Truffelkoorts bij 5&33

14 november 2016 | Thijs Jacobs

Dat je bij 5&33 overheerlijke truffelpasta kunt bestellen is welbekend. Voor de tweede keer op een rij heeft Executive Chef van 5&33, Nadia Frisina, een exclusief truffelmenu voor de jaarlijkse kick-off van het truffelseizoen samengesteld. Het menu is tot kerst verkrijgbaar. Een echte ‘must eat’ voor liefhebbers van truffel!

Truffelmenu

Elk jaar vindt in november de kick-off van het truffelseizoen plaats in 5&33. Om de dag maken verse truffels een reis vanuit Umbrie? (Italie?) naar de keuken van 5&33. Bij aankomst worden de truffels nauwkeurig geselecteerd en gewogen door chef Nadia, die ze vervolgens verwerkt in het exclusief samengestelde drie of vier gangen truffelmenu. Gedurende het truffelseizoen laat 5&33 haar gasten graag deze bijzondere kwaliteitstruffels ervaren. Naast het menu van de zwarte truffel, kan er ook gekozen worden voor een luxere variant met witte truffel. Beide heerlijk te combineren met een speciaal wijnarrangement, afgestemd op deze bijzondere gerechten. Mooie kiekjes delen via social media? Dat kan met de hashtag #trufflekickoff en inchecken @5and33.

Executive Chef Nadia Frisina

Nadia heeft haar Italiaanse kookkunsten geperfectioneerd in eigen land, toen ze in restaurants van verschillende vijfsterren hotels werkte. Daarna is ze al snel uitgevlogen om haar vernieuwende visie op de Italiaanse keuken te delen met de rest van de wereld. Ze werkte in toprestaurants in o.a. Peking, Macau, Londen en New York. Nadia en haar team zijn echte ambassadeurs van het rijke erfgoed van de Italiaanse keuken. Zij streven ernaar het verhaal van Sicilie? en Italie? te vertellen met recepten van oudsher maar dan met een moderne twist.

Over art’otel amsterdam en 5&33

art’otel amsterdam en 5&33 bevinden zich op de hoek van de Prins Hendrikkade en de Martelaarsgracht, tegenover het Centraal Station en combineren kunst, cultuur, lifestyle, eten en drinken. 5&33 Kitchen serveert een ‘shared dining’ menu van mediterrane gerechten met een

Italiaanse twist. 5&33 Bar, met wekelijks live entertainment verzorgd door (lokaal)
bekende DJ’s, schenkt heerlijke cocktails, bieren en likeuren. Voor ontspanning is de 5&33 Lounge de perfecte plek, terwijl cultuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen aan een verzameling van kunstgerelateerde boeken en tijdschriften in 5&33 Library. De interactieve art display cree?ert afwisselende sferen en de flexibele, 300 vierkante meter tellende, 5&33 Gallery presenteert werk van wisselende kunstenaars. @5and33 - #5and33 - 5and33.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Awards Culinair
Tess de Groot wint Cas Spijkers Academie Trofee

Tess de Groot (22), examenstudent van de Cas Spijkers Academie vestiging Nijmegen, heeft als eerste vrouwelijke aankomend chef de Cas Spijkers Academie Trofee gewonnen. De uitreiking van de trofee vond plaats op dinsdag 30 juni bij Restaurant Witlof in Nijmegen en kwam als een verrassing. De wi...

Columns
Kan ik niet meedoen met die duurzame wijngaard van je?

Hoe vaak ik deze vraag afgelopen week niet heb gekregen... er is voldoende ruimte op Domein Bergen, en met meer stokken zouden we meer kunnen investeren in duurzaamheid en kwaliteit. En samen mooie dingen doen is natuurlijk veel leuker. We gaan dus in april 2021 een tweede wijngaard planten wa...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: