Twee nieuwe pop-up zaken in Hofhouse Den Haag

14 december 2017 | Roy Spijker

De nieuwste hotspot van Den Haag, food court Hofhouse aan de Rijnstraat 10, opent twee nieuwe pop-up zaken. Foodliefhebbers kunnen zich laten verrassen door de verrukkelijke Oosterse en Westerse keuken van Madame Gao en de heerlijke Singapore Style gerechten bij Boogie Street Food. Uiteraard zijn ook nog steeds SLA, Burgerz, Italiaan Da Portare VIA, Mexicaan MadMex, en de overheerlijke koffie en tosti’s van Toastable op hun vaste stek te vinden. En goed nieuws voor degene die het liefst ’s morgens meteen al neerstrijken in Hofhouse, want vanaf nu is er het Hofhouse ontbijt met onder andere overheerlijke Overnight Cinnemon oats van SLA en een verse Jus d’orange. Dat is nog eens een heerlijk en gezond begin van de (werk)dag!

Elk kwartaal verwelkomd Hofhouse nieuwe horecaconcepten in de pop-up zaken en dat betekent dat er steeds iets nieuws valt te ontdekken in de nieuwe parel van Den Haag die in juni haar deuren opende. De eerste nieuwkomers zijn Madame Gao en Boogie Street Food. Bij Boogie Street Food proef je de kruidige en kleurrijke keuken van Singapore. Eigenaar Marcel en zijn team koken er elke dag verse gerechten uit dit Aziatische land. Authentieke gerechten, maar met een moderne twist.

Marcel kent de keuken, die bestaat uit een smeltkroes van Aziatische culturen, op zijn duimpje. Hij groeide er namelijk op en at er bij talloze food courts. Hij leerde er onder meer het traditionele gerecht Laksa, een pittige kokos-limoen soep gevuld met rijstnoedels, verse groenten en kip, garnalen of tofu kennen en kookt het nu met passie voor de bezoekers van Hofhouse. Of wat te denken van een romige kip curry of een pittige beef curry. Marcel serveert ook vegetarische gerechten. Probeer ook eens zijn Boogie Beef Salad, een carpaccio salade met rendang mayonaise. Borreltijd? Boogie Street Food daarnaast ook een ruime keuze aan Singapore Style bites, zoals de noedelschijf, duck pancakes met Hoisin, lemongrass satay of tiger prawns in black bean sauce.

Smeltkroes van het Oosten en Westen
Bij Madame Gao komen het Oosten en het Westen samen. Bij deze nieuwe pop-up zaak worden overheerlijke fusion gerechten geserveerd met invloeden uit zowel Hawaii als Japan. Dit zie je onder meer terug in het gerecht Temaki waar de nori op een andere manier wordt gebruikt dan bij sushi. Ook vind je hier de nu zo hippe Hawaiian style Poké Bowl gerechten met warme rijst en verse toppings zoals zalm, tonijn en rettich. Natuurlijk vind je bij Madame Gao ook traditionele Japanse sushi rolls. Foodies kunnen de gerechten ter plaatse opeten of meenemen. Lekker voor tijdens of na een lange werkdag.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Grand Concours du Caviar op Folie Culinaire

Op woensdag 10 oktober organiseert Reitsma Seafood in samenwerking met Sturia Caviar de prestigieuze kaviaarkookwedstrijd ‘Grand Concours du Caviar’. Op dag drie van het exclusieve, gastronomische vakevenement Folie Culinaire strijden vier Nederlandse topchefs om de eer en om mooie pri...

Vis Achtergronden
Nederlands Oesterseizoen 2018-2019 officieel geopend

Op de Oosterschelde sleepte vandaag de YE155 de eerste oesters van het seizoen. Schipper Maurice Boone overhandigde de oesters aan de Nederlandse Oestervereniging en de gemeentebesturen van Reimerswaal en Schouwen-Duiveland. Daarmee is het oesterseizoen in Nederland en België officieel geopend....

Achtergronden
Grand Café Moeke Enschede flink verbouwd

Grand Café Moeke Enschede heeft de bovenste verdieping van het restaurant geopend, waardoor het aantal plaatsen is verdubbeld. Moeke is een gezellig en laagdrempelig, eigentijds grand café waar je komt voor een heerlijke kop koffie, lunch of diner. Een plek waar iedereen zich thuis voe...

Fastservice Rotterdam
Herman Hell en Hugo Kruijssen nemen vestigingen SUGO Pizza over

Horecaondernemers Herman Hell, eigenaar van Hell’s Kitchen Horeca Groep, en Hugo Kruijssen hebben drie vestigingen van SUGO Pizza overgenomen. Daarmee gaat een jongensdroom van de twee vrienden in vervulling. Herman: "We hebben het product van SUGO Pizza verbeterd en voorspellen een groot...

Awards
De winnaars van Gaia Green Awards zijn...

Tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam zijn op dinsdag 18 september voor de derde keer de Gaia Green Awards uitgereikt. Op het inspiratiepaviljoen rondom duurzaam ondernemen in de horeca, het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen heeft ambassadeur Leon Keekstra (Stadsbemoeial Rotterdam) in de catego...

Awards Culinair
Manouk Wols (Restaurant Dell’arte) wint Young Chef Award 2018

Vijf zelfstandig werkende koks tot 25 jaar streden woensdag op Gastvrij Rotterdam om de Euro-Toques Young Chef Award 2018. De deelnemers waren: Jeremy Arrascaeta Restaurant Bougainville - Amsterdam, Xander Kleintjes Restaurant 't Vaantje – Reeuwijk, Joomay Steffens Restaurant Bentinck - Bu...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: