Van Wolde presenteert chocoladebox

14 november 2013
Van Wolde presenteert chocoladebox

Chef-kok Hans van Wolde van sterrenrestaurant Beluga in Maastricht en patissier/chocolatier Geert-Jan Heesterbeek van la Fève hebben een chocoladebox ontwikkeld voor de kerst. Met passie, creativiteit
en liefde voor natuurlijke ingrediënten hebben zij gewerkt aan bijzondere smaakcombinaties. Er zijn chocoladeboxen voor elk dagdeel, en de ‘all day chocolatebox’ voor fijnproevers die de hele dag willen genieten.

*Liefde en lef*
Hans van Wolde: “Ik denk dat Geert-Jan toch wel een van de beste chocolatiers van Nederland is. We werken al een tijdje samen en we kregen het idee voor de kerst iets bijzonders te ontwikkelen. Niet de standaard chocolade, maar verassende producten gemaakt met liefde en lef. Wie deze box cadeau geeft of tijdens het diner serveert, krijgt daar gegarandeerd liefde voor terug.”

*Scheidslijn oversteken*
Patissier/chocolatier Geert-Jan heeft de koksopleiding gevolgd en heeft een achtergrond bij diverse gerenomeerde restaurants. Vanuit deze achtergrond werkt hij veel samen met topkoks. “De koks dwingen ons de scheidslijn tussen de keuken en de patisserie over te steken. Hans is hierin een topper. Iedere keer komt hij met creatieve ideeën, kruiden en smaken. Het samen ontwikkelen van nieuwe smaaksensaties in chocolade brengen we met deze box naar buiten.”

*Chocoladebox*
In de box zit onder andere Beluga thee, chocoladepasta met balsamico en kersen, chocoladeparels van yuzo-cocos, Turkse appelthee, bonbon van wortel, appel en gember, bonbon met een zachte gelei van limoncello, ganache van verse frambozen en een marshmallow van wilde roos. De chocoladebox is te koop via de webshop: www.bestechocolade.nl

~Door~ "~Mariska van Gorp~":mailto:mariska.vangorp@uitgeverijps.nl

Overig nieuws