W Amsterdam onthult restaurants

24 juli 2015
W Amsterdam onthult restaurants

W Hotels Worldwide opent in september W Amsterdam. Dit creëert een nieuwe uitgaansgelegenheid waar gasten en locals op drie verschillende plekken
in het hotel kunnen samenkomen: op het dakterras van de W Lounge, en in de twee restaurants The Duchess en Mr Porter.

*W Lounge*
De W Lounge ligt op de zesde verdieping en is de plek waar gasten als eerste kennismaken met W Amsterdam. Het cocktailmenu is samengesteld door The Fabulous Shaker Boys en het aanbod aan cocktails is naar eigen zeggen ruim en verrassend. De W Lounge erkent de geschiedenis van het historische pand met de koperen buizen en elektrische geleiding, en de karakteristieke trappen vormen een afspiegeling van de traptreden buiten op de Dam, aldus het hotel.

*Mr Porter*
Naast de W Lounge bevindt zich restaurant Mr Porter. Volgens het hotel kunnen gasten hier op het dakterras genieten van een mix van smaken die worden gecreëerd in de keuken.

*The Duchess*
In W Amsterdam is ook het onlangs geopende The Duchess te vinden. Het restaurant biedt volgens het hotel een eenvoudig, maar elegant menu voor lunch, diner en afternoon tea en doet met zijn ornamenten en hoge plafonds recht aan het voormalige KAS-Bankgebouw.

The Duchess is al geopend voor reserveringen, W Lounge en Mr Porter zullen gelijktijdig met W Amsterdam opengaan.

Overig nieuws