Voorraadbeheerder Bevinco zoekt franchisenemers

15 augustus 2014 |
Voorraadbeheerder Bevinco zoekt franchisenemers<

Het bedrijf Bevinco, gespecialiseerd in het voorraadbeheer van bars, restaurants en hotels zoekt op donderdag 4 september naar geïnteresseerde
franchisenemers.

Presentatie
Op deze dag geeft de directie een presentatie voor horeca eigenaren en geïnteresseerde mensen voor een franchise contract. Het bedrijf ziet Nederland als een belangrijke pilot om hun positie binnen West-Europa verder uit te bouwen. Bevinco is sinds de jaren ‘80 specialist op het gebied van profit management voor de drankverstrekkende horeca. Het van origine Canadese bedrijf profileert zich als onafhankelijke partner van de horeca die ‘ontzorgt’ op het gebied van winstcontrole op voorraadbeheer.

Controles
"Ondernemers houden er niet van om controles uit te voeren", aldus Frank van der Kroon, een van de Nederlandse oprichters van Bevinco. "Wereldwijd zien we hetzelfde plaatje. Mensen starten een horecabedrijf omdat ze geïnteresseerd zijn in marketing, beleving, entertainment en vooral andere mensen. Maar niet om de voorraden dagelijks met de verkoopcijfers te matchen, magazijnen te controleren, steekproeven te nemen etc. Bevinco neemt voor een vast en overzichtelijk bedrag deze zorg over en zorgt in 99% van de gevallen voor tastbaar resultaat. Onze ontwikkelde voorraadbeheeroplossingen stellen bars en restaurants in staat hun winst te verhogen met meer dan 10% van hun bruto-omzet en hun drankverlies te verminderen tot 5%", vult Van der Kroon aan.

Automatisering
Van der Kroon legt verder uit: "Alleen al in de horecasector bestaan er wereldwijd honderden automatiseringssystemen. Wij zijn van mening dat deze niet optimaal werken. Geen enkel softwareprogramma, kassasysteem of supportcenter kan feilloos aangeven waar en hoe er gefraudeerd wordt. Na 30 jaar ervaring met duizenden horecabedrijven hebben we bij Bevinco alles wel een keer gezien; personeel dat zelf dranken inkoopt, kassasystemen tussentijds manipuleert, budget spirits mixt met premium brands of gewoon teveel drankjes weggeeft of zelf consumeert. Bevinco kan werken met alle systemen maar voegt hier menselijke controles aan toe. Wij sluiten contracten af met bars om voor enkele uren per week dit werk uit handen te nemen met financieel gewin voor de ondernemer plus het voordeel dat hij zich meer op zijn gasten kan richten."

Voorbereiding
Momenteel bereidt Bevinco de toetreding op de Nederlandse markt voor. Dit najaar zullen de eerste contracten met Nederlandse bars worden afgesloten. Dit zijn volgens Van der Kroon individuele horecabedrijven maar ook ketens die één van hun vestigingen als pilot willen inzetten. Bevinco is ter aanvulling van het Nederlandse team nog op zoek naar zelfstandige ervaren franchisenemers die een regio in beheer zullen krijgen.

Programma 4 september 2014
Amsterdam ArenA – Straatsburg ’88 zaal
14.00 Ontvangst
14.15 Presentatie Bevinco
14.30 Workshop
15.30 Touch the grass ArenA
16.00 Afsluiting

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door te mailen naar "info@pitchpr.nl."
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Opening
Arsenaal Restaurants Groep lanceert Grill&Lounge

Op 1 juni staat vanaf 12.00 uur in de Brasserie van Arsenaal Restaurants de grill aan. Met een Restaurant, Brasserie, Arsenaal Events en Catering biedt de groep nu een nieuw concept aan: De Brasserie | GRILL&LOUNGE. De Brasserie voor lunch en borrel wordt uitgebreid met een trendy daily gril...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Events
Da Vinci Maasbracht brengt culinaire theatershows in coronatijden

Restaurant Da Vinci in Maasbracht organiseert in juni 2020 twee culinaire theatershows met zangeres Suzan (Suus) Seegers en pianist Rob Mennen. De Limburgse multitalenten geven tijdens een gastronomisch diner in het sterrenrestaurant een mini-concert voor maximaal 30 gasten. Hiermee geven eigenar...

Achtergronden Coronacrisis
Onderzoek: consument heeft begrip voor coronamaatregelen horeca

Namens de Nederlandse horecaondernemers en Bureau Fris, heeft House of Watt onderzoek gedaan naar de behoeftes van de horecagast in de nieuwe 'anderhalvemetereconomie'. Wat is de mening over het werken in shifts, een minimale besteding en het gebruiik van schermen in de horeca. Welke hore...

Internationaal Coronacrisis
Corona-uitbraak Duitsland: regels in restaurant werden niet nageleefd

De corona-uitbraak in het Duitse district Leer, vlak over de grens bij Nieuweschans, is niet uit de lucht komen vallen. Het niet naleven van de hygiëneregels tijdens een besloten feest in een restaurant staat aan de basis van de uitbraak, zo melden de Duitse autoriteiten. Elf personen zijn b...

Economie Coronacrisis
Steunpakket met drie maanden verlengd: 13 miljard euro aan kosten

De komende drie maanden trekt het kabinet nog eens 13 miljard uit voor steun aan ondernemers die vanwege de coronacrisis in financiële problemen komen. Het bestaande noodpakket loopt af op 1 juni, maar wordt dus met nog eens drie maanden verlengd. Zorgelijke ontwikkeling Premier Rutte spr...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: