Voorraadbeheerder Bevinco zoekt franchisenemers

15 augustus 2014 |
Voorraadbeheerder Bevinco zoekt franchisenemers

Het bedrijf Bevinco, gespecialiseerd in het voorraadbeheer van bars, restaurants en hotels zoekt op donderdag 4 september naar geïnteresseerde
franchisenemers.

Presentatie
Op deze dag geeft de directie een presentatie voor horeca eigenaren en geïnteresseerde mensen voor een franchise contract. Het bedrijf ziet Nederland als een belangrijke pilot om hun positie binnen West-Europa verder uit te bouwen. Bevinco is sinds de jaren ‘80 specialist op het gebied van profit management voor de drankverstrekkende horeca. Het van origine Canadese bedrijf profileert zich als onafhankelijke partner van de horeca die ‘ontzorgt’ op het gebied van winstcontrole op voorraadbeheer.

Controles
"Ondernemers houden er niet van om controles uit te voeren", aldus Frank van der Kroon, een van de Nederlandse oprichters van Bevinco. "Wereldwijd zien we hetzelfde plaatje. Mensen starten een horecabedrijf omdat ze geïnteresseerd zijn in marketing, beleving, entertainment en vooral andere mensen. Maar niet om de voorraden dagelijks met de verkoopcijfers te matchen, magazijnen te controleren, steekproeven te nemen etc. Bevinco neemt voor een vast en overzichtelijk bedrag deze zorg over en zorgt in 99% van de gevallen voor tastbaar resultaat. Onze ontwikkelde voorraadbeheeroplossingen stellen bars en restaurants in staat hun winst te verhogen met meer dan 10% van hun bruto-omzet en hun drankverlies te verminderen tot 5%", vult Van der Kroon aan.

Automatisering
Van der Kroon legt verder uit: "Alleen al in de horecasector bestaan er wereldwijd honderden automatiseringssystemen. Wij zijn van mening dat deze niet optimaal werken. Geen enkel softwareprogramma, kassasysteem of supportcenter kan feilloos aangeven waar en hoe er gefraudeerd wordt. Na 30 jaar ervaring met duizenden horecabedrijven hebben we bij Bevinco alles wel een keer gezien; personeel dat zelf dranken inkoopt, kassasystemen tussentijds manipuleert, budget spirits mixt met premium brands of gewoon teveel drankjes weggeeft of zelf consumeert. Bevinco kan werken met alle systemen maar voegt hier menselijke controles aan toe. Wij sluiten contracten af met bars om voor enkele uren per week dit werk uit handen te nemen met financieel gewin voor de ondernemer plus het voordeel dat hij zich meer op zijn gasten kan richten."

Voorbereiding
Momenteel bereidt Bevinco de toetreding op de Nederlandse markt voor. Dit najaar zullen de eerste contracten met Nederlandse bars worden afgesloten. Dit zijn volgens Van der Kroon individuele horecabedrijven maar ook ketens die één van hun vestigingen als pilot willen inzetten. Bevinco is ter aanvulling van het Nederlandse team nog op zoek naar zelfstandige ervaren franchisenemers die een regio in beheer zullen krijgen.

Programma 4 september 2014
Amsterdam ArenA – Straatsburg ’88 zaal
14.00 Ontvangst
14.15 Presentatie Bevinco
14.30 Workshop
15.30 Touch the grass ArenA
16.00 Afsluiting

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door te mailen naar "info@pitchpr.nl."
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Corona
2670 nieuwe horecaondernemingen sinds eerste lockdown

Coronacrisis of niet, het aantal horecaondernemingen stijgt. Sinds de eerste lockdown, in maart 2020, zijn er 2670 horecazaken bij gekomen. Hiermee heeft de verwachte kaalslag in de horeca dus niet plaatsgevonden. Cijfers van de Kamer van Koophandel (KvK) maken inzichtelijk dat er nu ruim 74.000 ...

Corona
Verspreiding Britse coronamutatie slecht nieuws voor de horeca?

Het Outbreak Management Team (OMT) laat weten zich zorgen te maken over de verspreiding van de Britse coronamutatie in ons land. In meest recente advies worden deze zorgen gedeeld. Ook worden strengere maatregelen niet uitgesloten. Welke dat zijn, is nog niet bekend, alhoewel de avondklok al besprok ...

Economie Corona
20 procent van de Nederlandse restaurants verwacht de deuren nooit meer te openen

Uit recent onderzoek van WijnSpijs blijkt dat 20 procent van de 1200 samenwerkende restaurateurs ernstige twijfels heeft over het voortbestaan van hun levenswerk. Het evenementenbureau WijnSpijs.nl verzorgde in samenwerking met 1200 restaurants in Nederland en België de culinaire WijnSpijs Wand ...

Achtergronden Corona
KIPPENTENT deelt snert uit aan zorgmedewerkers verpleeghuis

Vandaag heeft KIPPENTENT hun huisgemaakte snert uitgedeeld aan alle zorgmedewerkers van verpleeghuis Veenstaete in Kortenhoef (Wijdemeren). Hiermee willen ze hen een hart onder de riem steken en hun grote waardering uiten voor het geweldige werk van deze mensen tijdens de coronacrisis. De KIPPENT ...

Achtergronden Gastronomie
Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021

2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere malen de deuren moest sluiten, ondernemers inkomsten misliepen, en creativiteit en support van de (lokale) consument een must was om te overleven. Wat st ...

Drinks Corona
2020 was ook voor bierbrouwers een rampjaar

De bierverkoop is in Nederland in 2020 met 14% gedaald ten opzichte van 2019. In de horeca en evenementenbranche was de daling zelfs ruim 58%. Dit is uiteraard het gevolg van de COVID-19-maatregelen. Sinds het (opnieuw) sluiten van de horeca in oktober zien we dat de verkoop van bier daar met 89% is ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: