Wat doe jij met Kerst?

26 november 2014 |
Wat doe jij met Kerst?<

Restaurant Karakter heeft de plannen al klaar. Tijdens eerste en tweede kerstdag en op zaterdag 27 december biedt restaurant Karakter een heerlijk
biologisch vier, vijf of zesgangen menu van mooie seizoensproducten. Met natuurlijk wild op de feestelijk gedekte tafels, want wild hoort bij kerst als een bal bij een kerstboom. Wie op oudejaarsdag bij Karakter komt dineren, kan daarna direct aansluiten bij het Nationaal Vuurwerk, dat op een steenworp afstand van het Westelijk Handelsterrein wordt afgestoken.

Sfeer van thuis
Als je wel de intieme sfeer van thuis wilt beleven maar er zelf de ruimte niet voor hebt, is het ook mogelijk om het glazen huis aan het begin van het Westelijk Handelsterrein te huren met catering van Karakter. In deze bijzondere ruimte met zicht over de bovenverdieping van het Westelijk Handelsterrein kan een diner geserveerd worden voor acht tot tien personen, dit is overigens ook buiten de feestdagen een mogelijkheid.

Kerst- en Nieuwjaarsmenu:
Zeebaars, gemarineerd in citroenvinaigrette en gevuld met tartaar van rivierkreeftstaartjes en komkommer met friszure groene appeltjes en avocado
-
Pâté van gans en Hoevevarken, siroop van cranberry en gekonfijte sjalot
~
Tortellini gevuld met gestoofde kalfswang in een schuimige soep van aardpeer, gemonteerd met verse zachte geitenkaas en crunch van hazelnoot
-
Twee bereidingen van hert, filet en sukade met krokante aardappel, zuurkool, knolselderij en wildsaus
-
Kaasplateau bestaande uit vier verschillende soorten kaas met tomatenjam
-
Schwärzwalderkirschtorte 2.0
Inclusief amuse, brood, olijfolie en zeezout.

Ook met (dieet-)wensen, voorkeuren en andere bijzonderheden houdt Restaurant Karakter rekening. Vegetariërs zijn vanzelfsprekend welkom. Het is fijn wanneer dit bij de reservering wordt doorgegeven.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Amsterdam Coronacrisis
Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot....

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Opening
Café-Restaurant De Eendracht breidt uit met vestigingen in Blaricum en Hilversum 

Hoewel de meeste horecagelegenheden al blij zijn dat ze per 1 juni überhaupt weer open mogen, pakken de uitbaters van Café - Restaurant De Eendracht deze heropening wel heel rigoureus aan. Zij verwelkomen die dag namelijk twee nieuwe vestigingen in ’t Gooi. Café - Restau...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Bezorgen Vega
Supergewassen, eitwitvervangers en plantaardige melk over tien jaar normaal

Maaltijdplatform Deliveroo deed onderzoek* onder tech-minded Nederlanders van 18 jaar en ouder over de toekomst van voeding gedreven door techniek, zoals supergewassen, kweekvlees, 3D-geprint voedsel en persoonlijke voeding op basis van het eigen DNA. Zij blijken een sterke voorkeur te hebben voor &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: