Video: hyperrealistich kopje koffie

4 mei 2015
Video: hyperrealistich kopje koffie

Even wat anders.. Het perfecte kopje koffie bereiden voor je gast is voor jou een dagelijkse bezigheid en in goede handen. Het kan echter
ook anders. Maak van je koffie een hyperrealistich kunstwerk. Hoe? Dat zie je in de video.

*Ingrediënten*
Ingrediënten: A4 tekenpapier, scherp geslepen grafiet- en kleurpotloden, één puntenslijper met nieuwe mesjes, een kneedgum en tissues.
De ideale blend van de hoogste kwaliteit grafiet-, kleurpotloden en tekenpapier vormt de basis. De hoogste mate van concentratie en accuratesse staan centraal als het gaat om de voorbereiding en creatie van de ultieme koffiebeleving. Samen met het talent van de kunstenaar wordt zo het perfecte kopje koffie gecreëerd.

Kijk hoe 21-jarig tekentalent Rajacenna met alle ingrediënten een ongelooflijk hyperrealistisch kunstwerk, vermomd als kop koffie, weet te bereiden.



*Informatie over de tekenares*
Rajacenna is een wondertalent die vanaf haar zestiende jaar, toen ze begon met tekenen, tot de allerbeste tekenaars ter wereld behoort. Ze werd wereldwijd bekend doordat haar Justin Bieber en Lady Gaga tekenvideofilmpjes in 2009 een groot succes werden. In 2011 heeft ze op uitnodiging van Justin Bieber haar tekening persoonlijk aan hem overhandigd. Meer van haar tekeningen zijn te zien op haar website http://www.rajacenna.com

Overig nieuws