Voorselectie NK Oestersteken in Villa Westend

9 mei 2016 |
Voorselectie NK Oestersteken in Villa Westend<

Nog iets meer dan een week en dan zal op 13 mei tijdens de tweede editie van Villa's Culinair Wijntheater Weekend op het stadsstrand van
Villa Westend in Velserbroek, de 2e voorselectie van het NK Oestersteken gaan plaatsvinden.

NK Oestersteken
In het Wijntheater van oesterman Barend Havenaar en Register vinoloog Barbara Verbeek, zullen verschillende dames en heren om 19:00 uur gaan strijden om een finale plek begin oktober tijdens de bekende horecabeurs BBB in de MECC Maastricht. Deze dag zal in het teken staan van oesters voor 1 euro en het NK oestersteken.

Schuilt er ook in jou een oesterman of vrouw en durf je de uitdaging aan?
Er is nog ruimte voor dames en/of heren die willen deelnemen aan de laatste voorronde. Deelname is gratis en je maakt kans op deelname naar het EK (European Oyster Opening Championships) en WK (Oyster Opening World Cup).

Tijdens het Pinksterweekend van 13 mei t/m 16 mei zullen de bezoekers van dit evenement worden verrast met heerlijke culinaire lekkernijen bereidt door beroemde topchefs en kunnen zij bij het Wijntheater terecht voor een mooie selectie aan wijnen van Hans Moolenaar. Zij hebben samen een wijnkaart gemaakt met wel 17 verschillende wijnen per glas en per fles. Bekende vinologen zullen dagelijks vanaf 14:00 uur presentaties en workshops geven.
Denk aan: glasproeverijen, de 'natte oestershow' of Groote Hans Moolenaarshow. Dit alles terwijl de gastheren en- dames in gekke vintage kleding samen met de vinyl-dj's zorgen voor een ongedwongen sfeer.

Aanmelden
Aanmelden voor de tweede voorronde op 13 mei 2016 kan via onderstaande link: www.wijntheater.nl/noordholland-nk-oestersteken Bekijk ook eens deze film van het NK Oestersteken tijdens de succesvolle eerste editie van Villa's Culinair Wijntheater van 2015: https://www.youtube.com/watch?v=B_DP_9iWCk4
Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Amsterdam Coronacrisis
Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot....

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Opening
Café-Restaurant De Eendracht breidt uit met vestigingen in Blaricum en Hilversum 

Hoewel de meeste horecagelegenheden al blij zijn dat ze per 1 juni überhaupt weer open mogen, pakken de uitbaters van Café - Restaurant De Eendracht deze heropening wel heel rigoureus aan. Zij verwelkomen die dag namelijk twee nieuwe vestigingen in ’t Gooi. Café - Restau...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Bezorgen Vega
Supergewassen, eitwitvervangers en plantaardige melk over tien jaar normaal

Maaltijdplatform Deliveroo deed onderzoek* onder tech-minded Nederlanders van 18 jaar en ouder over de toekomst van voeding gedreven door techniek, zoals supergewassen, kweekvlees, 3D-geprint voedsel en persoonlijke voeding op basis van het eigen DNA. Zij blijken een sterke voorkeur te hebben voor &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: