Verliest Restaurant Week z'n glans?

11 maart 2014
Verliest Restaurant Week z'n glans?

Een rondgang door "Metronieuws.nl":http://www.metronieuws.nl/nieuws/restaurant-week-niet-meer-in-trek/SrZncg!DXSZpmW5GV3CI/ zou aan het licht brengen dat de Nationale Restaurant Week (van 7 t/m 23 maart) in Nederland zijn glans aan het verliezen is. Diverse restaurants die
op de site van het gratis dagblad aan het woord worden gelaten, zien het aantal geboekte tafels tijdens deze actieperiode afnemen.

*Altijd prijs*
De hoge vlucht in het aantal veilingsites, kortingssites en concurrerende actieweken van andere organisatoren zouden oorzaak zijn waarom de huidige Nationale Restaurant Week volgens de krant niet goed zou lopen. Gasten kunnen dagelijks wel kiezen uit een deal om ergens goedkoop te kunnen dineren.

*Kanttekening*
De volgende kanttekening bij het bericht van Metro moet worden gemaakt. Er doen zo'n 1.000 restaurants mee aan de Nationale Restaurant Week. De redactie van Metro heeft maar een handvol restaurateurs gesproken. Bovendien allemaal uit de grote steden van het land. Een belrondje naar andere adressen had mogelijk tot hele andere conclusies geleid.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws