Van fornuis naar grootkeuken

14 juni 2017 | Roy Spijker
Van fornuis naar grootkeuken<

Ruim 30 jaar geleden werd het eerste Rosval-fornuis geproduceerd in onze fabriek in Best. Inmiddels is Rosval Production & Development B.V. dé grootkeuken producent van topkwaliteit fornuizen voor de 'top'-gastronomie.

Uw ideeën, visie en eisen gecombineerd met jarenlange ervaring en oog voor detail vormen het juiste recept voor een handgemaakt grootkeuken fornuis voor de Horeca. Al sinds jaar en dag lopen we voorop in de ontwikkeling en productie van roestvrijstaal producten voor de grootkeukentechniek. En dat doen we met passie! Kwaliteit en maatwerk, dat is wat we beloven! 

Rosval biedt maatwerk, vakmanschap, duurzame kwaliteit en gastvrijheid.

Onze belofte

- Uw recept is ons maatwerk
- Hoogwaardige kwaliteit roestvrijstaal (18/10)
- Doordachte vormgeving en naadloze afwerking; hygiënisch en zeer goed schoon te houden
- Eersteklas randapparatuur
- Gekwalificeerde medewerkers
- De beste grootkeukentechniek 
- Eigen ontwerpafdeling met CAD-CAM systemen
- Strenge kwaliteitscontrole tijdens en na het productieproces
- Eigen technische dienst voor montage, service en onderhoud
- Zekerheid; 10 jaar garantie op de constructie.

Verwachtingen overtreffen, dat is wat u van ons mag verwachten. Wij verrassen u graag; laten u graag versteld staan. Om dat te kunnen garanderen werken we uitsluitend met gekwalificeerde vakmensen. In elk product, groot of klein, dat door Rosval gefabriceerd wordt, is deze ervaring en gedegen vakkennis terug te zien. Aan de grootkeuken producten ziet u onze passie! Met alle disciplines onder één dak en korte communicatielijnen houden we alle onderdelen van uw project in eigen hand.

Handgemaakte grootkeuken fornuizen op maat...

...dat is onze passie! Het Rosval fornuis kan gefabriceerd worden als eiland- of wandopstelling. U kunt kiezen uit vele opties om het fornuis geheel naar uw behoefte en wens te laten maken. Uw recept is ons gerecht! Rosval behoort tot de top 3 in Europa als fabrikant van handgemaakte kwaliteitsfornuizen.

RVS à la carte...

...is ons specialisme! Rosval staat bekend als dé echte roestvrijstaal fabrikant met een lange levensduur gegarandeerd! Wij produceren roestvrijstalen onderdelen voor de grootkeuken, horeca en instellingen.

Lees meer over onze grootkeukenproducten op onze website

Wilt u een kijkje nemen in de keuken van Rosval? Dan bent u bij ons van harte welkom!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Nederlandse economie krimpt historisch met 8,5 procent

Volgens de eerste berekening van het CBS, op basis van nu beschikbare gegevens, is het bruto binnenlands product (bbp) in het tweede kwartaal van 2020 met 8,5 procent gedaald ten opzichte van een kwartaal eerder. Een dergelijke krimp is niet eerder door het CBS gemeten. De daling van het bbp in h...

Opening Utrecht
Liemès Food District zoekt gepassioneerde chefs

Dit najaar opent Liemès Food District haar deuren in het iconische gebouw The Wall in Utrecht. Hier bereiden gepassioneerde chefs van elf verschillende keukens de lekkerste gerechten. Voor dit nieuwe horecaconcept is Liemès op zoek naar ambitieuze chefs met een passie voor goed eten. Z...

Wijn Rotterdam
Net open: wijnbar met meer dan 70 wijnen per glas en tappen doe je zelf

Blijdorp is binnenkort een hotspot rijker. In september opent Walsjérôt haar deuren op het Bentinckplein in Rotterdam. De wijnbar werkt volgens een uniek concept waarbij je je eigen wijn kan tappen. Met de keuze voor een slok, een heel of een half glas van meer dan 70 wijnen kunnen zowe...

Opening Utrecht
Nieuwste horecalocatie van Utrecht geopend

Drukke dagen in de keuken, nieuwe soepproevers en een volgeboekt hotel: de opening van Utrechts eerste soepbar Soep-er, én van de negen sfeervolle kamers van het bovengelegen logement Petit Beijers is een feit. Op zondag 12 juli openden horecaondernemers Janine en Tom hun deuren aan Vismarkt ...

Culinair Wijn
Sterrenrestaurant Da Vinci lanceert eigen wijn van Limburgse wijndomeinen

Sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft een bijzondere Limburgse wijn gelanceerd. De witte wijn is gemaakt van Chardonnay van Wijngaard Kruisboom en van Souvignier Gris van Wijndomein St. Martinus. De ‘Cuvée Da Pé’ is gevinifieerd door Stan Beurskens van St. Martinus...

Economie Achtergronden
Inkomsten restaurants en cafés in juli nog ruim 10% lager dan vorig jaar

Restauranthouders kregen in juli gemiddeld 11% minder inkomsten bijgeschreven dan in dezelfde maand een jaar eerder. Bij café-eigenaren was dit 13%. Dit blijkt uit onderzoek van Knab. De online bank analyseerde geanonimiseerde transactiedata van 167.000 zakelijke klanten. Ondanks de vers...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: