Vincent van Riet naar The Finest Grapes

30 september 2014 |
Vincent van Riet naar The Finest Grapes<

Per 1 oktober breidt The Finest Grapes haar commerciële team uit met Vincent van Riet. Vincent van Riet wordt verantwoordelijk
voor de regio Noord-Holland.

Connecties
Na een lange carrière in de top van de Horeca, onder meer als maître d'Hotel bij Ron Blaauw en Restaurant Bridges van The Grand in Amsterdam, heeft Vincent ervoor gekozen om zijn carrière als sales manager te vervolgen bij The Finest Grapes. Per 1 oktober breidt The Finest Grapes, een uniek wijnconcept voor de Horeca, haar commerciële team uit met Vincent van Riet. Hij is ervan overtuigd dat hij met zijn connecties binnen de Nederlandse Horeca een meerwaarde voor het bedrijf is.

Ervaring
Michael Gemmeke, commercieel directeur: "Al enige tijd waren we op zoek naar uitbreiding van ons team. In Vincent hebben we de juiste persoon voor deze functie gevonden. Door zijn jarenlange ervaring weet hij als geen ander wat er speelt in de horeca en weet hij kansen te benutten om je te onderscheiden. We zijn ervan overtuigd dat Vincent met zowel zijn ervaring, maar zeker ook als persoon en zijn passie voor wijn, een mooie aanwinst is voor ons team." Vincent van Riet: "Het unieke concept van The Finest Grapes creëert voor zowel de horecaondernemer als voor de gast een enorme meerwaarde. Met mijn kennis en ervaring ben ik in staat de juiste ondernemers voor dit concept te selecteren, hen de meerwaarde te laten beleven en hun winstmarges te vergroten."

Meer lezen over wijn? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personalia Michelin
Sommelier Koen van der Plas van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede

Met ingang van 1 juli 2019 maakt hoofdsommelier Koen van der Plas de overstap van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede. Hij gaat daar het team van chefkok Ollie Schuiling versterken, die samen met Frans den Boer de nieuwe eigenaar wordt van het bekende sterrenrestaurant in Houten. De 27-jarige V...

Personalia
Joey de Kruijf geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer

Op woensdag 17 april jongstleden is Joey de Kruijf, General Manager en Maître bij Central Park in Voorburg, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer. Binnenkort wordt Joey als 44ste SVH Meestergastheer geïnaugureerd en treedt hij officieel toe tot de SVH Meesterfamilie. SV...

Events KHN
SVH officieel partner eerste editie Nationale Horecadag

Dinsdag 21 mei vindt voor het eerst de Nationale Horecadag plaats. Stichting Vakbekwaamheid Horeca is officieel partner geworden van dit evenement. Samen met initiatiefnemer Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, organiseren Koninklijke Horeca Nederland en SVH deze grootste o...

Bezorgen Interview Longread
Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Wij zijn een goudmijn voor restaurants"

Lunchbezorging groeit. Eigenlijk groeit de hele bezorgsector van food. Takeaway.com liet onlangs dan ook imposante groeicijfers zien: een toename van 51 procent van het aantal bezorgingen. Jitse Groen (41 jaar oud), oprichter en CEO van het bedrijf, nam de tijd om ons bij te praten over het reilen e...

Opening
Nieuwste Amsterdamse foodhal opent deuren in Magna Plaza

Vanaf vandaag blaast The Food Department officieel nieuw - culinair - leven in het iconische Magna Plaza. Amsterdams nieuwste foodhal in het centrum van de hoofdstad brengt 14 foodstands en 3 bars naar de tweede verdieping van het historische pand. Het menu: een mix van gerenommeerde namen, Amsterda...

Awards Chefs
Deze drie chefs dragen titel 'New Chef on the Block'

Vandaag kennen Gault&Millau en Food Reporter de titel New Chef on the Block toe aan drie jonge, getalenteerde chefs. Alice Colombari van Restaurant Alice, Alex Haupt van 101 Gowrie en Marijn van de Worp van Restaurant Fizzy zijn de eerste drie chefs die de titel mogen dragen. De bekendmaking von...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: