Van Oostenbrugge: "Ster als bekroning op al het werk"

30 november 2012
Van Oostenbrugge: "Ster als bekroning op al het werk"

Ongekende vreugde toen bekend werd dat restaurant Bord’Eau in het Amsterdamse De L'Europe hotel zijn eerste Michelinster heeft ontvangen.
Chef-kok Richard van Oostenbrugge is het met zijn vaste, ambitieuze team om in een relatief korte tijd een zeer goede reputatie op te bouwen.

*Waanzinnig*
“Het is werkelijk een fantastische bekroning op al het werk wat we hebben gedaan sinds de opening vorig jaar. Samen met het hele team hebben we Bord’Eau naar dit hoge niveau gebracht. Zowel het keukenteam als de servicebrigade hebben heel hard gewerkt. Ook voor hen ben ik ontzettend blij. Waanzinnig!”, aldus Van Oostenbrugge.

*Ster na 14 maanden*
“Geweldig dat Bord’Eau na slechts 14 maanden bekroond wordt met een ster. Bord’Eau staat nu op de kaart en dat is mooi, heel mooi”, vult Krooswijk hem aan.
Bord’Eau opende haar deuren in juli 2011 in het geheel gerenoveerde De L’Europe. De internationale keuken van het restaurant kenmerkt zich door het gebruik van pure, op het seizoen afgestemde kwaliteitsproducten die op een moderne wijze worden gepresenteerd.

*Hoog aangeschreven concepten*
Eerder werd Hoofdstad Brasserie in De L’Europe onderscheiden met een Bib Gourmand en werden zowel Bord’Eau als Hoofdstad Brasserie hoog aangeschreven in de GaultMillau.

~Frank Lindner~

Overig nieuws