Wat doe jij met Kerst?

26 november 2014
Wat doe jij met Kerst?

Restaurant Karakter heeft de plannen al klaar. Tijdens eerste en tweede kerstdag en op zaterdag 27 december biedt restaurant Karakter een heerlijk
biologisch vier, vijf of zesgangen menu van mooie seizoensproducten. Met natuurlijk wild op de feestelijk gedekte tafels, want wild hoort bij kerst als een bal bij een kerstboom. Wie op oudejaarsdag bij Karakter komt dineren, kan daarna direct aansluiten bij het Nationaal Vuurwerk, dat op een steenworp afstand van het Westelijk Handelsterrein wordt afgestoken.

*Sfeer van thuis*
Als je wel de intieme sfeer van thuis wilt beleven maar er zelf de ruimte niet voor hebt, is het ook mogelijk om het glazen huis aan het begin van het Westelijk Handelsterrein te huren met catering van Karakter. In deze bijzondere ruimte met zicht over de bovenverdieping van het Westelijk Handelsterrein kan een diner geserveerd worden voor acht tot tien personen, dit is overigens ook buiten de feestdagen een mogelijkheid.

*Kerst- en Nieuwjaarsmenu:*
Zeebaars, gemarineerd in citroenvinaigrette en gevuld met tartaar van rivierkreeftstaartjes en komkommer met friszure groene appeltjes en avocado
-
Pâté van gans en Hoevevarken, siroop van cranberry en gekonfijte sjalot
~
Tortellini gevuld met gestoofde kalfswang in een schuimige soep van aardpeer, gemonteerd met verse zachte geitenkaas en crunch van hazelnoot
-
Twee bereidingen van hert, filet en sukade met krokante aardappel, zuurkool, knolselderij en wildsaus
-
Kaasplateau bestaande uit vier verschillende soorten kaas met tomatenjam
-
Schwärzwalderkirschtorte 2.0
Inclusief amuse, brood, olijfolie en zeezout.

Ook met (dieet-)wensen, voorkeuren en andere bijzonderheden houdt Restaurant Karakter rekening. Vegetariërs zijn vanzelfsprekend welkom. Het is fijn wanneer dit bij de reservering wordt doorgegeven.

Overig nieuws