Tweede editie horecavakbeurs Hartelijk Horeca is aanstaande

21 maart 2017 | Thijs Jacobs

Op maandag 10 en dinsdag 11 april aanstaande wordt in Industriehal Hazemeijer in Hengelo de 2e editie van de horecavakbeurs ‘Hartelijk Horeca’ gehouden. Deze beurs richt zich op iedereen die zich vakmatig met eten en drinken bezig houdt. Van bed & breakfast tot sterrenrestaurant. Bij deze tweede editie staat de kwaliteit van lekker eten en drinken centraal. En daar wordt in Twente en de rest van Oostelijk Nederland met zorg en liefde veel aandacht aan besteedt.
 
From Farm To Fork/ Nico Dingemans

Hartelijk Horeca is een vakbeurs voor horecaondernemers waar van alles te zien, te doen en te beleven valt. Onder leiding van Nico Dingemans, de auteur van het succesvolle boek “From Farm To Fork’ worden er op de beursvloer kookdemonstraties gegeven door een aantal chef-koks die hij daarvoor heeft geselecteerd. Zij maken gebruik van versproducten van Deli XL en Vleesbedrijf Bolscher. De namen van de deelnemende chefkoks worden later deze week bekend gemaakt.



 

Alliantie van Twents Gastheerschap
 
De kookdemonstraties van nu zijn de opmaat voor kookwedstrijden die bij de 3e beurseditie van Hartelijk Horeca in 2018 onder auspiciën van de Alliantie van Twents Gastheerschap zullen plaatsvinden. Naast de kookdemonstraties vinden er bij de komende editie ook allerlei andere workshops en masterclasses plaats. Streekproducten nemen op de beursvloer een belangrijke plaats in.
 

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Column Fernando Jonker: Autodidact in de keuken

“Sucre, sucre!”, riep ik keihard toen ik voor het eerst voet zette op Nederlands bodem. Ik had nog nooit van mijn leven sneeuw gezien en dacht dat het hele land bestrooid was met suiker. Mijn eerste ontmoeting met Nederland associeerde ik dus onbewust met eten: de rode draad in mijn leve...

Awards Chefs
Restaurant ‘t Amsterdammertje wint Slag op de Schelde 2019

De vijfde editie van kookwedstrijd Slag op de Schelde is gewonnen door het team van sterrenrestaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht. De persprijs van deze unieke jaarlijkse kookwedstrijd voor (sous)chefs op het water van de Oosterschelde ging naar restaurant De Sjalot in Nijmegen. ...

Verbouwen
WOK& maakt nieuwe start met vernieuwd concept

De Aziatische fast service formule WOK& maakt plaats voor een nieuw concept met een andere naam. JAMe serveert gerechten uit de wereldkeuken die vooral natuurlijk, vegetarisch en veganistisch zijn. ‘The healthiest place on earth’ is de slogan van de formule waarvan de eerste winkel i...

Culinair Internationaal
Imperium Jamie Oliver staat op omvallen

Ne eerdere berichtgeving in de Britse media heeft het bedrijf van Jamie Oliver bevestigd dat uitstel van betaling is aangevraagd. Dikwijls is dit de voorbode van een faillissement. Het gaat in dit geval om 25 restaurants, waarvan 23 Jamie's Italian restaurants. De lijst wordt gecompleteerd door ...

Opening
Indonesia breidt uit met franchiseformule en bezorgdienst

Nadat Wai Man Lo de Satebar-formule verkocht in 2016, richtte hij zich na een rustperiode in 2018 volledig op de herintroductie van het familierestaurant van zijn vader. Restaurant Indonesia kreeg een pop-uplocatie aan de Coolsingel in Rotterdam en een stek in de Foodhallen. Nu heeft het restaurant ...

Events
Kookgoot en GastRO 2019: culinair stadsfestival Rotterdam

In het weekend van 24, 25 en 26 mei staat de bekendste goot van Nederland weer volop in het culinaire zonnetje. De Rotterdamse Koopgoot wordt drie dagen lang gevuld met pittoreske terrassen, pop-up keukens en gastronomische hoogstandjes. Het evenement Kookgoot is dit jaar onderdeel van GastRO, het n...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: