Vincent van Riet naar The Finest Grapes

30 september 2014 |
Vincent van Riet naar The Finest Grapes<

Per 1 oktober breidt The Finest Grapes haar commerciële team uit met Vincent van Riet. Vincent van Riet wordt verantwoordelijk
voor de regio Noord-Holland.

Connecties
Na een lange carrière in de top van de Horeca, onder meer als maître d'Hotel bij Ron Blaauw en Restaurant Bridges van The Grand in Amsterdam, heeft Vincent ervoor gekozen om zijn carrière als sales manager te vervolgen bij The Finest Grapes. Per 1 oktober breidt The Finest Grapes, een uniek wijnconcept voor de Horeca, haar commerciële team uit met Vincent van Riet. Hij is ervan overtuigd dat hij met zijn connecties binnen de Nederlandse Horeca een meerwaarde voor het bedrijf is.

Ervaring
Michael Gemmeke, commercieel directeur: "Al enige tijd waren we op zoek naar uitbreiding van ons team. In Vincent hebben we de juiste persoon voor deze functie gevonden. Door zijn jarenlange ervaring weet hij als geen ander wat er speelt in de horeca en weet hij kansen te benutten om je te onderscheiden. We zijn ervan overtuigd dat Vincent met zowel zijn ervaring, maar zeker ook als persoon en zijn passie voor wijn, een mooie aanwinst is voor ons team." Vincent van Riet: "Het unieke concept van The Finest Grapes creëert voor zowel de horecaondernemer als voor de gast een enorme meerwaarde. Met mijn kennis en ervaring ben ik in staat de juiste ondernemers voor dit concept te selecteren, hen de meerwaarde te laten beleven en hun winstmarges te vergroten."

Meer lezen over wijn? Klik hier!
Christel Tuin

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

trends
Premiumisatie, toegankelijkheid en bewust consumeren: dé trends van 2019

Diageo, wereldleider op het vlak van gedistilleerde dranken met een buitengewone portfolio waaronder de whisky's van Johnnie Walker, ziet voor 2019 drie grote trends. De eerste, premiumization, waarbij de consument voor het nuttigen van betaalbare luxe kiest. Deze trend werd al enkele jaren gele...

Economie KHN
KHN in actie tegen boete op tijdelijk werk

‘Zo werkt het niet’. Onder dat motto komen ondernemers uit de horeca en andere branches vanaf vandaag in actie tegen maatregelen in de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Deze nieuwe wet maakt tijdelijk werk, en werk dat niet elke maand hetzelfde aantal uren is, duurder. Seizoensarbeid of ...

Awards F&B
De 10 genomineerden voor AF&BM F&B Professional of the Year

Jaarlijks gaat de Association of Food & Beverage Management (AF&BM) op zoek naar dé F&B Professional of the Year. Dit is die professional die gastheer/-vrouw pur sang is en die dag in dag uit laat zien dat hij/zij met aanstekelijk enthousiasme een echte motivator en coach is voor ...

Columns Starten in de horeca
Audio-column: Verslavend Genieten

Monique van Gevelt schrijft al enige tijd columns voor onze website, waarbij ondernemen centraal staat. De horeca is immers een business die niet voor iedereen weggelegd is, en zeker niet op zakelijk vlak. Voor onze websites spreekt Monique ook audio-columns in. Dit keer met het onderwerp 'Ve...

Food Advertorial
Nieuw bezorgconcept voor friet

De markt voor thuisbezorging is het snelst groeiende segment binnen de totale foodmarkt, en kan een enorme bijdrage leveren aan de omzet van uw restaurant. Volgens het FoodService Instituut Nederland zal deze groei zeker tot in 2025 nog sterk aanhouden. Friet speelt een grote rol in het aanbod va...

Amsterdam Achtergronden
De Gouden Reael: al 200 jaar een begrip in Amsterdam

De Gouden Reael is al jaren een begrip, maar voor veel Amsterdammers nog een echte 'hidden gem'. Het restaurant is gevestigd in een prachtig zeventiende-eeuws pand en gelegen op het historisch Realeneiland in Amsterdam. Sinds deze zomer heeft De Gouden Reael twee nieuwe eigenaren. Doel is om...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: