Tweede Loetje geopend in Rotterdam

7 maart 2019 | Yonne van Geene

Vandaag opent biefstukrestaurant Loetje een tweede filiaal in Rotterdam. Loetje Rotterdam Centrum is gevestigd aan de Binnenrotte, vlakbij station Blaak. De reden om een tweede filiaal te openen in Rotterdam heeft te maken met de enorme vraag. Gemiddeld wordt Loetje Kop van Zuid 1.500 keer per week gebeld met de vraag of er nog plek is. 

Twee jaar geleden opende het eerste Rotterdamse Loetje filiaal haar deuren. Vanaf dag één was Loetje Kop van Zuid een groot succes. De belangstelling vanuit de gast werd in de loop van de tijd steeds groter, waardoor het bedrijf op zoek is gegaan naar een tweede locatie in de stad aan de Maas. Die locatie werd gevonden aan de Binnenrotte 192 in het voormalige KPN gebouw uit 1947. Een deel van het pand is getransformeerd tot een prachtig restaurant.

De sfeer in het interieur is warm, gezellig en helemaal van nu. Voor het restaurant ligt een terras met zicht op de indrukwekkende Markthal en op de Rotterdamse centrummarkt die wekelijks op dinsdag en zaterdag voor de deur wordt gehouden.

Aansturing

Jesper van Kempen en Steffany Schoemaker, nu filiaalmanager en assistent filiaalmanager bij Loetje Kop van Zuid, gaan het filiaal aansturen. Zichtbaar trots vertelt Van Kempen: “Ik heb heel veel zin om te starten in dit schitterende tweede Rotterdamse filiaal. Het nieuwe team is al ingewerkt in ons filiaal op de Kop van Zuid. Zij staan ook te trappelen om te beginnen.” Van Kempen vervolgt: “Ook hier kan iedereen genieten van de lekkerste biefstuk. Of van één van de andere gerechten op de gevarieerde kaart. Er is voor iedereen volop keus, zowel voor lunch als voor diner.”

“Nieuw in dit filiaal is dat de gast niet hoeft te reserveren.” aldus Van Kempen, “We zitten hier op zo’n drukke locatie, midden in de stad, we verwachten dat de gast hier makkelijker binnenwandelt zonder eerst een reservering te willen maken.” Overigens geldt bij alle Loetje filialen dat je altijd zonder reservering terecht kunt. Iedereen komt altijd aan tafel bij Loetje.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Sanitair Advertorial
Papieren handdoeken in toiletten om de hoogste hygiënenormen te handhaven

De hoogste normen handhaven op het gebied van hygiëne en netheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke horecazaak. De gezondheid en veiligheid van klanten en personeel is van cruciaal belang. Negatieve incidenten kunnen desastreuze gevolgen hebben voor de zaken en voor de reputatie. Hand...

Columns
Column Sico de Moel: Derde date

Rode broek, keurige schoenen, net jasje, ik zette zijn prachtige bloem even in een vaasje. Hij had afgesproken met mijn buurmeisje. Ze woont bij mij aan de overkant van de gracht. Het zou hun derde date worden. Het regende buiten een beetje en de dame liet nog even op zich wachten. "He...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Achtergronden Culinair
Nedstede verwelkomt nieuwe huurder Restaurant Rust Wat

Nedstede Groep feliciteert Bas Rasker en zijn Axivate Horeca Group met de overname van het Blaricumse restaurant Rust Wat. In dit verband heeft Nedstede met Axivate Horeca Group een nieuwe, twintigjarige huurovereenkomst gesloten. Rasker kocht het beroemde Gooise restaurant van Marc Bon, die met zij...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Events Advertorial
Ontdek op Europese beurzen nieuwe trends en innovaties voor de horeca

Dit najaar vinden er in Europa uiteenlopende beurzen plaats die afgestemd zijn op de behoeften van de horecasector. Ze reiken inspiratie en ideeën aan voor nieuwe trends en producten en zijn een bezoek meer dan waard. In november vinden de volgende evenementen plaats: België – ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: