Volledig programma Makro Horecadag Vianen

29 oktober 2014 |
Volledig programma Makro Horecadag Vianen<

Het is bijna zover. Op maandag 3 november vindt de Makro Horecadag plaats in Vianen. Hieronder lees je meer over het programma, de
locatie en de openingstijden.

Openingstijden
Iedereen is de hele dag van harte welkom. Van 11.00 tot 17.00 uur kun je de totaal vernieuwde vestiging bezichtigen, workshops meemaken en presentaties bijwonen. Natuurlijk kun je gelijk even je inkopen doen. Dat is handig!

Programma
12.00 – 12.45 Wil Leppers. Masterclass Kaas

13.10 – 13.30 Thijs Jacobs. Lunchroom Marktverkenning 2016. Waar liggen uw kansen?

13.40 – 14.00 Mark Tamsma. Uw loonkosten zijn te hoog!

14.10 – 14.20 Live interview met Joyce de Graas. Meer omzet met goed getraind personeel

14.20 – 14.40 Maarten van Opijnen. Contracten met uw personeel. Let op de kleine lettertjes

15.00 – 15.45 Wildleverancier Vogely Masterclass Wild

16.00 – 16.45 Wil Leppers Masterclass Kaas

Doorlopend programma op de afdelingen:

Demonstratie Rioba koffie:
Espresso: in 25 seconden de perfecte espresso, het afstellen van de molen, de basis bereidingstechnieken, uitleg over de verschillende bonen.

Opschuimen: Van schuim naar Microfoam, uitleg inschenktechniek


Felsgold: Uitleg over felsgold concept + proeven

Sweet Street: Sweet street gebak van topkwaliteit

Oesters: Oestercompanie met uitleg over verschillende soorten oesters, kweekmethoden, verschillende toepassingen en uiteraard een proeverij

Visfileren: Professionele demonstratie visfileren door Arie Kuijt

Paddenstoelen: Uitleg over de paddenstoelen en toepasbaarheden

Vleeswaren: Holland Best – proeverij gedroogde vleeswaren

Adresgegevens
De Makrovestiging in Vianen vind je aan de Edisonweg 4. Er is volop parkeergelegenheid.


Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Drinks Marketing
Wat doe jij met Wereld Whisky dag?

Op vrijdag 27 maart vieren wij met z’n allen ‘Wereld Whisky Dag’. De dag waarop wij onze tulpvormige glazen uit de kast halen, halfvol schenken om vervolgens te proosten met elkaar. Overal op de wereld vinden er evenementen plaats, ook in Nederland dus. Dit evenement kun je zelf or...

Restaurant
Uniek wereldrestaurant met Asian drive-through

Kampen is over elf maanden als eerste in Nederland een wereldrestaurant met Asian drive-through rijker. De heipalen gaan deze weken de grond in. De bouw van het unieke restaurant bij Kampen Zuid wordt gerealiseerd door Weever Bouw uit Kampen als hoofdaannemer. Bo Qiu, de eigenaar van onder andere wo...

Restaurant Brooks: seizoensproducten van Hollandse bodem

Vanaf maart heeft de menukaart van restaurant Brooks in Amsterdam-Zuid een geheel nieuw culinair concept. Executive chef Ruud Wirken stelde een nieuwe kaart samen vol heerlijkheden om samen te delen. Een menu van wereldse gerechten, bereid met de lekkerste seizoensproducten, het liefst van Hollandse...

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ned...

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: