Tweede editie horecavakbeurs Hartelijk Horeca is aanstaande

Auteur: Thijs Jacobs
Events 21 maart 2017
Tweede editie horecavakbeurs Hartelijk Horeca is aanstaande

Op maandag 10 en dinsdag 11 april aanstaande wordt in Industriehal Hazemeijer in Hengelo de 2e editie van de horecavakbeurs ‘Hartelijk Horeca’ gehouden. Deze beurs richt zich op iedereen die zich vakmatig met eten en drinken bezig houdt. Van bed & breakfast tot sterrenrestaurant. Bij deze tweede editie staat de kwaliteit van lekker eten en drinken centraal. En daar wordt in Twente en de rest van Oostelijk Nederland met zorg en liefde veel aandacht aan besteedt.
 
From Farm To Fork/ Nico Dingemans

Hartelijk Horeca is een vakbeurs voor horecaondernemers waar van alles te zien, te doen en te beleven valt. Onder leiding van Nico Dingemans, de auteur van het succesvolle boek “From Farm To Fork’ worden er op de beursvloer kookdemonstraties gegeven door een aantal chef-koks die hij daarvoor heeft geselecteerd. Zij maken gebruik van versproducten van Deli XL en Vleesbedrijf Bolscher. De namen van de deelnemende chefkoks worden later deze week bekend gemaakt.



 

Alliantie van Twents Gastheerschap
 
De kookdemonstraties van nu zijn de opmaat voor kookwedstrijden die bij de 3e beurseditie van Hartelijk Horeca in 2018 onder auspiciën van de Alliantie van Twents Gastheerschap zullen plaatsvinden. Naast de kookdemonstraties vinden er bij de komende editie ook allerlei andere workshops en masterclasses plaats. Streekproducten nemen op de beursvloer een belangrijke plaats in.
 

 

Overig nieuws