Vier kassasystemen voor restaurants uitgelicht

Auteur: Redactie
Branded Content 16 augustus 2023
Vier kassasystemen voor restaurants uitgelicht

Het kiezen van het juiste kassasysteem kan een restaurant niet alleen helpen bij het soepel afhandelen van transacties, maar ook bij het stroomlijnen van bestellingen, voorraadbeheer en zelfs het opbouwen van een trouwe klantenkring. In dit artikel worden vier toonaangevende kassasystemen voor restaurants uitgelicht. 

Lightspeed Restaurant

Het succes van een restaurant staat of valt bij een feilloos management en een soepele workflow. Naast het organiseren van reserveringen, bestellingen en betalingen heb je ook te maken met personeelsmanagement, boekhouding en rapportages. De software van Lightspeed Restaurant POS biedt een geïntegreerd systeem waarmee al deze aspecten gecentraliseerd kunnen worden beheerd, ongeacht het type horecagelegenheid. Wereldwijd vertrouwen duizenden gedreven ondernemers op Lightspeed, waaronder Les Soeurs, Dadawan, About, Groene Vingers Delft en Poké Perfect. Of het nu gaat om kleine lokale eetgelegenheden of grote restaurantketens, Lightspeed is wereldwijd actief en wordt gebruikt door restaurants van diverse omvang. Klanten van Lightspeed zijn te vinden over de hele wereld.   

Lightspeed biedt klanten de keuze tussen drie verschillende prijspakketten. Zo kan jij je pakket zelf samenstellen op basis van de functies die je nodig hebt.

  1. Essentials: 69 euro per maand 

  2. Plus: 119 euro per maand

  3. Pro: 349 euro per maand

Tonit

Ontdek bij Tonit Afrekensystemen de beste kassasystemen voor de horecabranche. Ze bieden een breed scala aan oplossingen, waaronder POS touchscreen kassasystemen, mobiele handhelds, QR-bestellen en integraties met grote partijen zoals Thuisbezorgd en diverse boekhoudpakketten. De software die ze gebruiken, genaamd Ecash Live, is speciaal ontwikkeld door Tonit en wordt voortdurend geïnnoveerd om aan de behoeften van horecaondernemers te voldoen. Het stelt ondernemers ook in staat om op afstand hun kassa’s te beheren, wat zorgt voor meer flexibiliteit en gemak. Bij Tonit Afrekensystemen staat de horecabranche centraal en streven zij naar een optimale ondersteuning van horecaondernemers. 

Met een snel groeiende klantenkring heeft Tonit een aanzienlijke invloed gehad op de restaurantindustrie. Talloze horeca ondernemingen vertrouwen op Tonit voor het beheer van hun dagelijkse bedrijfsvoering en om hun gasten een buitengewone ervaring te bieden. Tonit heeft samengewerkt met diverse grote klanten met zowel individuele restaurants als bekende restaurantketens.

MR Winston 

MR Winston staat bekend om zijn stijlvolle benadering van restaurantmanagement, waarbij esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan. Het systeem is vernoemd naar een figuur uit de geschiedenis die symbool staat voor verfijning en kwaliteit, en die waarden worden weerspiegeld in het kassasysteem zelf. Het systeem heeft zich verspreid over diverse markten en regio’s, waardoor restauranteigenaren wereldwijd kunnen profiteren van de geboden functionaliteiten. Het systeem heeft een aanzienlijke klantenbasis opgebouwd, bestaande uit restaurants van verschillende groottes en specialiteiten die vertrouwen op MR Winston om hun operationele processen te optimaliseren. MR Winston heeft samengewerkt met diverse vooraanstaande klanten, waaronder gerenommeerde restaurants en culinaire bestemmingen.

Je hebt de mogelijkheid om MR Winston volledig vrijblijvend dertig dagen lang gratis uit te proberen. Als je wilt doorgaan met het gebruik van MR Winston, dan zul je merken dat de prijs super voordelig is. Voor het basis kassasysteem bedragen de kosten 45 euro per maand. Je kunt het systeem verder aanvullen met extra functies, modules en integraties, vanaf vijf euro per maand.

Scanfie 

Met Scanfie haal je het meest complete bestelsysteem voor de horeca in huis! Vereenvoudig de ervaring voor gasten met functionaliteiten zoals QR-bestellingen aan tafel en/of je eigen gepersonaliseerde bestelwebsite. Deze geavanceerde horeca-software garandeert dat, ondanks een tekort aan personeel, nog steeds aan de verwachtingen van de gasten voldaan kan worden. Onderscheid je van de concurrentie, verlaag de werkdruk van het personeel en verbeter de beste ervaring van je gasten. Scanfie biedt een overzichtelijke alles-in-1 besteloplossing die ook per module afgenomen kan worden. Dit betekent geen ingewikkelde integraties, slechts één aanspreekpunt, verbeterd overzicht en diepgaande inzichten. De invloed van Scanfie reikt wereldwijd en wordt benut in diverse landen en markten. Met de groeiende vraag naar contactloze oplossingen heeft Scanfie een aanzienlijk klantenbestand opgebouwd, waaronder gerenommeerde namen zoals Restaurant Waterfront, Landal GreenParks, Hema, Marvilla Parks en Dolfijn.

Scanfie biedt klanten de standaard keuze tussen drie verschillende opties. Maatwerk is overigens ook mogelijk. 

  1. Tafel QR bestellen: vanaf 49 euro

  2. Alles-in-1 bestelsysteem: vanaf 89 euro

  3. Meerdere locaties: vanaf 159 euro

Meer weten over de kassasystemen? Kijk op Kassazaak.nl voor meer informatie.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws