Truffelkoorts bij 5&33

14 november 2016 | Thijs Jacobs

Dat je bij 5&33 overheerlijke truffelpasta kunt bestellen is welbekend. Voor de tweede keer op een rij heeft Executive Chef van 5&33, Nadia Frisina, een exclusief truffelmenu voor de jaarlijkse kick-off van het truffelseizoen samengesteld. Het menu is tot kerst verkrijgbaar. Een echte ‘must eat’ voor liefhebbers van truffel!

Truffelmenu

Elk jaar vindt in november de kick-off van het truffelseizoen plaats in 5&33. Om de dag maken verse truffels een reis vanuit Umbrie? (Italie?) naar de keuken van 5&33. Bij aankomst worden de truffels nauwkeurig geselecteerd en gewogen door chef Nadia, die ze vervolgens verwerkt in het exclusief samengestelde drie of vier gangen truffelmenu. Gedurende het truffelseizoen laat 5&33 haar gasten graag deze bijzondere kwaliteitstruffels ervaren. Naast het menu van de zwarte truffel, kan er ook gekozen worden voor een luxere variant met witte truffel. Beide heerlijk te combineren met een speciaal wijnarrangement, afgestemd op deze bijzondere gerechten. Mooie kiekjes delen via social media? Dat kan met de hashtag #trufflekickoff en inchecken @5and33.

Executive Chef Nadia Frisina

Nadia heeft haar Italiaanse kookkunsten geperfectioneerd in eigen land, toen ze in restaurants van verschillende vijfsterren hotels werkte. Daarna is ze al snel uitgevlogen om haar vernieuwende visie op de Italiaanse keuken te delen met de rest van de wereld. Ze werkte in toprestaurants in o.a. Peking, Macau, Londen en New York. Nadia en haar team zijn echte ambassadeurs van het rijke erfgoed van de Italiaanse keuken. Zij streven ernaar het verhaal van Sicilie? en Italie? te vertellen met recepten van oudsher maar dan met een moderne twist.

Over art’otel amsterdam en 5&33

art’otel amsterdam en 5&33 bevinden zich op de hoek van de Prins Hendrikkade en de Martelaarsgracht, tegenover het Centraal Station en combineren kunst, cultuur, lifestyle, eten en drinken. 5&33 Kitchen serveert een ‘shared dining’ menu van mediterrane gerechten met een

Italiaanse twist. 5&33 Bar, met wekelijks live entertainment verzorgd door (lokaal)
bekende DJ’s, schenkt heerlijke cocktails, bieren en likeuren. Voor ontspanning is de 5&33 Lounge de perfecte plek, terwijl cultuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen aan een verzameling van kunstgerelateerde boeken en tijdschriften in 5&33 Library. De interactieve art display cree?ert afwisselende sferen en de flexibele, 300 vierkante meter tellende, 5&33 Gallery presenteert werk van wisselende kunstenaars. @5and33 - #5and33 - 5and33.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: