Verhage opent 41ste restaurant in Delft

14 juli 2020 | Redactie

Vandaag zijn de deuren van de nieuwe Verhage vestiging in Delft geopend. De 41e store van de Rotterdamse franchiseformule is gevestigd aan de Van Foreestweg, een drukbezochte locatie met veel winkelend publiek. Door de diversiteit aan winkels, de goede ontsluiting en bereikbaarheid, heeft het een regiofunctie voor bewoners.

De vestiging wordt geëxploiteerd door franchisenemer Roy Engelen. Geboren en getogen in Delft en een horecaliefhebber in hart en nieren. Van jongs af aan werkt Roy al in de bakkerswereld, waar hij mooie stappen heeft kunnen zetten, maar de functietitel Franchisenemer is nieuw voor hem. “Een droom die uitkomt”. Roy heeft een intensief inwerktraject doorlopen bij de Verhage vestiging in Nieuwerkerk a/d IJssel, waar hij is klaargestoomd voor het grote werk.

Ieder jaar groeien

Tom Bijl, Directeur Verhage Franchise Support, is trots op de opening van de 41e Verhage vestiging: “Het streven is om ieder jaar te groeien in aantal stores. Daarnaast willen wij ons als merk nadrukkelijker profileren als allround eetgelegenheid, zodat jong en oud voor koffie, ontbijt, lunch, diner en afhalen bij ons aan het juiste adres is en blijft. Met deze  store zetten we een stap in de juiste richting.”

De store is gevestigd in het voormalig pand van snackbar Centrum West. Een klassieke snackbar die uitgegroeid was tot een begrip voor de buurt. Om het pand om te toveren tot een Verhage, is het in twee weken tijd van top tot teen aangepakt. Zowel de binnen- als buitenkant zijn voorzien van een nieuwe uitstraling en interieur.

Verhage is...

Verhage is een franchiseformule opgericht in 1967. In ruim 50 jaar tijd is Verhage uitgegroeid tot een fastserviceketen met 41 restaurants. De focus ligt op de begeleiding van de ondernemers en het opleiden van de medewerkers.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Nice 'n Easy
Seafood Bar Je m'en Fish uit Gent brengt zeevruchten met een twist

De Frans-Engelse woordspeling zegt het eigenlijk allemaal. In de Gentse seafood bar ‘Je m’en Fish’ hoef je geen net pak te dragen om een oester te degusteren. Hier krijg je kwaliteit uit de zee die je zelfs staand aan de bar kan verorberen. Drie jongelui die hun job als advocate...

Culinair Nice 'n Easy
Rik Jansma en Laurens Samsen (Basiliek) in gesprek over convenience

De kwaliteit van veel ‘gemaksproducten’ is de afgelopen jaren steeds beter geworden. Toch blijft koken vooral een ambacht. In sterrenrestaurant Basiliek in Harderwijk gaan eigenaar en sterrenchef Rik Jansma en zijn pupil Laurens Samsen het gesprek aan. Convenienceproducten, halffabricate...

Economie
Horeca 22.00 uur dicht, maximaal dertig gasten binnen

De horeca is verplicht om vanaf dinsdag 29 september de deuren om 22.00 uur te sluiten. Vanaf 21.00 uur mag er niemand meer naar binnen. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. In de buitenruimte gaat landelijk een maximum van 40 personen gelden voor bijeenkomsten. Daarbij ...

Achtergronden Vega
Eet Geen Dierendag: hoe vier jij het?

Elk jaar op 4 oktober vertroetelen we onze trouwe viervoeters. Het kan niet op: van extra lange wandelingen tot enorme botten, cadeautjes en zelfs hele taarten. Dit jaar viert Wakker Dier alweer voor de 10e keer Eet Geen Dierendag en maken we er ook voor onszelf een feestje van. We vieren deze bijzo...

Economie KHN
KHN pleit voor extra steunmaatregelen

De snelle toename in het aantal besmettingen was de aanleiding voor een extra persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge vanavond. Het aantal coronabesmettingen blijft stijgen, het kabinet grijpt daarom landelijk keihard in. Opnieuw krijgt de horeca harde klappen. Aanvullend op de maa...

Achtergronden Tech
Horeca gebruikt relatief vaak online platformen

Circa 8 procent van de Nederlandse bedrijven met twee of meer werkzame personen gaf aan in 2018 online platformen te hebben gebruikt om hun goederen en diensten af te zetten. De belangrijkste redenen waren de toegang tot een grotere afzetmarkt (83 procent) en gemak (75 procent). Dit blijkt uit het o...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: