Twee nieuwe pop-up zaken in Hofhouse Den Haag

14 december 2017 | Roy Spijker

De nieuwste hotspot van Den Haag, food court Hofhouse aan de Rijnstraat 10, opent twee nieuwe pop-up zaken. Foodliefhebbers kunnen zich laten verrassen door de verrukkelijke Oosterse en Westerse keuken van Madame Gao en de heerlijke Singapore Style gerechten bij Boogie Street Food. Uiteraard zijn ook nog steeds SLA, Burgerz, Italiaan Da Portare VIA, Mexicaan MadMex, en de overheerlijke koffie en tosti’s van Toastable op hun vaste stek te vinden. En goed nieuws voor degene die het liefst ’s morgens meteen al neerstrijken in Hofhouse, want vanaf nu is er het Hofhouse ontbijt met onder andere overheerlijke Overnight Cinnemon oats van SLA en een verse Jus d’orange. Dat is nog eens een heerlijk en gezond begin van de (werk)dag!

Elk kwartaal verwelkomd Hofhouse nieuwe horecaconcepten in de pop-up zaken en dat betekent dat er steeds iets nieuws valt te ontdekken in de nieuwe parel van Den Haag die in juni haar deuren opende. De eerste nieuwkomers zijn Madame Gao en Boogie Street Food. Bij Boogie Street Food proef je de kruidige en kleurrijke keuken van Singapore. Eigenaar Marcel en zijn team koken er elke dag verse gerechten uit dit Aziatische land. Authentieke gerechten, maar met een moderne twist.

Marcel kent de keuken, die bestaat uit een smeltkroes van Aziatische culturen, op zijn duimpje. Hij groeide er namelijk op en at er bij talloze food courts. Hij leerde er onder meer het traditionele gerecht Laksa, een pittige kokos-limoen soep gevuld met rijstnoedels, verse groenten en kip, garnalen of tofu kennen en kookt het nu met passie voor de bezoekers van Hofhouse. Of wat te denken van een romige kip curry of een pittige beef curry. Marcel serveert ook vegetarische gerechten. Probeer ook eens zijn Boogie Beef Salad, een carpaccio salade met rendang mayonaise. Borreltijd? Boogie Street Food daarnaast ook een ruime keuze aan Singapore Style bites, zoals de noedelschijf, duck pancakes met Hoisin, lemongrass satay of tiger prawns in black bean sauce.

Smeltkroes van het Oosten en Westen
Bij Madame Gao komen het Oosten en het Westen samen. Bij deze nieuwe pop-up zaak worden overheerlijke fusion gerechten geserveerd met invloeden uit zowel Hawaii als Japan. Dit zie je onder meer terug in het gerecht Temaki waar de nori op een andere manier wordt gebruikt dan bij sushi. Ook vind je hier de nu zo hippe Hawaiian style Poké Bowl gerechten met warme rijst en verse toppings zoals zalm, tonijn en rettich. Natuurlijk vind je bij Madame Gao ook traditionele Japanse sushi rolls. Foodies kunnen de gerechten ter plaatse opeten of meenemen. Lekker voor tijdens of na een lange werkdag.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Bier
Horecaconcern IQ Creative stapt over op Bud

IQ Creative, een van de belangrijkste spelers in de Amsterdamse horeca, maakt vandaag bekend te kiezen voor Bierbrouwerij AB InBev. Het bedrijf van Bert van der Leden en ’s werelds grootste brouwer zijn al sinds de introductie van Bud in Nederland in gesprek. De samenwerking wordt vandaag door...

Achtergronden Internationaal
China gaat wegwerpplastic uitbannen, ook in de horeca

China zal de productie, de verkoop en het gebruik van plastic wegwerpproducten in de komende vijf jaar in drie fasen verbieden of beperken, volgens een gezamenlijk door de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Ecologie en Milieu uitgevaardigde instructie. Ook voor...

Awards
Restaurant ’t Havenmantsje Harlingen Beste Leerbedrijf Horeca

Tijdens de finale op de Horecava is donderdag 16 januari op de stand van SVH Restaurant ’t Havenmantsje uit Harlingen uitgeroepen tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca. De tweede plaats ging naar Hotel Pulitzer uit Amsterdam. Le Brasseur uit Maarssen maakt op de derde plaats de...

Ondernemen
Wees goed voorbereid: download de gloednieuwe HorecaMarketingKalender

Hij is er weer! Je kunt de HorecaMarketingKalender 2020 nu gratis downloaden via deze link! De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Heb je je ooit weleens afgevraagd wat al die Duitsers ineens in je zaak deden? Dat kwam...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: