelegenheid waar stadsgenoten met dezelfde (zakelijke) interesses aan tafel worden samengebracht. In meer dan 25 steden kan men kennismaken met deze manier van dineren door aan te schuiven bij de lange thematafels in verschillende restaurants. Op "www.socialdining.nl":http://www.socialdining.nl/ kunnen gasten een tafel in de buurt vinden en direct een plek reserveren, alleen of samen met een vriend of vriendin.

*Minimaal vijf deelnemers*
De Social Dining Week wil graag interessante ontmoetingen creëren. Van het leren kennen van nieuwe buren of ondernemers uit dezelfde woonplaats, wijnliefhebbers die willen dineren met een vinoloog tot het uitwisselen van reisverhalen met andere globetrotters en het delen van slapeloze ervaringen met jonge moeders. Er is wel een voorwaarde aan een diner: er moeten minimaal vijf deelnemers zijn. Via de website kan iedereen reserveren voor een thematafel naar keuze. De Social Dining Week is een gezamenlijk initiatief van Social Dining en Couverts.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws