Vincent van Riet naar The Finest Grapes

30 september 2014 |
Vincent van Riet naar The Finest Grapes<

Per 1 oktober breidt The Finest Grapes haar commerciële team uit met Vincent van Riet. Vincent van Riet wordt verantwoordelijk
voor de regio Noord-Holland.

Connecties
Na een lange carrière in de top van de Horeca, onder meer als maître d'Hotel bij Ron Blaauw en Restaurant Bridges van The Grand in Amsterdam, heeft Vincent ervoor gekozen om zijn carrière als sales manager te vervolgen bij The Finest Grapes. Per 1 oktober breidt The Finest Grapes, een uniek wijnconcept voor de Horeca, haar commerciële team uit met Vincent van Riet. Hij is ervan overtuigd dat hij met zijn connecties binnen de Nederlandse Horeca een meerwaarde voor het bedrijf is.

Ervaring
Michael Gemmeke, commercieel directeur: "Al enige tijd waren we op zoek naar uitbreiding van ons team. In Vincent hebben we de juiste persoon voor deze functie gevonden. Door zijn jarenlange ervaring weet hij als geen ander wat er speelt in de horeca en weet hij kansen te benutten om je te onderscheiden. We zijn ervan overtuigd dat Vincent met zowel zijn ervaring, maar zeker ook als persoon en zijn passie voor wijn, een mooie aanwinst is voor ons team." Vincent van Riet: "Het unieke concept van The Finest Grapes creëert voor zowel de horecaondernemer als voor de gast een enorme meerwaarde. Met mijn kennis en ervaring ben ik in staat de juiste ondernemers voor dit concept te selecteren, hen de meerwaarde te laten beleven en hun winstmarges te vergroten."

Meer lezen over wijn? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: