Vichianrat wint Wynand Vogel 2015

10 februari 2015 |
Vichianrat wint Wynand Vogel 2015<

Keng Vichianrat, souschef bij sterrenrestaurant La Rive in InterContinental Amstel Amsterdam, heeft de Wynand Vogel Bokaal 2015 gewonnen. Tien chefs
deden gisteren mee aan de Wynand Vogel Bokaal 2015. De strijd met een warme en een koude klasse werd gehouden tijdens de horecabeurs HorecaEvenTT in de TT-Hall in Assen. Vichianrat werd door de jury onder leiding van Wynand Vogel geprezen voor zijn mooie creaties, waarbij de smaken de doorslag gaven om tot winnaar uitgeroepen te worden.

Wie is Keng Vichianrat?
Keng Vichianrat (officieel is zijn voornaam Ratchawat maar in Thailand heeft iedereen een kortere roepnaam) begon 6,5 jaar geleden als aankomend chef de partie in de keuken van restaurant La Rive dat onder leiding staat van executive chef Rogér Rassin. Op de kop af 4 jaar geleden werd hij souschef van La Rive. In 2014 heeft Keng Vichianrat de prestigieuze Gouden Koksmuts gewonnen tijdens de Horecava in Amsterdam.
Meer lezen over Keng Vichianrat? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Culinair
Lars Albers en Randy Bouwer openen hun eigen restaurant Vigor in Vught

Chef Lars Albers en gastheer-sommelier Randy Bouwer hebben op 1 juli 2020 hun restaurant Vigor in Vught geopend. Vigor zetelt in de 17e-eeuwse rijksmonumentale villa Bleijenburg, die hiervoor volledig is verbouwd. Middelpunt in het 300 m2 grote restaurant is de ronde open keuken, die tegelijkertijd ...

Opening Utrecht
Gloednieuwe horecalocatie De Snip zoekt eigentijds concept

Om de bewoners van het snelst groeiende gebied van Nederland te faciliteren in een goede horeca- en werkomgeving, wordt er een horecaruimte aan het Berlijnplein (Utrecht) eind dit jaar opgeleverd door de Gemeente Utrecht. Vanaf nu kunnen ondernemers met een aantrekkelijk en eigentijds horecaconcept ...

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Economie Coronacrisis
Rabobank: blijvende omzetdaling door coronacrisis

De lagere omzetten voor bijna alle bedrijfssectoren in Nederland gaan nog zeker een jaar aanhouden. Met name in de horeca, industrie, automotive en delen van de retailsector blijft de omzetdaling groot. Dat blijkt uit de analyse van omzetprognoses voor alle sectoren die Rabobank vandaag heeft gepubl...

Columns Starten in de horeca
Column: wat is jouw toekomstperspectief?

Is het in jouw horecabedrijf weer 'business as usual'? Vermoedelijk niet. Ook al ziet de zomer er voor velen niet slecht uit, één derde van de horecaondernemers denkt het niet te redden dit jaar. Het is een tijd waar het neerkomt op uitzonderlijk ondernemerschap, een hele lange...

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: