Voorraadbeheerder Bevinco zoekt franchisenemers

15 augustus 2014 |
Voorraadbeheerder Bevinco zoekt franchisenemers

Het bedrijf Bevinco, gespecialiseerd in het voorraadbeheer van bars, restaurants en hotels zoekt op donderdag 4 september naar geïnteresseerde
franchisenemers.

Presentatie
Op deze dag geeft de directie een presentatie voor horeca eigenaren en geïnteresseerde mensen voor een franchise contract. Het bedrijf ziet Nederland als een belangrijke pilot om hun positie binnen West-Europa verder uit te bouwen. Bevinco is sinds de jaren ‘80 specialist op het gebied van profit management voor de drankverstrekkende horeca. Het van origine Canadese bedrijf profileert zich als onafhankelijke partner van de horeca die ‘ontzorgt’ op het gebied van winstcontrole op voorraadbeheer.

Controles
"Ondernemers houden er niet van om controles uit te voeren", aldus Frank van der Kroon, een van de Nederlandse oprichters van Bevinco. "Wereldwijd zien we hetzelfde plaatje. Mensen starten een horecabedrijf omdat ze geïnteresseerd zijn in marketing, beleving, entertainment en vooral andere mensen. Maar niet om de voorraden dagelijks met de verkoopcijfers te matchen, magazijnen te controleren, steekproeven te nemen etc. Bevinco neemt voor een vast en overzichtelijk bedrag deze zorg over en zorgt in 99% van de gevallen voor tastbaar resultaat. Onze ontwikkelde voorraadbeheeroplossingen stellen bars en restaurants in staat hun winst te verhogen met meer dan 10% van hun bruto-omzet en hun drankverlies te verminderen tot 5%", vult Van der Kroon aan.

Automatisering
Van der Kroon legt verder uit: "Alleen al in de horecasector bestaan er wereldwijd honderden automatiseringssystemen. Wij zijn van mening dat deze niet optimaal werken. Geen enkel softwareprogramma, kassasysteem of supportcenter kan feilloos aangeven waar en hoe er gefraudeerd wordt. Na 30 jaar ervaring met duizenden horecabedrijven hebben we bij Bevinco alles wel een keer gezien; personeel dat zelf dranken inkoopt, kassasystemen tussentijds manipuleert, budget spirits mixt met premium brands of gewoon teveel drankjes weggeeft of zelf consumeert. Bevinco kan werken met alle systemen maar voegt hier menselijke controles aan toe. Wij sluiten contracten af met bars om voor enkele uren per week dit werk uit handen te nemen met financieel gewin voor de ondernemer plus het voordeel dat hij zich meer op zijn gasten kan richten."

Voorbereiding
Momenteel bereidt Bevinco de toetreding op de Nederlandse markt voor. Dit najaar zullen de eerste contracten met Nederlandse bars worden afgesloten. Dit zijn volgens Van der Kroon individuele horecabedrijven maar ook ketens die één van hun vestigingen als pilot willen inzetten. Bevinco is ter aanvulling van het Nederlandse team nog op zoek naar zelfstandige ervaren franchisenemers die een regio in beheer zullen krijgen.

Programma 4 september 2014
Amsterdam ArenA – Straatsburg ’88 zaal
14.00 Ontvangst
14.15 Presentatie Bevinco
14.30 Workshop
15.30 Touch the grass ArenA
16.00 Afsluiting

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door te mailen naar "info@pitchpr.nl."
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastservice
Horeca in Amsterdam The Style Outlets morgen geopend

HMSHost International en NEINVER openen met trots de eerste eet- en drinkgelegenheden in Amsterdam The Style Outlets, de nieuwste winkelbestemming van Nederland. Vanaf morgen kunnen bezoekers tijdens het winkelen genieten van Starbucks, Burger Federation en Pommes Frites. Hierdoor wordt de aanwezigh ...

Culinair Coronacrisis
Helft Nederlanders sinds maart niet meer uit eten geweest

De helft van de Nederlanders (49%) heeft geen bezoek meer gebracht aan een restaurant sinds de uitbraak van COVID-19. Dit in tegenstelling tot 2019, toen slechts 1 procent nooit uit eten ging. Het restaurantgedrag van de Nederlander is door de pandemie flink veranderd. Dit blijkt uit het onderzoek & ...

KHN Coronacrisis
Gelderse horecaondernemers kunnen voucher met waarde tot 5000 euro aanvragen

De provincie Gelderland stelt 1 miljoen euro beschikbaar aan ondernemers in de horeca-, toerisme- en vrije tijdsector die door de coronacrisis in zwaar weer zijn gekomen. Dit ‘steuntje in de rug’ kunnen ondernemers in deze hard getroffen sectoren inzetten voor adviesdiensten en ondersteu ...

Wet- en regelgeving
Viswinkel of horeca?! Het slotstuk!

Een jaar geleden schreven wij over de handhavingszaak die door de gemeente Amsterdam was gestart tegen The Seafood Shop, een luxe viswinkel in het hart van Amsterdam, waar ook diverse vissnacks en maaltijden worden verkocht. In dit artikel staan wij nogmaals stil bij het verloop van deze zaak en kij ...

Digitaal Ondernemen
December: Alles over digitaal ondernemen

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: