Wat doe jij met Kerst?

26 november 2014 |
Wat doe jij met Kerst?<

Restaurant Karakter heeft de plannen al klaar. Tijdens eerste en tweede kerstdag en op zaterdag 27 december biedt restaurant Karakter een heerlijk
biologisch vier, vijf of zesgangen menu van mooie seizoensproducten. Met natuurlijk wild op de feestelijk gedekte tafels, want wild hoort bij kerst als een bal bij een kerstboom. Wie op oudejaarsdag bij Karakter komt dineren, kan daarna direct aansluiten bij het Nationaal Vuurwerk, dat op een steenworp afstand van het Westelijk Handelsterrein wordt afgestoken.

Sfeer van thuis
Als je wel de intieme sfeer van thuis wilt beleven maar er zelf de ruimte niet voor hebt, is het ook mogelijk om het glazen huis aan het begin van het Westelijk Handelsterrein te huren met catering van Karakter. In deze bijzondere ruimte met zicht over de bovenverdieping van het Westelijk Handelsterrein kan een diner geserveerd worden voor acht tot tien personen, dit is overigens ook buiten de feestdagen een mogelijkheid.

Kerst- en Nieuwjaarsmenu:
Zeebaars, gemarineerd in citroenvinaigrette en gevuld met tartaar van rivierkreeftstaartjes en komkommer met friszure groene appeltjes en avocado
-
Pâté van gans en Hoevevarken, siroop van cranberry en gekonfijte sjalot
~
Tortellini gevuld met gestoofde kalfswang in een schuimige soep van aardpeer, gemonteerd met verse zachte geitenkaas en crunch van hazelnoot
-
Twee bereidingen van hert, filet en sukade met krokante aardappel, zuurkool, knolselderij en wildsaus
-
Kaasplateau bestaande uit vier verschillende soorten kaas met tomatenjam
-
Schwärzwalderkirschtorte 2.0
Inclusief amuse, brood, olijfolie en zeezout.

Ook met (dieet-)wensen, voorkeuren en andere bijzonderheden houdt Restaurant Karakter rekening. Vegetariërs zijn vanzelfsprekend welkom. Het is fijn wanneer dit bij de reservering wordt doorgegeven.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Inauguratie Gastrobar 6 in Den Bosch

De legendarische Brabantse gastvrijheid spatte eraf bij de inauguratie van Gastrobar 6 in Den Bosch op 10 oktober. Beide eigenaren met een serieuze gastronomische curriculum, Freek Broeders en Geert Toebast haalden alles uit de kast om het de vele genodigden naar de zin te maken. Ted Janssen, voo...

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: