Vincent van Riet naar The Finest Grapes

30 september 2014
Vincent van Riet naar The Finest Grapes

Per 1 oktober breidt The Finest Grapes haar commerciële team uit met Vincent van Riet. Vincent van Riet wordt verantwoordelijk
voor de regio Noord-Holland.

*Connecties*
Na een lange carrière in de top van de Horeca, onder meer als maître d'Hotel bij Ron Blaauw en Restaurant Bridges van The Grand in Amsterdam, heeft Vincent ervoor gekozen om zijn carrière als sales manager te vervolgen bij The Finest Grapes. Per 1 oktober breidt The Finest Grapes, een uniek wijnconcept voor de Horeca, haar commerciële team uit met Vincent van Riet. Hij is ervan overtuigd dat hij met zijn connecties binnen de Nederlandse Horeca een meerwaarde voor het bedrijf is.

*Ervaring*
Michael Gemmeke, commercieel directeur: "Al enige tijd waren we op zoek naar uitbreiding van ons team. In Vincent hebben we de juiste persoon voor deze functie gevonden. Door zijn jarenlange ervaring weet hij als geen ander wat er speelt in de horeca en weet hij kansen te benutten om je te onderscheiden. We zijn ervan overtuigd dat Vincent met zowel zijn ervaring, maar zeker ook als persoon en zijn passie voor wijn, een mooie aanwinst is voor ons team." Vincent van Riet: "Het unieke concept van The Finest Grapes creëert voor zowel de horecaondernemer als voor de gast een enorme meerwaarde. Met mijn kennis en ervaring ben ik in staat de juiste ondernemers voor dit concept te selecteren, hen de meerwaarde te laten beleven en hun winstmarges te vergroten."

"*Meer lezen over wijn? Klik hier!*":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=wijn&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws