Valet parking voor Amsterdamse horeca

8 april 2015 |
Valet parking voor Amsterdamse horeca<

Met de opening van restaurant THE ROAST ROOM op 7 april is Amsterdam weer een restaurant rijker die haar gasten de zorg rondom de parkeerproblematiek
in Amsterdam uit handen neemt. Een service die toeneemt in populariteit bij de betere horeca in Amsterdam. De gast komt met de eigen auto voorrijden bij het restaurant, waar deze wordt overgenomen door een chauffeur die deze veilig parkeert. Aan het einde van het diner wordt de auto weer voorgereden.

Unieke vleesbeleving
?Restauranteigenaar Michiel Deenik blijkt niet alleen goed te zijn met vis, maar weet Amsterdam ook te verrassen met een unieke vleesbeleving. Hij geeft in visrestaurant Visaandeschelde invulling aan zijn passie voor vis, THE ROAST ROOM moet ruimte geven aan Deenik zijn culinaire aspiraties op het gebied van vlees. Met een brasserie-style restaurant en slagerij op de begane grond en een fine-dining restaurant op de eerste verdieping cree?ert men een ?omgeving waarbinnen alle delen van het dier gebruikt en geserveerd kunnen worden. Omgeven door ambacht, open keukens met Beech ovens en het stoere maar klassieke interieur kan men genieten van de mooiste stukken vlees, burgers, vleeswaren en worsten uit eigen slagerij. Dat is uniek in Amsterdam.

Valet parking
“Het is voor mij een waanzinnige kans om op loopafstand van mijn huidige restaurant een nieuw concept neer te zetten”, aldus Deenik. En net zoals hij al jaren doet bij Visaandeschelde, biedt Deenik ook in zijn nieuwe restaurant gasten de mogelijkheid om gebruik te maken van valet parking. Een gezellige avond waarbij genoten wordt van heerlijk eten start op die manier niet met de negatieve ervaring van het zoeken naar een parkeerplekje. Gasten kunnen voorrijden op exact dezelfde plek aan het Scheldeplein, waar men nu ook al de auto afgeeft aan de valet parker van D&B The Mobility Group wanneer men bij Visaandeschelde gaat eten.

Kosten vallen mee
?Floris Harms, General Manager van D&B The Mobility Group, voegt nog toe: “Een valet parking service wordt vaak gezien als een onbetaalbare luxe voor met name 5-sterren hotels. Echter, deze service is toegankelijker en betaalbaarder dan men veelal denkt, Al voor € 17,50 per avond kunnen gasten van THE ROAST ROOM parkeren inclusief parkeerkosten. Ook bij restaurant Le Garage – die dit jaar haar 25 jarig bestaan viert – en de vele andere horeca locaties waar wij vanuit onze organisatie de valet parking verzorgen is het een succesvol concept gebleken."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Bocuse d'Or
Team Bocuse NL ingeloot voor de Europese finale in Tallinn

The word is out! De organisatie van de wereldwijde kookwedstrijd Bocuse d’Or heeft vandaag bekendgemaakt dat team Bocuse d’Or Nederland is toegelaten tot het deelnemersveld van de Europese finale. Nederland hoort bij de 20 Europese landen die het tegen elkaar gaan opnemen in de Europese ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: