TOZI verwelkomt chef Gaetano Verde als nieuwe executive chef. Met zijn Michelin-achtergrond brengt hij een vernieuwende visie op de Italiaanse keuken van TOZI. Na jarenlange ervaring in topkeukens als het Ritz in Parijs en Atelier Joël Robuchon, combineert Verde klassieke verfijning met creatieve flair – en tilt daarmee de traditionele TOZI-gerechten naar een hoger niveau.
Chef Verde’s visie is geworteld in de authentieke Italiaanse traditie, maar die geeft hij graag een moderne draai. De jonge chef combineert klassieke Italiaanse ingrediënten met moderne technieken, waardoor hij de essentie van Italië in vernieuwde gerechten laat terugkomen.
Het nieuwe lentemenu bij TOZI laat precies zien waar Chef Verde voor staat: een mix van vertrouwde Italiaanse smaken en onverwachte, frisse twists. Alles wordt bereid met verse seizoensproducten, waardoor elk gerecht gasten keer op keer zal verrassen.
Blijf op de hoogte!
Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.