Van fornuis naar grootkeuken

14 juni 2017 | Roy Spijker
Van fornuis naar grootkeuken

Ruim 30 jaar geleden werd het eerste Rosval-fornuis geproduceerd in onze fabriek in Best. Inmiddels is Rosval Production & Development B.V. dé grootkeuken producent van topkwaliteit fornuizen voor de 'top'-gastronomie.

Uw ideeën, visie en eisen gecombineerd met jarenlange ervaring en oog voor detail vormen het juiste recept voor een handgemaakt grootkeuken fornuis voor de Horeca. Al sinds jaar en dag lopen we voorop in de ontwikkeling en productie van roestvrijstaal producten voor de grootkeukentechniek. En dat doen we met passie! Kwaliteit en maatwerk, dat is wat we beloven! 

Rosval biedt maatwerk, vakmanschap, duurzame kwaliteit en gastvrijheid.

Onze belofte

- Uw recept is ons maatwerk
- Hoogwaardige kwaliteit roestvrijstaal (18/10)
- Doordachte vormgeving en naadloze afwerking; hygiënisch en zeer goed schoon te houden
- Eersteklas randapparatuur
- Gekwalificeerde medewerkers
- De beste grootkeukentechniek 
- Eigen ontwerpafdeling met CAD-CAM systemen
- Strenge kwaliteitscontrole tijdens en na het productieproces
- Eigen technische dienst voor montage, service en onderhoud
- Zekerheid; 10 jaar garantie op de constructie.

Verwachtingen overtreffen, dat is wat u van ons mag verwachten. Wij verrassen u graag; laten u graag versteld staan. Om dat te kunnen garanderen werken we uitsluitend met gekwalificeerde vakmensen. In elk product, groot of klein, dat door Rosval gefabriceerd wordt, is deze ervaring en gedegen vakkennis terug te zien. Aan de grootkeuken producten ziet u onze passie! Met alle disciplines onder één dak en korte communicatielijnen houden we alle onderdelen van uw project in eigen hand.

Handgemaakte grootkeuken fornuizen op maat...

...dat is onze passie! Het Rosval fornuis kan gefabriceerd worden als eiland- of wandopstelling. U kunt kiezen uit vele opties om het fornuis geheel naar uw behoefte en wens te laten maken. Uw recept is ons gerecht! Rosval behoort tot de top 3 in Europa als fabrikant van handgemaakte kwaliteitsfornuizen.

RVS à la carte...

...is ons specialisme! Rosval staat bekend als dé echte roestvrijstaal fabrikant met een lange levensduur gegarandeerd! Wij produceren roestvrijstalen onderdelen voor de grootkeuken, horeca en instellingen.

Lees meer over onze grootkeukenproducten op onze website

Wilt u een kijkje nemen in de keuken van Rosval? Dan bent u bij ons van harte welkom!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Gastronomie Corona
Toprestaurants doen niet mee aan horeca-protest

De meeste toprestaurants in Nederland doen niet mee aan het horeca-protest, waarbij op dinsdag 2 maart de terrassen weer voor publiek open worden gesteld. Ruim 130 ondernemers, verenigd in de G4 (Gastronomische 4) en te samen goed voor driekwart van de Michelin-sterren in Nederland, distantieren zic ...

Corona
Groep horecaondernemers opent 2 maart terrassen

De horeca is het zat. Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen roept collega-ondernemers op om de terrassen aanstaande dinsdag 2 maart te openen. Het besluit van het kabinet om de horeca geen versoepelingen te bieden is voor de actiegroep de reden tot de oproep, meldt Omroep Brabant. De actiegroep, ...

Interview Longread
Corona of niet, dit stel opende deze week hun nieuwe zaak

In Veldhoven pakten Nick en Rebecca Schaminée hun kans. De coronacrisis krijgt het stel niet klein en ze maakten van de nood – ze zagen beiden hun baan verdwijnen bij Hutten Catering – een deugd. De langgekoesterde wens om een eigen zaak te openen werd werkelijkheid. Grand Caf&eac ...

Fastservice
Hartig.nl opent locatie in Amsterdam

‘Broodgewoon Lekker’, dit is de slogan van Hartig.nl uit Amersfoort. Het bakery-café uit Amersfoort - bekend om haar ambachtelijke - producten heeft niet stil gezeten. In de afgelopen corona periode heeft Hartig.nl de tijd optimaal benut om haar bereik te vergroten. In 2020 he ...

Tweede Kamer wil veilige heropening terrassen

Een meerderheid van de Tweede Kamer vindt dat het kabinet de mogelijkheden moet onderzoeken om de terrassen onder voorwaarden te openen. Dat blijkt uit het debat in de Tweede Kamer dat naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 23 februari werd gehouden. Op die persconferentie van 23 febr ...

Horeca naar de stembus deel 2; PvdA

Op 17 maart gaat Nederland naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. In aanloop naar die verkiezingen analyseert de redactie van De RestaurantKrant wat de grote politiek partijen voor ondernemend Nederland in hun verkiezingsprogramma hebben staan. Het zijn roerige tijden voor horecaonderneme ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: