Kooksessie Edwin Vinke en Ramon Beuk

3 februari 2014
Kooksessie Edwin Vinke en Ramon Beuk

Op 12 en 13 maart vindt bij hotel Krasnapolsky in Paramaribo het Extravaganza Star Dinner plaats. Topkok Ramon Beuk en SVH Meesterkok Edwin Vinke van De Kromme Watergang zullen
dan hun Surinaamse en Nederlandse culinaire vakmanschap met elkaar verenigen.

*Gelegenheidsteam*
Behalve de brigade van Krasnapolsky werken het Surinaamse Culinaire team, leden van de Surinaamse Chefs Associate en leerlingen aan het diner in Suriname mee.

*Brug slaan*
Beuk introduceert Vinke, als afgevaardigde namens het Gilde van Nederlandse Meesterkoks, in de Surinaamse keuken en slaat de brug tussen deze en de Nederlandse keuken. Vinke deelt op zijn beurt zijn kennis en kunde met de gelegenheidsbrigade, en tijdens de workshop voor professionals.

*Loterij*
De opbrengsten van een loterij die tijdens het diner plaatsvindt, komt ten goede van het Surinaamse Culinaire Team. Hiermee kunnen zij hun deelname aan buitenlandse kookwedstrijden mede financieren.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws