Vijf bijzondere boomhut-restaurants

20 augustus 2015
Vijf bijzondere boomhut-restaurants

Ter inspiratie geven we je de vijf meest bijzondere restaurants in boomhutten die op de mooiste plekken van de hele wereld staan.

*1. Ocean Grill, Valarta, Mexico*


Gasten kunnen dit ontspannen restaurant onder de rotsen alleen ter voet of per boot bereiken. Het restaurant is weggesneden in de bergen en serveert verse visgerechten.

*2. Soneva Kiri Resort, Thailand*


In het Soneva Kiri Resort wordt gasten een zogenoemde 'Treepod' dining geboden. Het resort was hiervoor geïnspireerd door de vrijheid en creativiteit van kinderen. Gasten nemen plaats in het hutje, waarna ze omhoog gehesen worden zodat ze uitzicht hebben over de Golf van Thailand.

*3. The Redwoods Tree House, Nieuw Zeeland*


Deze boomhut heeft de vorm van een cocon en hangt rondom een veertig meter hoge sequoiaboom. Gasten kunnen hier genieten van een romantisch diner.

*4. Tree Tops, Anatara Lawana Resort en Spa, Thailand*


Op het Anatara Lawana resort staan acht individuele boomhut-restaurants zodat gasten in alle privacy kunnen dineren. Ze kijken hierbij uit over het strand.

*5. Bangkok Treehouse, Bangkok, Thailand*


In het midden van de drukke stad Bangkok ligt deze oase van rust. Voor zo'n 13 euro kunnen gasten genieten van een viergangenmenu met lokale en biologische gerechten. Hierbij kunnen zij uitkijken over de Chao Phraya rivier.

Overig nieuws