Van Wolde presenteert chocoladebox

14 november 2013 |
Van Wolde presenteert chocoladebox<

Chef-kok Hans van Wolde van sterrenrestaurant Beluga in Maastricht en patissier/chocolatier Geert-Jan Heesterbeek van la Fève hebben een chocoladebox ontwikkeld voor de kerst. Met passie, creativiteit
en liefde voor natuurlijke ingrediënten hebben zij gewerkt aan bijzondere smaakcombinaties. Er zijn chocoladeboxen voor elk dagdeel, en de ‘all day chocolatebox’ voor fijnproevers die de hele dag willen genieten.

Liefde en lef
Hans van Wolde: “Ik denk dat Geert-Jan toch wel een van de beste chocolatiers van Nederland is. We werken al een tijdje samen en we kregen het idee voor de kerst iets bijzonders te ontwikkelen. Niet de standaard chocolade, maar verassende producten gemaakt met liefde en lef. Wie deze box cadeau geeft of tijdens het diner serveert, krijgt daar gegarandeerd liefde voor terug.”

Scheidslijn oversteken
Patissier/chocolatier Geert-Jan heeft de koksopleiding gevolgd en heeft een achtergrond bij diverse gerenomeerde restaurants. Vanuit deze achtergrond werkt hij veel samen met topkoks. “De koks dwingen ons de scheidslijn tussen de keuken en de patisserie over te steken. Hans is hierin een topper. Iedere keer komt hij met creatieve ideeën, kruiden en smaken. Het samen ontwikkelen van nieuwe smaaksensaties in chocolade brengen we met deze box naar buiten.”

Chocoladebox
In de box zit onder andere Beluga thee, chocoladepasta met balsamico en kersen, chocoladeparels van yuzo-cocos, Turkse appelthee, bonbon van wortel, appel en gember, bonbon met een zachte gelei van limoncello, ganache van verse frambozen en een marshmallow van wilde roos. De chocoladebox is te koop via de webshop: www.bestechocolade.nl

Door Mariska van Gorp

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Chefs
Tweesterrenchef Syrco Bakker kookt de sterren van de hemel bij Restaurant Hemingway

De chef van tweesterren restaurant Pure C te Cadzand-Bad Syrco Bakker was vrijdag 11 oktober te gast bij Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom als eerste gastchef. Samen met chef-kok Torben Bouterse (restaurant Hemingway) heeft hij de sterren van de hemel gekookt door signatuur gerechten van beide ...

Bier Interview Longread
Bierkenner Thomas Wijns over tapverlies en speciaalbieren

Welk bier heb je op de tap? Natuurlijk het ‘gewone’ pils, want dat is de nummer één en lekker doordrinkbaar, maar steeds vaker zien we dat cafés het aantal tapkranen uitbreiden om aan de vraag naar andere bieren te kunnen voldoen en ook restaurants hebben een steeds ...

Interieur
The Streetfood Club in Utrecht is meer dan magie

Een complete ondernemer beheerst alle facetten van z’n zaak. Het is de filosofie van Wes Schreutlekamp (rechts op de foto) en Joost Bergsteijn. Van pannenkoekenbakker en cocktailshaker tot sommelier in de topgastronomie. Alle facetten werden ‘uitgespeeld’ en smelten samen in The St...

Awards Wijn
Beste prestatie Nederlandse kampioenen blindproeven op WK

Tijdens het Wereldkampioenschap blindproeven op 12 oktober 2019 in Château de Chambord te Frankrijk zijn de Nederlandse kampioenen op een eervolle 9e plaats geëindigd, hoger dan ooit tevoren. Wereldkampioen werd Frankrijk, gevolgd door China en Taiwan. Nederlandse kampioenen Eind me...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: