Twee nieuwe pop-up zaken in Hofhouse Den Haag

14 december 2017 | Roy Spijker

De nieuwste hotspot van Den Haag, food court Hofhouse aan de Rijnstraat 10, opent twee nieuwe pop-up zaken. Foodliefhebbers kunnen zich laten verrassen door de verrukkelijke Oosterse en Westerse keuken van Madame Gao en de heerlijke Singapore Style gerechten bij Boogie Street Food. Uiteraard zijn ook nog steeds SLA, Burgerz, Italiaan Da Portare VIA, Mexicaan MadMex, en de overheerlijke koffie en tosti’s van Toastable op hun vaste stek te vinden. En goed nieuws voor degene die het liefst ’s morgens meteen al neerstrijken in Hofhouse, want vanaf nu is er het Hofhouse ontbijt met onder andere overheerlijke Overnight Cinnemon oats van SLA en een verse Jus d’orange. Dat is nog eens een heerlijk en gezond begin van de (werk)dag!

Elk kwartaal verwelkomd Hofhouse nieuwe horecaconcepten in de pop-up zaken en dat betekent dat er steeds iets nieuws valt te ontdekken in de nieuwe parel van Den Haag die in juni haar deuren opende. De eerste nieuwkomers zijn Madame Gao en Boogie Street Food. Bij Boogie Street Food proef je de kruidige en kleurrijke keuken van Singapore. Eigenaar Marcel en zijn team koken er elke dag verse gerechten uit dit Aziatische land. Authentieke gerechten, maar met een moderne twist.

Marcel kent de keuken, die bestaat uit een smeltkroes van Aziatische culturen, op zijn duimpje. Hij groeide er namelijk op en at er bij talloze food courts. Hij leerde er onder meer het traditionele gerecht Laksa, een pittige kokos-limoen soep gevuld met rijstnoedels, verse groenten en kip, garnalen of tofu kennen en kookt het nu met passie voor de bezoekers van Hofhouse. Of wat te denken van een romige kip curry of een pittige beef curry. Marcel serveert ook vegetarische gerechten. Probeer ook eens zijn Boogie Beef Salad, een carpaccio salade met rendang mayonaise. Borreltijd? Boogie Street Food daarnaast ook een ruime keuze aan Singapore Style bites, zoals de noedelschijf, duck pancakes met Hoisin, lemongrass satay of tiger prawns in black bean sauce.

Smeltkroes van het Oosten en Westen
Bij Madame Gao komen het Oosten en het Westen samen. Bij deze nieuwe pop-up zaak worden overheerlijke fusion gerechten geserveerd met invloeden uit zowel Hawaii als Japan. Dit zie je onder meer terug in het gerecht Temaki waar de nori op een andere manier wordt gebruikt dan bij sushi. Ook vind je hier de nu zo hippe Hawaiian style Poké Bowl gerechten met warme rijst en verse toppings zoals zalm, tonijn en rettich. Natuurlijk vind je bij Madame Gao ook traditionele Japanse sushi rolls. Foodies kunnen de gerechten ter plaatse opeten of meenemen. Lekker voor tijdens of na een lange werkdag.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Dit zijn de nieuwe Europese regels voor bezorgplatforms

De rechten van maaltijdbezorgende frituurspeciaalzaken ten opzichte van online-platforms zijn voortaan beter beschermd. Dit komt door nieuwe Europese regels die op 12 juli van kracht werden. Bezorgplatforms als Thuisbezorgd.nl mogen nu bijvoorbeeld niet meer zonder gemotiveerde kennisgeving voora...

Columns Longread
Etiquette-expert Anne-Marie van Leggelo over gastvrijheid in coronatijd

Als horecaondernemer verkoop je gastvrijheid, maar juist het bieden van gastvrijheid stelt de branche voor grote uitdagingen vanwege de regels met betrekking tot het coronavirus. Anne-Marie van Leggelo, etiquette- en imago-expert, ziet dat ook: “Er heerst verdeeldheid in het land over hoe erme...

Achtergronden Culinair
Bekendste muziekrestaurant ontvangt topartiesten

Sinds 1995 staat Pasta e Basta over de hele wereld bekend om het bijzondere concept met zingende bediening en de Italiaanse keuken. In iedere internationale reisgids over Amsterdam staat het restaurant vermeld. Dit oudste en bekendste muziekrestaurant van Nederland viert dit jaar haar 25-jarig besta...

KHN Coronacrisis
KHN wil de Nederlandse Staat dagvaarden vanwege coronaregelgeving

KHN wil dat de Staat wordt veroordeeld om zo snel mogelijk versoepelingen van de coronamaatregelen door te voeren voor de Nederlandse horeca, zo lezen we op de website van de werkgeversorganisatie. In het bijzonder als het gaat om het aantal mensen dat binnen anderhalve meter van elkaar aan een tafe...

Opening Culinair
Lars Albers en Randy Bouwer openen hun eigen restaurant Vigor in Vught

Chef Lars Albers en gastheer-sommelier Randy Bouwer hebben op 1 juli 2020 hun restaurant Vigor in Vught geopend. Vigor zetelt in de 17e-eeuwse rijksmonumentale villa Bleijenburg, die hiervoor volledig is verbouwd. Middelpunt in het 300 m2 grote restaurant is de ronde open keuken, die tegelijkertijd ...

Opening Utrecht
Gloednieuwe horecalocatie De Snip zoekt eigentijds concept

Om de bewoners van het snelst groeiende gebied van Nederland te faciliteren in een goede horeca- en werkomgeving, wordt er een horecaruimte aan het Berlijnplein (Utrecht) eind dit jaar opgeleverd door de Gemeente Utrecht. Vanaf nu kunnen ondernemers met een aantrekkelijk en eigentijds horecaconcept ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: