Van Hessen

1 januari 2013 |
Van Hessen<

Van Hessen is binnen haar sector waarschijnlijk het oudste bedrijf in Nederland: het bedrijf kende zijn oprichting in 1919. Al die tijd is Van Hessen al gespecialiseerd in kasregisters. Sinds 1979 doet Van Hessen zaken met het Amerikaanse bedrijf Micros, en dat tot op de dag van vandaag. Omstreeks 1995 werd het portfolio aangevuld met het Fidelio Hotelreserveringspakket, zodat een totaaloplossing voor ieder horecabedrijf, van klein tot groot, kan worden aangeboden. Van Hessen opereert in de Benelux en in West-Afrika met in totaal bijna honderd medewerkers en behoort absoluut tot de voornaamste spelers op de markt.



Core Business
Van Hessen voorziet in een zeer uitgebreid portfolio aan producten en diensten om zo goed mogelijk te voorzien in een totaaloplossing. Hierbij horen producten zoals Micros - Indatec & Hpos² voor alles wat afrekensystemen betreft, Opera -Fidelio & Hpos ² als Hotelreserveringsmodules en Van Hessen beschikt bovendien over haar eigen Technische dienst en systeembeheerafdelingen. Onlangs kreeg Van Hessen de distributierechten van ARIANE Self-Check kiosken voor Nederland, daar waar men in België het afgelopen jaar reeds acht hotels met deze kiosken heeft geautomatiseerd.
Ariane is de meest complete check-in/check-out terminal voor hotels en biedt een antwoord op de toenemende vraag van uw gasten naar snelheid, zelfstandigheid en comfort.



Bedrijfsgegevens
Bedrijfsnaam: Van Hessen BV
Adres hoofdkantoor: Wolweverstraat 25, 2984 CE Ridderkerk
Telefoon: 0180 442800
Fax: 0180 442850
Algemeen e-mailadres: info@vanhessen.nl
Website: www.vanhessen.nl



Producten
Micros, Fidelio, Opera, Hpos²

Key Words
Horeca, automatisering, Kassa’s, PMS, Webboekingen, Centraal Reserveren, Multi Property

Van Hessen NV (België) 25 jaar
Via deze link leest u meer over dit heuglijke feit.
PreferredHotelSuppliers

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Culinair
In beeld: Feestelijke opening Amber Garden, True Chinese Cuisine

Amber Garden, onderdeel van de internationale 'Yisheng Group' heeft gisteren haar deuren in Amstelveen op feestelijke wijze geopend. Eigenaar, Stark Li, derde generatie gerespecteerde Chinese restaurateurs, opende samen met Facility Manager, Ronald Ting, restaurant Amber Garden in het gezels...

Culinair
Chris Naylor geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok 

Op maandag 23 september jl. is Chris Naylor, chefkok bij Restaurant Vermeer * in Amsterdam, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Chris wordt hiermee na zijn inauguratie de 148ste SVH Meesterkok van Nederland. Prestatie op Meesterlijk niveau SVH Meesterkoks Marc van Gulick (Landgoe...

Interview Longread
Dit stel bouwde een lunchroom en B&B in een modern kasteel

De Buytenplaets is een ‘brasserij’ en B&B in een van de modernste wijken van Rijswijk en omstreken. Wanneer je aan komt rijden, verrijst er ineens een soort van kasteel midden tussen de prachtige nieuwbouwwoningen. Dat imposante gebouw is de verwezenlijking van de droom van Laura Bro...

Vlees Vega
Nederlanders eten weer meer vlees, mede door de horeca

Nieuwe cijfers van de Wageningen Universiteit over de vleesconsumptie doen bij velen de wenkbrauwen fronsen. We blijken namelijk weer meer vlees te eten in Nederland. De uitkomst van het onderzoek, in opdracht van Stichting Wakker Dier, is anders dan het onderzoek van RIR, dat slechts anderhalve maa...

Awards Bocuse d'Or
Marco van der Wijngaard winnaar Bocuse d'Or Nederland 2019 

Tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam is Marco van der Wijngaard van restaurant ’t Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht de winnaar geworden van de Nederlandse finale Bocuse d’Or. Hij gaat Nederland vertegenwoordigen tijdens de Europese finale in Tallinn in juni 2020. Vijf kandidat...

Culinair
5&33 trapt truffelseizoen af

Goed nieuws voor alle truffel lovers! Het nieuwe truffelseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat restaurant 5&33 weer volledig in het teken van de truffel staat. De jaarlijkse 5&33 truffel kick-off is dit jaar in samenwerking met chefs Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer. Van...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: