Tweede editie horecavakbeurs Hartelijk Horeca is aanstaande

21 maart 2017 | Thijs Jacobs

Op maandag 10 en dinsdag 11 april aanstaande wordt in Industriehal Hazemeijer in Hengelo de 2e editie van de horecavakbeurs ‘Hartelijk Horeca’ gehouden. Deze beurs richt zich op iedereen die zich vakmatig met eten en drinken bezig houdt. Van bed & breakfast tot sterrenrestaurant. Bij deze tweede editie staat de kwaliteit van lekker eten en drinken centraal. En daar wordt in Twente en de rest van Oostelijk Nederland met zorg en liefde veel aandacht aan besteedt.
 
From Farm To Fork/ Nico Dingemans

Hartelijk Horeca is een vakbeurs voor horecaondernemers waar van alles te zien, te doen en te beleven valt. Onder leiding van Nico Dingemans, de auteur van het succesvolle boek “From Farm To Fork’ worden er op de beursvloer kookdemonstraties gegeven door een aantal chef-koks die hij daarvoor heeft geselecteerd. Zij maken gebruik van versproducten van Deli XL en Vleesbedrijf Bolscher. De namen van de deelnemende chefkoks worden later deze week bekend gemaakt.



 

Alliantie van Twents Gastheerschap
 
De kookdemonstraties van nu zijn de opmaat voor kookwedstrijden die bij de 3e beurseditie van Hartelijk Horeca in 2018 onder auspiciën van de Alliantie van Twents Gastheerschap zullen plaatsvinden. Naast de kookdemonstraties vinden er bij de komende editie ook allerlei andere workshops en masterclasses plaats. Streekproducten nemen op de beursvloer een belangrijke plaats in.
 

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Amsterdam Coronacrisis
Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot....

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Opening
Café-Restaurant De Eendracht breidt uit met vestigingen in Blaricum en Hilversum 

Hoewel de meeste horecagelegenheden al blij zijn dat ze per 1 juni überhaupt weer open mogen, pakken de uitbaters van Café - Restaurant De Eendracht deze heropening wel heel rigoureus aan. Zij verwelkomen die dag namelijk twee nieuwe vestigingen in ’t Gooi. Café - Restau...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Bezorgen Vega
Supergewassen, eitwitvervangers en plantaardige melk over tien jaar normaal

Maaltijdplatform Deliveroo deed onderzoek* onder tech-minded Nederlanders van 18 jaar en ouder over de toekomst van voeding gedreven door techniek, zoals supergewassen, kweekvlees, 3D-geprint voedsel en persoonlijke voeding op basis van het eigen DNA. Zij blijken een sterke voorkeur te hebben voor &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: